Sihteeri homoseksuaaliseen orgasmi ilman siemensyöksyä

sihteeri homoseksuaaliseen orgasmi ilman siemensyöksyä

Paras olisi siis mennä eteenpäin ja unohtaa menneet. Rakkaussuhteissa oppii myös tuntemaan itsessään sellaisia puolia, joista ei aikaisemmin ollut edes tietoinen. Tapaa niin paljon naisia, kuin vain ehdit ja sitten vielä vähän lisää! Julialla oli samanlainen ajatusmaailma kuin minulla ja monesti saatoimme sanoakin samat lauseet yhtä aikaa. Sellaiset pitäisi siirtää varhempaan aikaan päivässä ja itse asiassa käristettyä ja kovarasvaista kannattaisi välttää ja käyttää keitettyä, kasvisöljyillä valmistettua ravintoa.

Seuralla ei ole vakuutuksia jäsenilleen paitsi kilpatanssijat mahdollisten loukkaantumisten varalle, joten jokaisen tulee itse huolehtia tarpeelliseksi katsomansa vakuutusturvan hankkimisesta. Vaimo nautti saamastaan huomiosta ja hyväilystä. Eihän se käy, vaimo sanoi. Huoneen nurkassa oli Robertin patja. Vaimollani on kapea vyötärö, pyöreän pysty takapuoli. Vaimo astui lähemmäs Robertia, ja minä päästin käteni irti.

Haluatko sinä, vaimo kysyi, ja sanoin haluavani. Eihän siinä paljon nukuttu. Kolmisin kylvettiin, ja panin merkille vieraamme komeuden. Hän oli minun vastavihitty, nuori vaimoni. Opinnot olivat loppusuoralla, ja osallistuimme erääseen yliopistolla järjestettyyn kesäkouluun. Meillä oli pieni kaksio kerrostalossa, jonka toisen huoneen nurkkaan, lattialle Robertin majoitimme.

Olimme menneet vaimon kanssa juuri naimisiin. Pian kalusta alkoi pursua paksua ja vaaleaa spermaa. Pian tunsin miten Samin kuuma kulli alkoi liukua pyllyvaossani kohti piukkaa reikäni. No mikäs siinä otimme miehissä oluet ja toisetkin. Sami hämmästeli, että mitä vielä. Tunsin miten spermani ryöpsähtivät liikkeelle. Taisi olla pidemmän ajan satsit. Sami poistu pesulle hymähtäen. Arvasin miten kohta kuitenkin kävisi, niin pyysin jo ennakkoon häntä olla päästämättä spermojaan sisälleni.

Sanattomana nyökkäsin ja aloimme yhdessä selata kansiota. Vaikka olin lukemattomia kertoja nähnyt sen, myös tästä kulmasta, en voinut olla vaikuttumatta paitsi pillun kauneudesta, myös kuvaajan taidoista. Vaikka pyllyssäni tuntui hyvältä, jalkojani alkoi asento väsyttää pian, ja pyysin Jaria naimaan minua uudestaan takaapäin, mikä on myös lempiasentoni. Chatissa oli paljon porukkaa, mutta lopulta jäin juttelemaan pitkäksi aikaa 45 vuotiaan mukavan tuntuisen kaverin kanssa, jonka kanssa tuntui juttu luistavan ja muutenkin tuntuivat mieltymykset menevän mukavasti yhteen.

Hetken päästä spermainen kalu vetäytyi sisältäni ja Jari huokaisi uudestaan ja kehui miten hyvältä perseeni oli tuntunut. Kun saavuin tapaamispaikalle, siellä oli jo kuvaukseen sopiva auto parkissa. Lisäksi muistin että olin chatissa kertonut nauttivani eniten siitä kun minua naidaan paljaaltaan. Vähän aikaa mietittyäni sovin Jarin kanssa tapaamisen, hän tulisi hakemaan minua autollaan sovitusta paikasta. Ennen tapaamista oli sopivasti aikaa, joten kävin vielä lähtiessä suihkussa.

Olin netissä chattailemassa gay-palstalla etsien itseäni vanhempaa kiimaista panomiestä. Kaverin nimi oli Jari ja hän tuntui olevan yhtä kovassa kiimassa kuin minäkin ja hän ehdotti tapaamista saman tien.

Siirryin sängylle kontalleni ja Jari alkoi taas naida minua takaapäin. Olin silloin 35 vuotias ja vaimoni 10 vuotta nuorempi. Vaimoni pikkusisko Elina oli kiinnostanut minua jo pitkään. Olen naimisissa oleva ukkomies ja meillä menee suhteessamme ihan kivasti. Tämä ei ole fantasia eikä mikään "novelli" vaan kertomus eräästä mieltäkiihottavasta tapahtumasta.

Menin vessaan jossa päästin kivikovan kullini paineet vapauteen. Tämän jälkeen on tapahtunut vielä muutakin, mutta en tiedä kerronko niistä tämän enempää Elina vilkuili välillä salaa minuun päin ja yritin parhaani mukaan olla tuijottamatta häntä.

Ajattelin mennä suoraan vessaan, mutta lähestyessäni sohvaa huomasin että Elinan peitto oli melkein lattialla ja hiivin lähemmäksi sänkyä. Tokihan se meille kävi. Pasi otti kalun pois suustaan ja samalla kullinin roiskautti kojelaudalle ja penkille monta roiskausta valkoista kuumaa spermaa.

Hän otti kädellään kiinni kaluni juuresta ja otti terskan huultensa väliin ja alkoi imeä sitä kiihkeästi. Kalu sykähti ihanasti huulteni puristuessa sen ympärille ja imin ja runkkasin sitä hiljalleen samalla kun pasi voihki hiljaa silmät kiinni.

Juteltiin hiukan ja totesimme että tilanne oli ollut molemmille erittäin ihana. Molemmilla ensimmäinen kerta ja molemmat jännitimme aika lailla. Hän istui autoon ja esittelimme itsemme. Olin yksin miesten saunassa kun tuo vaimoani himoinnut mies saapui saunaan. Minna jäi vielä hirveän kiimaiseksi, joten kehotin Timoa nuolemaan hänelle orgasmin. Minna nuoli jä näykki Timon terskaa aina välillä upottaen kalun syvälle suuhunsa.

Herätessämme Minna oli hyvin häveliäs eikä halunnut edes puhua koko asiasta, mutta huomasin hänen silmissään katseen joka kertoi hänen nauttineen suuresti. Olimme sopineet kumin käyttö säännöstä ja ei meillä ollut kummallakaan kumia vastaan ainakaan kun Timokin sai kokea Minnan tavan laittaa kumi miehelle, siinä saa todella mahtavan suihinoton samalla. Lepäsimme kaikki pienen hetken, jonka jälkeen ahtauduimme koko porukalla suihkuun. Tien pikaisen analyysin mies oli normaalivartaloinen ja varustus oli samaa kokoluokkaa kanssani, eli ei ihan normaali kokoinen kalu.

Minnan noustessa altaasta huomasin aiemmin kylpemään tulleen miehen katseen jäävän lepäämään Minnan pakaroille. Minna oli kiimasta räjähtää kun häärimme hänen kimpussaan. Samaan hengenvetoon hän sanoi -Sen kanssa kun pääsisi peuhaamaan. Hivelet ja hyväilet koko kehoani, kosketuksesi jää kuin kaikumaan kehollani. Ajatuskin siitä että saavut sisälleni, saa jalkani tärisemään ja pakaroissani sykkeen nousemaan. Tunnetko kuinka sademetsäni huutaa sinua.

Käsi kädessä kuljemme hiljaista metsäpolkua pitkin ja pyydän että: Tulen perässäsi eteenpäin, kunnes pysähdyt. Raotan pakaroitasi ja työnnän liukkaan keskisormeni sinun anukseesi ja sinä voihkaiset nautinnosta, sillä tunnet järisyttävät väreet kehossasi kun hieron G-pistettäsi.

Nouset päältäni seisomaan ja minä tulen eteesi polvillaan. Hivuttaudut päälleni ja tunnen kuinka kova kalusi jos sykkii tussuani vasten. Sinä tulet eteeni ja hitain liikkein saavut sisälleni. Pyydän jos katsastaisimme heinäladon ja sinä vastaat myöntyvästi.

Kosteita suudelmia ja Korvalehden näykkimistä. Tunnen housuissasi pullotusta, kanki on siis jo kovana. Mies nojasi päätään seinään retkottaen kuin märkärätti istuimella. Pian molemmilta tyrehtyi lemmeneliksiirin tulva ja rojahdin lattialle huohottamaan. Keräsin tavarani ja olin lähdössä, kun hän vielä sanoi: Niiden päälle puin punaisen, spakettiolkaimisen, topin ja farkkushortsit.

Hetken kuluttua mies sanoi: Kiimanväreet vilistivät pitkin selkääni ja puskin peppuani hieman enemmän mieheen päin. Käännyin selin mieheen ja nojasin käsilläni seinään. Matti veteli tappia edestakaisin, kunnes tuli eteeni ja ohjasi kalunsa jälleen suuhuni. Matti tarttui päästäni kiinni ja alkoi työnnellä kulliaan suuhuni yhä nopeammin, kiimatippojen maistuessa suussani tunsin hänen olevan lähellä. Kova kaluni ja peppuni litisivät lähes samassa tahdissa, jolloin laukesin uskomattomalla voimalla.

Nautin todella paljon antautumisesta isolle ja karvaiselle Matille. Matti nautti kullin lutkutuksestani murahdellen, kunnes hän vetikin kalunsa kuumasta suustani ja käänsi minut selälleni. Huokailin nautinnossa Matin vuoroin lipoen reikääni, kosketellen kaluani ja työnnellen sormeaan märkään reikääni. Matti murahteli, kun lutkutin kullia, puristellen samalla palleja ja hyväillen välilihaa. Tunsin valtavan paineen sisälläni, kun Matin kalu hyväili peppuni jokaista sopukkaa.

Kävellessäni kohti huonetta tunsin, kuinka mukavalta tiukat, mustat stringit tuntuivat karvattoman pepun ja pallien ympärillä. Matin kalu tuntui kasvavan entisestään käsittelyssäni. Tuntui niin hyvältä, että aloin olla lähellä laukeamistani.

Hiljalleen kipu alkoi hellittää ja muuttui nautinnoksi, kun aloin hyväilemää kiimatippoja pursuavaa kaluani Matin työntöjen tahtiin. Ihan niin kuin joku mies olisi oikeasti tehnyt sen. Ystäväni tulee avaamaan oven. Miten seksikästä, ja kiihottavaa Hänen verkkopuvussaan on reiät rinnoille ja pillulle. No ei tod menny, tää oli Herwoodin oma linja 30 eikä haamuille: D juoks siinä rinnalla vielä tosikireissä mustissa pillifarkuissa lol.

Mulla oli jalat ihan kippurassa silleen hankalasti kun ne penkit on niin vitun kiinni toisissaan että veri ei meinannu kiertää. Mä olin ihan ventti kun oli kuuma ja hankala olo. Hän otti esille kolmet käsiraudat joilla hän kytki minut käsistäni ja jaloistani kiinni sohvan kulmatolppiin.

Hän polvistui rintojeni kohdalle ja puraisi nänniäni. Jalkani jäivät levälleen ja pieni reikäni oli miestä kohti. Mies oli eronnut ja asui yksin talossa. Palkka oli hyvä, mutta en halunnut mitään "rangaistusta". Lopulta hän aukaisi käsiraudat ja sanoi että tämä oli hänen rangaistuksensa.

Katselin Minnan riisuuntumista himoiten. Menimme tyttöystäväni kanssa viikonlopun viettoon Helsinkiin. Näin myös miehen kuiskivan jotain Minnan korvaan. Lantio tuntui kääntyvän vielä enemmän ylös ja eteen. Join siinä kupillisen ja luikin kotia kohti. Nelli vastasi vain huoaten: Ajattelin, että pitää selvittää missä mennään ja soitin Nellille ja pyysin kahville.

Alun haparoinnin ja epäröinnin jälkeen huomasin seurustelevani kauniin ja estottoman vuotiaan kanssa. Silmät olivat puoliksi kiinni ja kosteilla huulilla näkyi hymyn kare. Nelliä näin töissä aina silloin tällöin, mutta emme juurikaan muuten yhteyttä pidelleet. Hän nousi minut nähdessään seisomaan, riisuutui ja jäi odottamaan.

Sitten hän alkoi nuolla selkääni, pakaroitani ja tulimme molemmat hikisiksi. Hän veti hitaasti verkkosukkani yltäni ja painoi käteni sänkyä vasten. Mies tuli perässäni, aina kotiini saakka joka ei ollut kaukana ja niin lukittauduin hetkeksi makuuhuoneeseeni. Vaikka olen huora en ole koskaan tuntenut mitään sellaista. Otin verkkosukkieni välistä kondomipakkauksen ja laitoin sen hampaitteni väliin. Hänen kämmenensä souti öljyisessä peppuvaossani ihanasti, ja hänen keskisormensa kynti vakoani yhä syvemmältä - hieroi välilihaani - viipyi aina hetken peppuaukollani kunnes työntyi sisääni, syvälle kokonaan Yritin olla ihan hiljaa mutta en voinut olla voihkaisematta kun valtava terska luiskahti sisääni.

Ainakin Jukka, Tarjaa en ollut vielä tavannut - mutta hän tuoksui hyvälle kun toivotti meidät tervetulleiksi isoilla haleilla! Se oli aivan liukas valuneesta Jukan spermasta. Jukan sormet kävivät uimahousujeni alla yhä syvemmällä En vieläkään tiedä miksen heti pompannut ylös ja selittänyt että en ole sellainen Pikkuisten uimahousujen etumus oli pullistunut äärimmilleen, niin että osa hänen kalustaan näkyi sivusta!

Kävelin autolleni ja otin Kallen luettavakseni, selailin gay-sivuja siinä jonkun vartin, kun parkkiin ajoi tumman sininen, vanhempi Mondeo, ja siitä vääntäytyi ulos noin vuotias, hieman tukeva mies - kaveri parkkeerasi samalle puolelle kuin minä ja lähti kävelemään parkkialueen jalkakäytävää autoni ohi, ja hidasti askeleitaan autoni kohdalla.

Kaverin kädet kiertyivät hiuksiini hänen painaessa päätäni kyrpää vasten yhä syvemmälle ja syvemmälle nieluuni. Niin niistä levähdysalueen kavereista - kun tämä perheenisä oli siitä poistunut, niin siistin hieman paikkoja eli putsasin persettä liukuvoiteesta, tai oikeammin rasvasta. Avasin auton sivuikkunan ja katselin, kuinka turpea, isoterskainen kyrpä muljahti housuista esiin, pari runkkaus liikettä ja kaveri kysyi halusinko kyrpää, johon vastasin, että tietenkin Runkkasin kalua suullani varsin lujaa, ja kaveri huokaili kuinka hyvältä tuntuu.

Hän otti kyrvän pois perseestä, käännyin ympäri ja kortsu heitettiin varvikkoon. Istuin tuolille ja kaveri laski housut nilkkoihin. Otin kyrvän nopeasti suuhun ja tiukkaan imuun. Hän oli menevän näköinen, huoliteltu, ei kaunis mutta katseenkestävä. Lihatiskiltä löytyy pitkästä aikaa seebralihaa.

Olin onnellinen, että lannevaate peitti sen kohtalaisen hyvin. Siinä seisoi Leena, urheilukassi kädessä. Hän katsoi minua suoraan silmiin ja hänen kätensä alkoivat kiusallisen hitaasti liikkua kohti kaluni juurta. Ymmärsin, mitä hän odotti, ja etenin pitkälti samaan malliin, kuin miten hän oli pessyt minun selkääni. Hänessä oli joku kauneusvirhe, joka teki hänestä seksikkään.

Kun tuli loppupesun aika, hän sanoi, 'Jospa sittenkin pesisimme toistemme selkää. Sinun täytyy hoitaa omia tarpeitasi ja pitää huolen siitä, että jaksat painaa eteenpäin. Näe ryhdin paraneminen hetkessä! Teet vain sen, mikä on välttämätöntä jatkon kannalta. On huikeasti miehiä ja naisia, jotka eivät ole tyytyväisiä nykyiseen tilanteeseen, vaan haluavat nettitreffit vaikkapa sinun kanssasi!

Haluaa kokeilla vaikka seksiin liittyen jotain uutta. Nappasin maasta pari kiveä ja heitin niillä koiraa. Olin pitkästä aikaa taas lenkillä. Siirsin käteni nilkoista hänen pakaroilleen ja nostin häntä hieman ylöspäin että hän pääsisi tukevasti istumaan olkapäideni päälle.

Tarulla oli t-paidan alla musta bikinien yläosa. Kiertelimme kaupungin laitamilla hieman pienempiä teitä. Päätimme eräänä kauniina kesäpäivänä lähteä ihan muuten vaan ajelemaan. Otin stringit pois jalasta, sieltä tuli näkyviin posliiniksi ajeltu pillu. Revin Tarulta tiukat farkut pois.

Työnsin kaluni niin syvälle kun vain sain sen. Löin pääni auton kattoon. Ellu kuiskasi tietävänsä, ettei vaimoni Lissu oikein välittänyt suihinotosta, mutta jos haluaisin, hän voisi auttaa.

Työnsin itseni niin kiinni Elluun kuin pystyin ja annoin spermani lähteä niin syvälle kuin mahdollista. Kaluni oli kivikova ja tunsin Ellun riisuvan shortsini. Pillu oli liukas, mutta tiukka. Vaimoni oli huomattavasti karvaisempi kuin Ellu. Ilmeisesti luontokuvien katselu oli tehonnut ja esileikkivaihe alkoi olla lopuillaan.

Repen kalu oli myös täydessä kunnossa. Aloin panna kovempaa ja pian Ellu alkoi ynistä ja huohottaa. Otin kiinni lantiosta ja työnsin niin syvälle kuin pystyin. Pudotin shortsini ja viskasin t-paidan divaanille. Ellu piti yllä pientä liikettä ja alkoi selvästi kiihottua entistä enemmän.

Ilona alkoi huohottaa ja pian hän sanoi tietävänsä milloin orgasmi tulee ja pyysi minua päälleen. Joimme viiniä sohvalla, emme paljon puhuneet asiasta. Heillä kesti varmaan tunti, kunnes Abdul sai orgasmin ja varmaankin pumppasi spermat vaimooni. Vaimoni kosketteli Abdulin elintä, mikä nosti uudelleen päätä, jolloin vaimoni kävi makaamaan sohvan selkänojalle ja Abdul alkoi naida häntä takaapäin.

Sain opetuksen tästä, mikään ei muuttunut välillämme. Vaimoni kävi selälleen, aukaisi kylpytakkiaan ja pyysi ystävääni lähemmäs.

Hän oli tyytyväinen nykyiseen. Kysyin jätkiltä, että olisiko heillä hytissä viinaa, kun muualtakaan ei enää saanut. Myöhemmin yöllä kun baari oli jo kiinni, suunnistin kohti hyttiäni. Miehet katselivat minua runkaten samalla. Laivareissuja en tosin ole tehnyt.

Minut käännettiin mahalleni ja Pekka piti minusta kiinni, etten päässyt rimpuilemaan. Olli alkoi hiljalleen työntää kyrpäänsä sisääni. Käytävällä minua vastaan tuli sama kaksikko. Muutama imu ja olin valmista miestä. Ja sillä hetkellä pieni piru iski. Naulasin naulan, laskin vasaran pois edessä olevalle tasolle ja laitoin kädet anopin lantiolle.

Tänä kesänä ajattelin, että nyt katsotaan mistä anoppi on tehty ja juhannuksen pyhinä aloin itsekin flirttailemaan hänelle. Nousin ylös ja hän laski housuni alas. Puristelin terhakoita nännejä jotka näkyivät selvästi, huolimatta useasta kerroksesta.

Lämmin kosteus tarttui sormeeni ja Essi huokasi toistamiseen hieman voimakkaammin. Katselin ylhäältäpäin kuinka hänen lettinsä heiluivat pään liikkeen tahdissa. Vaimoni lähti kävelemään kohti autoa suuri kassi mukanaan jossa oli Jennin kojulta valittuja neuleita.

Tunsin kuinka veltostuva kaluni vetäytyi ihanan hävyn lämmöstä. Katselin hetken edessäni heiluvaa kalua kunnes avasin suuni ja otin sen varovasti suuhuni. Lähdin kuitenkin leikkiin mukaan, tarkoituksena tehdä lopulta oharit. Hän maksoi sovitun summan, ja poistui paikalta. Koko tilanne tuntui jotenkin epätodelliselta. Mikko otti päästäni kiinni ja alkoi hiljalleen naida suutani. Eräänä iltana juttelin ihmisten kanssa chatissä. Se maistui yllättävän hyvälle. Pian kitalakeni on vastassa, mutta ei se haittaa, olen harjoitellut.

Piru, jäi kello kotia… Grilli laitettiin tulelle, tai no pikemminkin nuotio. Juominen alkoi jo autossa, mutta hyvin maltillisesti. Anukseni sykkii, se ei kestä enää paljoa. Tomi ja Petri siirtyivät eteeni polvilleen, ja alkoivat hekin nuolemaan minua. Itse olin hiukan jännittynyt, mutta kyllä se siitä luonnistui.

Jaska laskeutui ensimmäisenä polvilleen ja alkoi nuoleskelemaan jo täydessä seisokissa olevaa kulliani. Siinä samassa pallejani hyväillen.

Sitten hän asettaa ne anukselleni, ja hiljaa painautuu minuun. Pian Petri ujutti sormen anukseeni, jonka hän oli juuri liukastanut syljellään. Siitä ne saa suurimman nautinnon. Mä olisin halunnu kieltää, mutta se nuorempi homo katto mua vetoovasti. Se alko tunkea kieltään mun suuhun ja siitä se tuntu nauttivan, kun se kerran jatko sitä niin pitkään.

Kun se alko hinkkaamaan kulliaan edestakasin, niin mun oma kalukin pärähti taas tanaan ja se nytkytys alko tuntua jotenkin perverssillä tavalla hyvältä. Otat tukastani kovemman otteen ja tunget kyrpäsi yhä syvemmälle ja syvemmälle kurkkuuni. Huomaan kuinka alushousujesi sisällä pullottaa himoitsemani elin. Vauhtisi kiihtyy entisestään ja nait kovasti suutani. Lopulta onnistun ja saan kovan kalusi kosteaan suuhuni. Alan ottamaan Herraltani kunnolla suihin, sylkeni kostuttaa koko kyrvän märäksi ja otan sen niin syvälle kuin saan.

Enää kuulen vain karjuntasi ja tunnen kuinka laukeat naamalleni ja avonaiseen suuhuni. Häpeänpuna tarttuu poskiini ja en voi katsoa Herraani silmiin. Vihdoin käsket lutkaasi ottamaan Herraltasi suihin, mutta ilman käsiä. Konttaan lähellesi ja hapuillen otan kyrpäsi suuhuni. Nait minua armottomasti suuhun. Livon kielelläni välillä vartta, jonka jälkeen otan sen syvälle suuhuni. Jani tunsi sisälleen pursuavan spermaa ja huikeaa hyvän olon tunnetta myös, mutta hän ei ollut vielä saanut itse joten ajatteli yllättää Henryn ja heti kun Henry hengästyneenä meni työtuolilleen istumaan ja levitti haarojaan sen verron että Jani saisi nuolla hänen kullistaan loput spermat ja niellä kunnolliset ja ruhtinaalliset uudelleen laukeamiset.

Jani katsahti ettei tämä ollut Nigeria vaan jokin pienempi trooppisempi saari keskellä ei mitään, mutta ohjeet olivat selvät ja olihan sentään Janin asiakkaan poika vielä paikalla joka selitti että hän asuu myös täällä ja auttaa Jania aina tarvittaessa. Roger lopetti naimisen ja meni makaamaan hiekalle, Jani ampaisi samantien Rogerin päälle ja aloitti ratsastuksen kiimaisesti ja varmasti. Samassa Jani tunsi kuinka sisälleen tunkeutui paljas kulli ja voihkaisi nautinnosta, Henry aloitti kiihkeän nainnin ja hengitti raskaasti jokaisen vedon yhteydessä.

Janin Pomo määräsi hänet samantien matkaan laivalle kohti Nigeriaa jossa hänen suurin asiakkaansa odotti kiireistä neuvonta apua. Tämä näky oli jo liikaa Henrylle ja samassa heti perään Henryn lauetessa hän puristi voimakkain ottein Janin lantiota ja purki viimeisetkin kovat paineet hänen sisään.

Jani oli juuri aloitellut lähettinä isossa firmassa ja oli hieman sekaisin mutta Henry joka oli vuotias auttoi Jania aina tarvittaessa pientä maksua vastaan tietty. Aamulla Jania tultiin ovelle herättelemään ja käskettiin pakkaamaan kaikki kamat mukaan koska Janin asiakkaan poika oli tullut henkilökohtaisesti hakemaan Jania isänsä luokse olihan asiat siellä aika sekaisin mutta tämä oli jo liikaa, Jani ajatteli itsekseen mielessään kun hän oli saapunut yksityisen omistamalle saarelle.

Roger oli vankka ja nöyrä vieraitaan kohtaan hänelle kuului monia tehtäviä ja siksi hänellä ei ollut aikaa jäädä paljoakaan koskaan rupattelemaan. Mikäli lankeat on sinun aloitettava kolmen päivän jakso uudestaan. Ryhdy harjoittelemaan suihinottoa samalla hiplaten klitoristasi ja liikutellen helmiäsi edes takaisin pillussasi.

Sinun tulee lisäksi hankkia toinen dildo niin että voit naida itseäsi kumpaankin aukkoon saman aikaisesti. Se on tarkoitettu mamselleille. Hae dildosi, helmesi, kamera ja maito. Huudahti Niina kun seisoin hänen ovensa edessä. Ilta eteni omalla painollaan, ja kaikki meistä alkoivat olla jo tukevassa humalassa. Nojatuoli seisoi nurkassa johon voin yöksi viikata vaatteeni.

Seksuaalisesti olen aina ollut hetero, mutta viime aikoina minua on alkanut naiset kiinnostamaan ja kokeilun haluni on herännyt. Eihän Mäki siitä omien sanojensa mukaan nauttinut.

Ilmeisesti sen oli kuitenkin tarkoitus vaikuttaa siltä kuin kissan päälle masturboiva taho nauttisi teostaan. Eli tältä osin Mäki ei vaikuttaisi puhuvan totta. Ero on toki vähäinen. Mäki olisi voinut toteuttaa pyrkimyksensä etsimällä käsiinsä oikean sadistin ja sanomalla: Lassila jatkaa omalla tekstillään.

Ne jotka eivät hyväksyneet julkilausumaa [jossa vastustettiin teosta My Way, a Work in Progress ], turvautuivat erilaisiin väistökeinoihin, joille kaikille oli yhteistä yritys siirtää huomio peruskysymyksestä toisarvoisempiin. No, minä en tähän kuitenkaan syyllisty.

Keskusteluun olennaisesti vaikuttaneen kirjailija Leena Krohnin motiivit pyrittiin esittämään epäilyttävinä. Hänen väitettiin haluavan olla moraalinen sankari Stiller. Leena Krohnia ei tarvitse dissata sillä perusteella että hän haluaisi olla moraalinen sankari.

En tiedä haluaako hän olla moraalinen sankari, eikä sillä ole väliä. Häntä vastaan ei tarvitse hyökätä ad hominem -tyyliin vaan hänet voi säkittää vetoamalla hänen argumentteihinsa eli siihen että argumentteja ei ole. Mäki käytti väärin hänelle osoitettua luottamusta, rikkoi lupauksensa, rääkkäsi tarkoituksellisesti eläintä, mikä on alhainen teko.

Hän toimi sekä eettisesti että juridisesti tuomittavalla tavalla. Lassila ei näe metsää puilta. Hänen mainitsemallaan mikrotasolla on täysin ilmeistä että Mäen toiminta oli alhaista, mutta kokonaisuuden kannalta se luultavasti ei ollut, kuten olen selittänyt.

Onko esimerkiksi autistinen savantti pysyvästi laaduttomammassa tajunnantilassa kuin ei-autisti? Näin voisi ajatella, koska autisteilla esiintyy empatian puutetta, heidän sosiaaliset taitonsa ovat puutteelliset ja heillä on muita useammin kaikenlaisia henkisiä ongelmia.

Mutta entä jos joskus tulisi polttava tarve laskea laskuja päässä äärimmäisen nopeasti? Tai muistaa jokin kuva pienintä yksityiskohtaa myöten? Entä jos se pelastaisi vaikka jonkun hengen?

Esimerkiksi Einsteinista ja Wittgensteinista on jälkikäteen arvioitu, että he olisivat olleet lievästi autistisia. Ainakin he olivat hieman epätavallisia. Kuitenkin he olivat myös hyvin merkittäviä ihmisiä, ja juuri autistiset luonteenpiirteet saattoivat ajaa heitä eteenpäin tiellään. Yksi väitteeni siis on, että se, että ihmiset muuttavat tajunnantilaansa kemikaaleilla, on sekä yksilöllisellä että yhteiskunnallisella tasolla monimuotoisuutta kasvattava tekijä.

Ja jos monimuotoisuus on hyvä asia, tai edes joissakin olosuhteissa hyvä asia, niin silloin keinot monimuotoisuuden kasvattamiseen ovat myös hyviä asioita. Sanonpa vielä, että näkemys siitä, että monimuotoisuus on varsin toivottava asia, on nykyaikana varsin yleinen. Päihtynyt ihminen ei yleensä kykene ajamaan autoa, liikkuminen voi olla haparoivaa ja hallusinogeenejä käytettäessä jo konkreettisen ympäristön tarkka havainnoiminen saattaa epäonnistua.

Jos asiaa ajatellaan tältä kannalta niin vaikuttaa kyllä kovasti siltä että päihtymys on rappiota. Mutta olisi yhtä järjetöntä pistää meskaliinin vaikutuksen alainen ihminen auton rattiin kuin olisi pistää nukkuva ihminen auton rattiin. Kumpikin tajunnan tila on sellaiseen tarkoitukseen täysin sopimaton, mutta ei tämä vielä osoita mitään oleellista.

Jos kysytään, mitä päihtymyksen yhteydessä oikeastaan tapahtuu , niin keskeinen sisältö on aivan muualla — elämä kun on muutakin kuin auton ajamista. Jos lähdetään vaikka sellaisesta hypoteesista, että hallusinogeeninen aine voi poistaa ihmisen mielestä suurimman osan tietoisesta kerroksesta ja nostaa esille sen alla olevan tiedostamattoman kerroksen, niin tämähän kuulostaa mahtavalta.

Ihminen voisi aineen voimin ymmärtää ja tietää jotain, minkä hän muuten korkeintaan aavistaisi. Psykologit ja psykiatrit käyvät läpi vuosien koulutuksen ja tekevät pitkäjänteistä työtä potilaidensa kanssa kyetäkseen tähän. Se on kyky jolle on tilausta. En nyt väitä että psykedeelien käyttäminen olisi harmitonta tai että ne sopisivat kenelle tahansa, mutta on syytä uskoa että niille kuitenkin on löydettävissä jokin sija ihmisyyden kirjon seasta.

On olemassa huomattava määrä kirjailijoita, taiteilijoita, filosofeja ja tiedemiehiäkin, jotka uskovat psykoaktiivisten aineiden auttaneen heitä. Keskustelukumppanini kertoi uneksivansa maailmasta, jossa ketään ihmistä ei lainkaan kiinnostaisi minkäänlainen kemiallisesti muutetun mielentilan hakeminen hän kyllä itsekin juo kahvia säännöllisesti.

Hänen unelmamaailmassaan tajuntaan vaikuttavia kemikaaleja käytettäisiin ainoastaan lääkinnällisiin tarkoituksiin, kuten esimerkiksi masennuksen hoitoon. Sen lisäksi että tämä on minusta täysin utopistinen visio, en myöskään ymmärrä, mitä se tarkalleen ottaen tarkoittaisi. Ei siis olisi kovin selventävää sanoa, että lääkkeitä käytetään sairauksien parantamiseen.

Homoseksuaalisuus luokiteltiin ennen sairaudeksi, mutta näin ei tehdä enää. Silti esimerkiksi fetisismi, sadomasokismi ja transvestismi luokitellaan vieläkin sairauksiksi. Monet lievästi autistiset ihmiset ovat omaksuneet sen kannan, etteivät he ole sairaita, vaan ainoastaan erilaisia. On anorektikkojakin jotka väittävät anoreksian olevan valinta eikä sairaus.

Entä liikalihavuus, nikotiiniriippuvuus ja peliriippuvuus? Eikö vaarallisten extreme-lajien harrastaminenkin voitaisi luokitella mielisairaudeksi?

Nykyään aivan kaikenlaista kipua lääkitään kipulääkkein, mutta onko kipu sairaus, kun se kuitenkin usein on elimistön normaalin toiminnan tulos? Kun sairauden käsite on näin hämärä, niin miksei voitaisi ajatella että esimerkiksi luovuuden puute tai ikävystyneisyys olisivat myös sairauksia, joita voisi lääkitä vaikka hallusinogeeneillä? Asiaa on mahdollista lähestyä päinvastaisestakin lähtökohdasta. Ehkäisypilleri luokitellaan lääkkeeksi, vaikka se estää ihmiskunnan säilymisen kannalta välttämättömän toiminnon.

Myös kofeiinitabletit luokitellaan lääkkeeksi — purkin kyljessä lukee: Kuitenkin on selvää ensinnäkin se että kofeiinin avulla aiheutetaan elimistöön tila, jossa se ei muuten olisi, ja toiseksi se että tilapäinen väsymys on välttämätön ruumiintoiminto eikä sairaus. Myöskään lääkeaineiksi luokiteltavat puudutus- ja nukutusaineet eivät sellaisinaan paranna mitään sairautta, eikä niiden käyttö esimerkiksi osana kauneusleikkausta edes edesauta minkään sairauden paranemista.

Lääkinnällisyyden käsite on aivan liian joustava ollakseen sovelias pohja tällaiselle rajaamiselle. Jos jollekulle on mitä tahansa suoraa hyötyä jonkin psykoaktiivisen aineen käytöstä, tästä jo seuraa, että käyttöä voitaisiin kutsua lääkinnälliseksi. Mitä kaikkia käsitteitä niitä onkaan? Päihdyttävä aine, huumausaine, nautintoaine, lääkeaine — näiden välillä ei ole mitään muuta rajaa kuin se raja joka on sovittu.

Psykoaktiivisten aineiden luokitteleminen päihteisiin, huumeisiin, nautintoaineisiin ja lääkkeisiin ei heijasta mitään perimmäisiä eroja itse aineiden välillä, vaan ainoastaan omia käsityksiämme näistä aineista. Kyseessä on poliittinen luokittelujärjestelmä, ei esimerkiksi lääketieteellinen tai kemiallinen. Tätä kuvastaa jo sekin, että monesti sama aine, esimerkiksi yskänlääkkeiden dekstrometorfaani, tulkitaan yhdessä asiayhteydessä lääkkeeksi ja toisessa huumeeksi.

Aineista itsestään se ei sano mitään. Mikäli meitä kiinnostaa asioiden luokitteleminen, kuten edellä on tehty, niin itse tarttuisin tehtävään hieman filosofisemmalla otteella. Minä rinnastaisin psykoaktiiviset aineet, yllättävää ehkä, dopingaineisiin. Dopingin avullahan ihminen tunnetusti voi kehittää fyysistä suorituskykyään, vaikka monesti terveytensä kustannuksella.

Sama näyttäisi koskevan psykoaktiivisia aineita. Ainoa ero on siinä että psykoaktiivisten aineiden kohdalla tämä kehityksellinen potentiaali kohdistuu henkisiin eikä fyysisiin ominaisuuksiin.

Myös psykoaktiivisiin aineisiin sisältyy riskejä — etenkin välinpitämättömästi tai taitamattomasti käytettyinä ne voivat olla addiktoivia, rappeuttaa ruumiin, laukaista mielisairauden ja pahimmillaan, dopingin tavoin, tappaa. Dopingilla ja psykoaktiivisilla aineilla on siis se yhteinen piirre että molemmilla voidaan tavoitella tiettyjä etuja tietyin riskein.

Se että dopingaineiden kehityksellinen potentiaali kohdistuu fyysisiin ominaisuuksiin, kun taas psykoaktiivien kehityksellinen potentiaali kohdistuu henkisiin ominaisuuksiin, on kuitenkin tärkeä eroavaisuus. Vähänkin teollistuneissa yhteiskunnissa ihmisillä on käytössään koneita ja työkaluja, jotka kykenevät käsittelemään verrattomasti suurempia fyysisiä voimia kuin vahvinkaan ihminen ikinä voisi. Tällaisessa ympäristössä dopingaineiden laajamittainen käyttö olisi turhaa.

Äärimmäisen hyväkuntoisia ihmisiä ei huippu-urheilua lukuunottamatta juuri tarvita. Dopingaineiden käyttö ei siis tarjoa mitään yleishyödyllistä etua, jota ei voitaisi saavuttaa helpommin muiden menetelmien avulla, ja tästä oletettavasti johtuukin, että dopingaineiden käyttö on suhteellisen vähäistä.

Henkisellä puolella tilanne on toinen. Tietokoneet kyllä päihittävät ihmiset laskutoimitusten tekemisessä, mutta ei ole keksitty konetta, joka osaisi varsinaisesti ajatella. Tärkein ihmisen tuntema henkisen voiman käyttäjä on yhä ihminen itse.

Etenkin viisaudesta ja luovuudesta, ehkä kaikkein vaikeimmin mitattavista henkisistä kyvyistä, maailmassa on pulaa. Siksi kaikki mahdollisuudet henkisen kyvykkyyden kehittämiseksi pitäisi minusta ottaa vakavasti. Itse uskon, että psykoaktiivisia aineita voidaan käyttää henkisinä vastineina dopingaineille, ja jos tämä on totta, niin suhtautumistapaa niihin täytyy muuttaa.

Politiikassa psykoaktiivisiin aineisiin, kuten muihinkin asioihin, pitäisi suhtautua neutraalisti, käytännöllisesti ja tuomitsematta.

Henkisen kyvykkyyden tarve on kuitenkin tarve, jonka täyttyminen ei ole lähimainkaan näköpiirissämme. Ajatus siitä, että päihteiden ja huumeiden käytöstä voisi olla mitään hyötyä, on sellainen ajatus, joka ei kerta kaikkiaan vain tartu moniin ihmisiin, ei vaikka lukemattomat käyttäjäkokemukset puhuvat sen puolesta.

Olen käynyt keskusteluja asiasta erilaisten ihmisten kanssa, ja monet yrittävät jotenkin vain kiertää tämän aiheen käsittelemättä sitä ollenkaan.

Vaikuttaa siltä että ihmisillä on sellainen käsitys että jos käyttäjä kokee päihteeksi tai huumeeksi luokiteltavan aineen itselleen millään tavalla hyödylliseksi, tämä voi johtua ainoastaan joko aineen aiheuttamasta mielenterveyden häiriöstä tai sitten siitä että käyttäjä on addikti muttei suostu myöntämään tätä. Mutta tätäkään he eivät jotenkin halua sanoa suoraan ääneen. En tiedä miksi, mutta veikkaisin että käsitys tuntuu heistä toisaalta yhtä yksioikoiselta ja hölmöltä kuin se tuntuu itsestänikin, mutta toisaalta he eivät oikein haluaisi muuttaakaan sitä.

Kun aihe sitten koetaan niin vaikeaksi ja jopa tabuksi, olen havainnut keskustelujen kääntyvän erittäin vikkelästi aiheen vierelle. Skeptisyydestä on tietysti hyötyä. En moiti häntä, joka suhtautuu epäilevästi, jos joku tyyppi ryhtyy vaan yhtäkkiä ylistämään päihteitä ja huumeita. Mutta välillä pitäisi osata olla skeptinen myös poliittisia rakenteita ja omien, piintyneiden käsitysten ja mielikuvien totuudenmukaisuutta kohtaan. Hei, Olet esittänyt paljon kritiikkiä Suomen koulutusjärjestelmää kohtaan ainakin siitä näkökulmasta, että se ei ole sopinut sinulle.

Kuulisin mielelläni näkemyksiäsi siitä, että millainen olisi täydellinen tai paras mahdollinen koulutusjärjestelmä a koko Suomen nuorisolle b sinulle Toivoisin, että otat tarkastelussasi huomioon realiteetit, joita maailmassa tällä hetkellä on kuten sen, että jotkut ovat tyhmiä ja jotkut fiksuja, rahaa ei ole loputtomasti, aikaa ei ole loputtomasti.

Nyt tämä kuulostaa jonkinlaiselta tehtävänannolta, mutta sitä sen ei ole tarkoitus olla. Jos koet, että sinulla on tähän kysymykseen tärkeää sanottavaa, niin vastaa ihmeessä. Jos ei kiinnosta, niin tämän viestin voi vaikka poistaa.

Itse näen asian niin, että kouluttautuminen tai sivistys eivät ole itseisarvoja, vaan välineitä siihen, että Suomi menestyy niin taloudellisesti kuin esim. Tästä näkökulmasta olen itse pohtinut paljon koulutuksen kehittämistä. Mielestäni lasten ja nuorten koulutukseen pitää panostaa todella paljon erityisesti siksi, että he luovat Suomen ja maailman tulevaisuuden. Kiitos, jos jaksat perusteellisesti! Hah, meinasin kommentoida aivan muuta, mutta nähtyäni edellisen kommentin annankin palautetta; Nokkelaa ja välillä poikamaista huumoria ilmaistuna sarjakuvan muodossa, loistavaa!

Etenkin sarjakuva jossa raiskataan itseään "The Bitchiksi" mainostavaa tyttöä on karu mutta osuva kannanotto kuitenkin. Piirrosjälki sarjakuvissa on tarpeeksi selkeä kuvaamaan mm.

Tämän hauskuus ei avaudu eikä pidäkään avautua kukkahattutädeille: En muista kuulleeni juuri keskustelua sarjakuvien piirrosjäljestä, joten nyt kun aihe tuli puheeksi niin voisin antaa siitä oman mielipiteeni.

Mielestäni on kaksi erilaista tapaa piirtää -- kämäinen ja huono. Kämäinen piirtäminen näyttää tärähtäneeltä ja naiivilta. Huono piirtäminen pistää silmään tai tekee piirroksesta niin epäselvän, että lukija ei tajua, mitä siinä tapahtuu.

Huonoutta tulee välttää, mutta kämäisyys voi olla hyväkin juttu. Kämäinen ja etenkin yksinkertainen piirrostyyli jättää myös tilaa tietynlaiselle luovuudelle. Ei olisi sopinut muuhun settiin ollenkaan. Kämäinen piirrostyyli ei välttämättä myöskään tee piirtämisestä helppoa, koska kämäiseen piirtämiseen ei ole mitään valmista kaavaa, eikä sitä juuri voi harjoitella. Kun piirrän kämäisesti, minun pitää oikeasti keskittyä piirtämiseen. Kun taas piirrän jotain, mitä jo osaan piirtää, ajattelua tai edes korjauslakkaa ei paljoa tarvita.

Se kyllä pitää sanoa Rip Kirbyn sekä Korkeajännityksen kunniaksi että nykyään hyvätkään sarjakuvanpiirtäjät eivät välttämättä enää osaa piirtää aseita, esimerkkeinä Dave Gibbons ja Joe Sacco. Yksityiskohtaisesti piirretyssä sarjakuvassa se pistää silmään. Art Spiegelman ja Marjane Satrapi ovat tosin myös hyviä sarjakuvanpiirtäjiä, eivätkä hekään näyttäisi osaavan, mutta heidän tyyli ei sitä vaadi. Hei, Onko Bum Fights -ohjelma mielestäsi oikein vai väärin? Ohjelma on herättänyt jonkin verran keskustelua.

Siinä spurguille maksetaan suhteellisen pieniä summia rahaa, jotta he tekisivät jotain viihdyttävää kameralle kuten tappelisivat muiden pummien kanssa tai juoksisivat pää edellä betoniin. Käsittääkseni tässä on kysymys siitä ajatellaanko spurgun olevan täysivaltainen aikuinen vai jonkinlaisen holhouksen tarpeessa oleva henkilö.

Sikäli kuin olen spurguja nähnyt, he voivat olla aika holtittomasti sekaisin, mutta jos he pystyvät pitämään itsensä hengissä eivätkä halua holhousta, niin kai heidät tulee sitten luokitella täysivaltaisiksi aikuisiksi. Tällöin Bumfights ei ole väärin. Toisaalta joku voisi ajatella, että vaikka spurgut eivät ole holhouksen alaisia, heidän kuuluisi olla, ja on yhteiskunnan vika ettei heitä ole asetettu holhouksen alaisuuteen.

Tällöin Bumfights on väärin. Ilmeisesti sitä ei kuitenkaan voida estää laillisin keinoin, sillä laki ei käsittääkseni kiellä tuollaista kaupantekoa. Tällöin lakia täytyy muuttaa, ja spurgut täytyy uudelleenmääritellä jonkinlaisen holhouksen alaisiksi. Itse en pysty keksimään mitään kovin jämäkkää syytä sille, miksi Bumfights pitäisi kieltää.

Eihän itsemurhakaan ole rikos. Eikä Jackass-sarja ole rikos. Eikä niiden minun mielestäni pitäisikään olla rikoksia. Jos Bumfights olisikin väärin, perimmäinen ongelma ei olisi pelkästään siinä että jotkut haluavat tehdä Bumfightsin kaltaisia videoita, vaan myös siinä että spurgut suostuvat osallistumaan siihen.

Se täytyy totta kai aina varmistaa, että jokainen Bumfightsiin osallistuva henkilö osallistuu siihen omasta tahdostaan. Jos kaksi pummia tappelevat Bumfightsissa, molempien täytyy olla suostunut siihen eikä vain toisen. Mutta tämän nyt pitäisi olla ilmeistä. Näkemykseni tästä asiasta eivät ole kiveen hakattuja. Olen kyllä valmis keskustelemaankin niistä sikäli kuin minulla on aikaa. Mutta tätä mieltä olen tällä hetkellä. Kuvistasi toisinaan tulee kateus, halu juoda ja piirtää.

Useinkaan en onnistu läheskään niin hyvin, kuin tahtoisin, vaan siksi on kenties aika, jota ei paljoa sitäkään ole. Mutta ei pidä hukkua kateuteen. Jos ihmisellä on omaa sanottavaa, hän ei ole kovin kateellinen muille, vaan turhautunut siitä ettei hän ole vielä onnistunut sanomaan sitä. Jos joku silti on kateellinen vaikka minulle ja ottaa hommansa vakavasti, katsokoon hän myös missä olen tehnyt virheitä tai turhuuksia ja mitä tärkeää olen jättänyt tekemättä, ja yrittäköön tehdä jotain paremmin.

Kuvataiteen opiskelua ei kuitenkaan kannata aloittaa ellei ole todella kova tyyppi, sillä muuten ne vain tappavat oman tyylin. Vaikka oma tyyli olisi kirveellä veistetty, sitä voi hioa. Mutta oppilaitoksesta sitä on vaikea löytää. Oppilaitos tarjoaa sinulle kokoelman erittäin hiottuja ja hienostuneita tyylejä, mutta niissä on se ongelma että kaikki opiskelijatoverisikin oppivat samat tyylit. Mutta älä ota vakavasti noita juttujani opiskelusta. Peruskoulun, lukion ja ammattikoulun jälkeen olen vihannut oppilaitoksia niin paljon etten uskalla enää edes kokeilla, ovatko negatiiviset käsitykseni niistä oikeita.

Esimerkiksi Kimmo Pälikön kirja Kuvan tekeminen antaa hyviä neuvoja siitä mitä kannattaa tehdä niinä päivinä kun sommittelu ei onnistukaan vaistolla. Suosittelen myös komplementti- ja vastavärien käyttöä -- todella yksinkertainen homma mutta kannattaa tehdä.

Hauskinta on kuitenkin tehdä kaikki vaistolla. Jos ei laskelmoi, myös luovuus voi parhaiten. Kyse ei mielestäni ole siitä, ovatko "pummit" täysivaltaisia aikuisia minusta ovat vaiko holhouksen alaisia. Se, miksi minussa nousee inhotus tässä "viihteessä" on siinä, kuinka huonompiosaiset usutetaan stuntteihin ja tappeluihin päivän murkinarahan tai viinapullon perässä ja tästä tehdään kultalusikka suussa syntyneille tai muuten onnekkaille ihmisille sadistista viihdeohjelmaa.

Ei oikein käy järkeen, että kuka tällaista paskaa viitsii edes katsoa. Käsittääkseni nämä ovat kuvattu Yhdysvalloissa, jossa vähäosaiset ovat oikeasti vähäosaisia vaikkapa sosiaaliturvan piirissä olevaan Ympyrätalon herrasmieheen verrattuna. Mikään mahti tai lakihan ei tätä pysty kieltämään, mutta saatananmoista paskaahan tuo Bumfights on. Jos ylipäätään katsoisin paljon tv: Minua sinänsä kiinnostaisi nähdä kuinka hyvin voi tapella jos on spurgun kunto.

Toisaalta, kuten omasta kommentistasikin kävi ilmi, ohjelma nostaa esiin poliittisia kysymyksiä. Jenkeissä on kehno sosiaaliturva ja suhteellisen väkivaltainen kulttuuri, joten siellä tapahtuu tuollaista. Suomessakin on melko väkivaltainen kulttuuri, mutta sosiaaliturva verraten hyvä, joten luulen että harva suomalainen spurgu kokisi arvolleen sopivaksi tapella jostain kahdesta kympistä, vaikka joku sitä ehdottaisikin.

Luulen myös että mieluummin minä Bumfightsiä katsoisin kuin MTV: En tosin usko että se tuottaisi minulle sadistista nautintoa. Katsoisin sitä varmaan samassa mielentilassa kuin katson luontodokkareita. Ei sillä että kokisin että spurgut olisivat yhtään sen enemmän "eläimiä" kuin ohjelman tekijätkään. Minkä ikäisenä luit Palsaa? Tekstistäsi huomaa, että olet omaksunut aika paljon Palsan kirjoistyyliä. Ja kun olin ekana lukenut tekstisi ja jälkeenpäin Palsan päiväkirjat tulee pakostakin mieleen yritätkö olla samanlainen kuin Palsa ajatuksissasi vai sattuuko ne vain olemaan samanlaisia jostain syystä?

Lisää tekstiä muuten saisi tulla, pohdintasi ovat mielenkiintoista luettavaa. Olin 15 kun luin Palsan päiväkirjat ja useimmat sarjakuvat sekä näin hänen töitään Kiasmassa.

En ole tietoisesti jäljitellyt Palsaa, mutta kai se vaikutti että Palsa oli noihin aikoihin ainoa ihminen, jonka koin jotenkin samanlaiseksi itseni kanssa. Mielestäni sekä Palsan kuvallisessa että kirjallisessa tuotannossa esiintyy myös tiettyä erinomaisuutta. Tuo erinomaisuus, josta puhun, liittyy ensinnäkin siihen että tuotoksen sisältö on sekä monitulkintainen että omaperäinen. Sisällön erinomaisuuden Palsa mielestäni saavuttaa maalauksessa nimeltä Vapautuminen.

Toiseksi, tuo erinomaisuus liittyy siihen että sisältö on ilmaistu tavalla, joka on yleisön kannalta mahdollisimman nopea ja helppo hahmottaa, mutta sopii silti kyseisen sisällön ilmaisemiseen. Ilmaisun erinomaisuuden Palsa mielestäni saavuttaa usein kirjallisesti. Luovan ihmisen tulee kunnioittaa yleisöään tarjoamalla hyviä sisältöjä. Mutta koska elämä on lyhyt eikä tylsiä juttuja jaksa tehdä, sisältö pitää ilmaista myös tavalla, joka on nopea ja helppo hahmottaa.

: Sihteeri homoseksuaaliseen orgasmi ilman siemensyöksyä

ELLIT SEKSI FINLAND SEX HOMO WORK Ryhmäseksi videot thai gay hieronta lohja
Kuiva homo kalu rietas mies 195
Sihteeri homoseksuaaliseen orgasmi ilman siemensyöksyä Kosteat homo kalut finnish escort

Pian tunsin miten Samin kuuma kulli alkoi liukua pyllyvaossani kohti piukkaa reikäni. No mikäs siinä otimme miehissä oluet ja toisetkin. Sami hämmästeli, että mitä vielä. Tunsin miten spermani ryöpsähtivät liikkeelle. Taisi olla pidemmän ajan satsit.

Sami poistu pesulle hymähtäen. Arvasin miten kohta kuitenkin kävisi, niin pyysin jo ennakkoon häntä olla päästämättä spermojaan sisälleni. Sanattomana nyökkäsin ja aloimme yhdessä selata kansiota. Vaikka olin lukemattomia kertoja nähnyt sen, myös tästä kulmasta, en voinut olla vaikuttumatta paitsi pillun kauneudesta, myös kuvaajan taidoista. Vaikka pyllyssäni tuntui hyvältä, jalkojani alkoi asento väsyttää pian, ja pyysin Jaria naimaan minua uudestaan takaapäin, mikä on myös lempiasentoni.

Chatissa oli paljon porukkaa, mutta lopulta jäin juttelemaan pitkäksi aikaa 45 vuotiaan mukavan tuntuisen kaverin kanssa, jonka kanssa tuntui juttu luistavan ja muutenkin tuntuivat mieltymykset menevän mukavasti yhteen.

Hetken päästä spermainen kalu vetäytyi sisältäni ja Jari huokaisi uudestaan ja kehui miten hyvältä perseeni oli tuntunut. Kun saavuin tapaamispaikalle, siellä oli jo kuvaukseen sopiva auto parkissa. Lisäksi muistin että olin chatissa kertonut nauttivani eniten siitä kun minua naidaan paljaaltaan. Vähän aikaa mietittyäni sovin Jarin kanssa tapaamisen, hän tulisi hakemaan minua autollaan sovitusta paikasta. Ennen tapaamista oli sopivasti aikaa, joten kävin vielä lähtiessä suihkussa.

Olin netissä chattailemassa gay-palstalla etsien itseäni vanhempaa kiimaista panomiestä. Kaverin nimi oli Jari ja hän tuntui olevan yhtä kovassa kiimassa kuin minäkin ja hän ehdotti tapaamista saman tien. Siirryin sängylle kontalleni ja Jari alkoi taas naida minua takaapäin. Olin silloin 35 vuotias ja vaimoni 10 vuotta nuorempi. Vaimoni pikkusisko Elina oli kiinnostanut minua jo pitkään. Olen naimisissa oleva ukkomies ja meillä menee suhteessamme ihan kivasti.

Tämä ei ole fantasia eikä mikään "novelli" vaan kertomus eräästä mieltäkiihottavasta tapahtumasta. Menin vessaan jossa päästin kivikovan kullini paineet vapauteen. Tämän jälkeen on tapahtunut vielä muutakin, mutta en tiedä kerronko niistä tämän enempää Elina vilkuili välillä salaa minuun päin ja yritin parhaani mukaan olla tuijottamatta häntä. Ajattelin mennä suoraan vessaan, mutta lähestyessäni sohvaa huomasin että Elinan peitto oli melkein lattialla ja hiivin lähemmäksi sänkyä.

Tokihan se meille kävi. Pasi otti kalun pois suustaan ja samalla kullinin roiskautti kojelaudalle ja penkille monta roiskausta valkoista kuumaa spermaa. Hän otti kädellään kiinni kaluni juuresta ja otti terskan huultensa väliin ja alkoi imeä sitä kiihkeästi.

Kalu sykähti ihanasti huulteni puristuessa sen ympärille ja imin ja runkkasin sitä hiljalleen samalla kun pasi voihki hiljaa silmät kiinni. Juteltiin hiukan ja totesimme että tilanne oli ollut molemmille erittäin ihana. Molemmilla ensimmäinen kerta ja molemmat jännitimme aika lailla. Hän istui autoon ja esittelimme itsemme.

Olin yksin miesten saunassa kun tuo vaimoani himoinnut mies saapui saunaan. Minna jäi vielä hirveän kiimaiseksi, joten kehotin Timoa nuolemaan hänelle orgasmin. Minna nuoli jä näykki Timon terskaa aina välillä upottaen kalun syvälle suuhunsa. Herätessämme Minna oli hyvin häveliäs eikä halunnut edes puhua koko asiasta, mutta huomasin hänen silmissään katseen joka kertoi hänen nauttineen suuresti.

Olimme sopineet kumin käyttö säännöstä ja ei meillä ollut kummallakaan kumia vastaan ainakaan kun Timokin sai kokea Minnan tavan laittaa kumi miehelle, siinä saa todella mahtavan suihinoton samalla. Lepäsimme kaikki pienen hetken, jonka jälkeen ahtauduimme koko porukalla suihkuun. Tien pikaisen analyysin mies oli normaalivartaloinen ja varustus oli samaa kokoluokkaa kanssani, eli ei ihan normaali kokoinen kalu.

Minnan noustessa altaasta huomasin aiemmin kylpemään tulleen miehen katseen jäävän lepäämään Minnan pakaroille. Minna oli kiimasta räjähtää kun häärimme hänen kimpussaan. Samaan hengenvetoon hän sanoi -Sen kanssa kun pääsisi peuhaamaan. Hivelet ja hyväilet koko kehoani, kosketuksesi jää kuin kaikumaan kehollani. Ajatuskin siitä että saavut sisälleni, saa jalkani tärisemään ja pakaroissani sykkeen nousemaan. Tunnetko kuinka sademetsäni huutaa sinua.

Käsi kädessä kuljemme hiljaista metsäpolkua pitkin ja pyydän että: Tulen perässäsi eteenpäin, kunnes pysähdyt. Raotan pakaroitasi ja työnnän liukkaan keskisormeni sinun anukseesi ja sinä voihkaiset nautinnosta, sillä tunnet järisyttävät väreet kehossasi kun hieron G-pistettäsi. Nouset päältäni seisomaan ja minä tulen eteesi polvillaan. Hivuttaudut päälleni ja tunnen kuinka kova kalusi jos sykkii tussuani vasten. Sinä tulet eteeni ja hitain liikkein saavut sisälleni.

Pyydän jos katsastaisimme heinäladon ja sinä vastaat myöntyvästi. Kosteita suudelmia ja Korvalehden näykkimistä. Tunnen housuissasi pullotusta, kanki on siis jo kovana. Mies nojasi päätään seinään retkottaen kuin märkärätti istuimella.

Pian molemmilta tyrehtyi lemmeneliksiirin tulva ja rojahdin lattialle huohottamaan. Keräsin tavarani ja olin lähdössä, kun hän vielä sanoi: Niiden päälle puin punaisen, spakettiolkaimisen, topin ja farkkushortsit. Hetken kuluttua mies sanoi: Kiimanväreet vilistivät pitkin selkääni ja puskin peppuani hieman enemmän mieheen päin. Käännyin selin mieheen ja nojasin käsilläni seinään. Matti veteli tappia edestakaisin, kunnes tuli eteeni ja ohjasi kalunsa jälleen suuhuni.

Matti tarttui päästäni kiinni ja alkoi työnnellä kulliaan suuhuni yhä nopeammin, kiimatippojen maistuessa suussani tunsin hänen olevan lähellä. Kova kaluni ja peppuni litisivät lähes samassa tahdissa, jolloin laukesin uskomattomalla voimalla. Nautin todella paljon antautumisesta isolle ja karvaiselle Matille.

Matti nautti kullin lutkutuksestani murahdellen, kunnes hän vetikin kalunsa kuumasta suustani ja käänsi minut selälleni. Huokailin nautinnossa Matin vuoroin lipoen reikääni, kosketellen kaluani ja työnnellen sormeaan märkään reikääni. Matti murahteli, kun lutkutin kullia, puristellen samalla palleja ja hyväillen välilihaa. Tunsin valtavan paineen sisälläni, kun Matin kalu hyväili peppuni jokaista sopukkaa. Kävellessäni kohti huonetta tunsin, kuinka mukavalta tiukat, mustat stringit tuntuivat karvattoman pepun ja pallien ympärillä.

Matin kalu tuntui kasvavan entisestään käsittelyssäni. Tuntui niin hyvältä, että aloin olla lähellä laukeamistani. Hiljalleen kipu alkoi hellittää ja muuttui nautinnoksi, kun aloin hyväilemää kiimatippoja pursuavaa kaluani Matin työntöjen tahtiin. Ihan niin kuin joku mies olisi oikeasti tehnyt sen. Ystäväni tulee avaamaan oven. Miten seksikästä, ja kiihottavaa Hänen verkkopuvussaan on reiät rinnoille ja pillulle.

No ei tod menny, tää oli Herwoodin oma linja 30 eikä haamuille: D juoks siinä rinnalla vielä tosikireissä mustissa pillifarkuissa lol. Mulla oli jalat ihan kippurassa silleen hankalasti kun ne penkit on niin vitun kiinni toisissaan että veri ei meinannu kiertää. Mä olin ihan ventti kun oli kuuma ja hankala olo. Hän otti esille kolmet käsiraudat joilla hän kytki minut käsistäni ja jaloistani kiinni sohvan kulmatolppiin. Hän polvistui rintojeni kohdalle ja puraisi nänniäni. Jalkani jäivät levälleen ja pieni reikäni oli miestä kohti.

Mies oli eronnut ja asui yksin talossa. Palkka oli hyvä, mutta en halunnut mitään "rangaistusta". Lopulta hän aukaisi käsiraudat ja sanoi että tämä oli hänen rangaistuksensa. Katselin Minnan riisuuntumista himoiten. Menimme tyttöystäväni kanssa viikonlopun viettoon Helsinkiin. Näin myös miehen kuiskivan jotain Minnan korvaan. Lantio tuntui kääntyvän vielä enemmän ylös ja eteen.

Join siinä kupillisen ja luikin kotia kohti. Nelli vastasi vain huoaten: Ajattelin, että pitää selvittää missä mennään ja soitin Nellille ja pyysin kahville. Alun haparoinnin ja epäröinnin jälkeen huomasin seurustelevani kauniin ja estottoman vuotiaan kanssa. Silmät olivat puoliksi kiinni ja kosteilla huulilla näkyi hymyn kare.

Nelliä näin töissä aina silloin tällöin, mutta emme juurikaan muuten yhteyttä pidelleet. Hän nousi minut nähdessään seisomaan, riisuutui ja jäi odottamaan. Sitten hän alkoi nuolla selkääni, pakaroitani ja tulimme molemmat hikisiksi. Hän veti hitaasti verkkosukkani yltäni ja painoi käteni sänkyä vasten. Mies tuli perässäni, aina kotiini saakka joka ei ollut kaukana ja niin lukittauduin hetkeksi makuuhuoneeseeni. Vaikka olen huora en ole koskaan tuntenut mitään sellaista.

Otin verkkosukkieni välistä kondomipakkauksen ja laitoin sen hampaitteni väliin. Hänen kämmenensä souti öljyisessä peppuvaossani ihanasti, ja hänen keskisormensa kynti vakoani yhä syvemmältä - hieroi välilihaani - viipyi aina hetken peppuaukollani kunnes työntyi sisääni, syvälle kokonaan Yritin olla ihan hiljaa mutta en voinut olla voihkaisematta kun valtava terska luiskahti sisääni.

Ainakin Jukka, Tarjaa en ollut vielä tavannut - mutta hän tuoksui hyvälle kun toivotti meidät tervetulleiksi isoilla haleilla! Se oli aivan liukas valuneesta Jukan spermasta.

Jukan sormet kävivät uimahousujeni alla yhä syvemmällä En vieläkään tiedä miksen heti pompannut ylös ja selittänyt että en ole sellainen Pikkuisten uimahousujen etumus oli pullistunut äärimmilleen, niin että osa hänen kalustaan näkyi sivusta!

Kävelin autolleni ja otin Kallen luettavakseni, selailin gay-sivuja siinä jonkun vartin, kun parkkiin ajoi tumman sininen, vanhempi Mondeo, ja siitä vääntäytyi ulos noin vuotias, hieman tukeva mies - kaveri parkkeerasi samalle puolelle kuin minä ja lähti kävelemään parkkialueen jalkakäytävää autoni ohi, ja hidasti askeleitaan autoni kohdalla. Kaverin kädet kiertyivät hiuksiini hänen painaessa päätäni kyrpää vasten yhä syvemmälle ja syvemmälle nieluuni. Niin niistä levähdysalueen kavereista - kun tämä perheenisä oli siitä poistunut, niin siistin hieman paikkoja eli putsasin persettä liukuvoiteesta, tai oikeammin rasvasta.

Avasin auton sivuikkunan ja katselin, kuinka turpea, isoterskainen kyrpä muljahti housuista esiin, pari runkkaus liikettä ja kaveri kysyi halusinko kyrpää, johon vastasin, että tietenkin Runkkasin kalua suullani varsin lujaa, ja kaveri huokaili kuinka hyvältä tuntuu.

Hän otti kyrvän pois perseestä, käännyin ympäri ja kortsu heitettiin varvikkoon. Istuin tuolille ja kaveri laski housut nilkkoihin. Otin kyrvän nopeasti suuhun ja tiukkaan imuun.

Hän oli menevän näköinen, huoliteltu, ei kaunis mutta katseenkestävä. Lihatiskiltä löytyy pitkästä aikaa seebralihaa. Olin onnellinen, että lannevaate peitti sen kohtalaisen hyvin. Siinä seisoi Leena, urheilukassi kädessä. Hän katsoi minua suoraan silmiin ja hänen kätensä alkoivat kiusallisen hitaasti liikkua kohti kaluni juurta. Ymmärsin, mitä hän odotti, ja etenin pitkälti samaan malliin, kuin miten hän oli pessyt minun selkääni.

Hänessä oli joku kauneusvirhe, joka teki hänestä seksikkään. Kun tuli loppupesun aika, hän sanoi, 'Jospa sittenkin pesisimme toistemme selkää. Sinun täytyy hoitaa omia tarpeitasi ja pitää huolen siitä, että jaksat painaa eteenpäin. Näe ryhdin paraneminen hetkessä!

Teet vain sen, mikä on välttämätöntä jatkon kannalta. On huikeasti miehiä ja naisia, jotka eivät ole tyytyväisiä nykyiseen tilanteeseen, vaan haluavat nettitreffit vaikkapa sinun kanssasi! Haluaa kokeilla vaikka seksiin liittyen jotain uutta. Nappasin maasta pari kiveä ja heitin niillä koiraa. Olin pitkästä aikaa taas lenkillä.

Siirsin käteni nilkoista hänen pakaroilleen ja nostin häntä hieman ylöspäin että hän pääsisi tukevasti istumaan olkapäideni päälle. Tarulla oli t-paidan alla musta bikinien yläosa.

Kiertelimme kaupungin laitamilla hieman pienempiä teitä. Päätimme eräänä kauniina kesäpäivänä lähteä ihan muuten vaan ajelemaan. Otin stringit pois jalasta, sieltä tuli näkyviin posliiniksi ajeltu pillu. Revin Tarulta tiukat farkut pois. Työnsin kaluni niin syvälle kun vain sain sen. Löin pääni auton kattoon. Ellu kuiskasi tietävänsä, ettei vaimoni Lissu oikein välittänyt suihinotosta, mutta jos haluaisin, hän voisi auttaa. Työnsin itseni niin kiinni Elluun kuin pystyin ja annoin spermani lähteä niin syvälle kuin mahdollista.

Kaluni oli kivikova ja tunsin Ellun riisuvan shortsini. Pillu oli liukas, mutta tiukka. Vaimoni oli huomattavasti karvaisempi kuin Ellu. Ilmeisesti luontokuvien katselu oli tehonnut ja esileikkivaihe alkoi olla lopuillaan. Repen kalu oli myös täydessä kunnossa. Aloin panna kovempaa ja pian Ellu alkoi ynistä ja huohottaa. Otin kiinni lantiosta ja työnsin niin syvälle kuin pystyin.

Pudotin shortsini ja viskasin t-paidan divaanille. Ellu piti yllä pientä liikettä ja alkoi selvästi kiihottua entistä enemmän. Ilona alkoi huohottaa ja pian hän sanoi tietävänsä milloin orgasmi tulee ja pyysi minua päälleen. Joimme viiniä sohvalla, emme paljon puhuneet asiasta. Heillä kesti varmaan tunti, kunnes Abdul sai orgasmin ja varmaankin pumppasi spermat vaimooni.

Vaimoni kosketteli Abdulin elintä, mikä nosti uudelleen päätä, jolloin vaimoni kävi makaamaan sohvan selkänojalle ja Abdul alkoi naida häntä takaapäin. Sain opetuksen tästä, mikään ei muuttunut välillämme. Vaimoni kävi selälleen, aukaisi kylpytakkiaan ja pyysi ystävääni lähemmäs.

Hän oli tyytyväinen nykyiseen. Kysyin jätkiltä, että olisiko heillä hytissä viinaa, kun muualtakaan ei enää saanut. Myöhemmin yöllä kun baari oli jo kiinni, suunnistin kohti hyttiäni.

Miehet katselivat minua runkaten samalla. Laivareissuja en tosin ole tehnyt. Minut käännettiin mahalleni ja Pekka piti minusta kiinni, etten päässyt rimpuilemaan. Olli alkoi hiljalleen työntää kyrpäänsä sisääni. Käytävällä minua vastaan tuli sama kaksikko. Muutama imu ja olin valmista miestä. Ja sillä hetkellä pieni piru iski. Naulasin naulan, laskin vasaran pois edessä olevalle tasolle ja laitoin kädet anopin lantiolle. Tänä kesänä ajattelin, että nyt katsotaan mistä anoppi on tehty ja juhannuksen pyhinä aloin itsekin flirttailemaan hänelle.

Nousin ylös ja hän laski housuni alas. Puristelin terhakoita nännejä jotka näkyivät selvästi, huolimatta useasta kerroksesta. Lämmin kosteus tarttui sormeeni ja Essi huokasi toistamiseen hieman voimakkaammin. Katselin ylhäältäpäin kuinka hänen lettinsä heiluivat pään liikkeen tahdissa.

Vaimoni lähti kävelemään kohti autoa suuri kassi mukanaan jossa oli Jennin kojulta valittuja neuleita. Tunsin kuinka veltostuva kaluni vetäytyi ihanan hävyn lämmöstä.

Katselin hetken edessäni heiluvaa kalua kunnes avasin suuni ja otin sen varovasti suuhuni. Lähdin kuitenkin leikkiin mukaan, tarkoituksena tehdä lopulta oharit.

Hän maksoi sovitun summan, ja poistui paikalta. Koko tilanne tuntui jotenkin epätodelliselta. Mikko otti päästäni kiinni ja alkoi hiljalleen naida suutani. Eräänä iltana juttelin ihmisten kanssa chatissä.

Se maistui yllättävän hyvälle. Pian kitalakeni on vastassa, mutta ei se haittaa, olen harjoitellut. Piru, jäi kello kotia… Grilli laitettiin tulelle, tai no pikemminkin nuotio.

Juominen alkoi jo autossa, mutta hyvin maltillisesti. Anukseni sykkii, se ei kestä enää paljoa. Tomi ja Petri siirtyivät eteeni polvilleen, ja alkoivat hekin nuolemaan minua. Itse olin hiukan jännittynyt, mutta kyllä se siitä luonnistui. Jaska laskeutui ensimmäisenä polvilleen ja alkoi nuoleskelemaan jo täydessä seisokissa olevaa kulliani. Siinä samassa pallejani hyväillen. Sitten hän asettaa ne anukselleni, ja hiljaa painautuu minuun.

Pian Petri ujutti sormen anukseeni, jonka hän oli juuri liukastanut syljellään. Siitä ne saa suurimman nautinnon. Mä olisin halunnu kieltää, mutta se nuorempi homo katto mua vetoovasti. Se alko tunkea kieltään mun suuhun ja siitä se tuntu nauttivan, kun se kerran jatko sitä niin pitkään. Kun se alko hinkkaamaan kulliaan edestakasin, niin mun oma kalukin pärähti taas tanaan ja se nytkytys alko tuntua jotenkin perverssillä tavalla hyvältä.

Otat tukastani kovemman otteen ja tunget kyrpäsi yhä syvemmälle ja syvemmälle kurkkuuni. Huomaan kuinka alushousujesi sisällä pullottaa himoitsemani elin. Vauhtisi kiihtyy entisestään ja nait kovasti suutani. Lopulta onnistun ja saan kovan kalusi kosteaan suuhuni. Alan ottamaan Herraltani kunnolla suihin, sylkeni kostuttaa koko kyrvän märäksi ja otan sen niin syvälle kuin saan. Enää kuulen vain karjuntasi ja tunnen kuinka laukeat naamalleni ja avonaiseen suuhuni. Häpeänpuna tarttuu poskiini ja en voi katsoa Herraani silmiin.

Vihdoin käsket lutkaasi ottamaan Herraltasi suihin, mutta ilman käsiä. Konttaan lähellesi ja hapuillen otan kyrpäsi suuhuni. Nait minua armottomasti suuhun. Livon kielelläni välillä vartta, jonka jälkeen otan sen syvälle suuhuni. Jani tunsi sisälleen pursuavan spermaa ja huikeaa hyvän olon tunnetta myös, mutta hän ei ollut vielä saanut itse joten ajatteli yllättää Henryn ja heti kun Henry hengästyneenä meni työtuolilleen istumaan ja levitti haarojaan sen verron että Jani saisi nuolla hänen kullistaan loput spermat ja niellä kunnolliset ja ruhtinaalliset uudelleen laukeamiset.

Jani katsahti ettei tämä ollut Nigeria vaan jokin pienempi trooppisempi saari keskellä ei mitään, mutta ohjeet olivat selvät ja olihan sentään Janin asiakkaan poika vielä paikalla joka selitti että hän asuu myös täällä ja auttaa Jania aina tarvittaessa. Roger lopetti naimisen ja meni makaamaan hiekalle, Jani ampaisi samantien Rogerin päälle ja aloitti ratsastuksen kiimaisesti ja varmasti.

Samassa Jani tunsi kuinka sisälleen tunkeutui paljas kulli ja voihkaisi nautinnosta, Henry aloitti kiihkeän nainnin ja hengitti raskaasti jokaisen vedon yhteydessä. Janin Pomo määräsi hänet samantien matkaan laivalle kohti Nigeriaa jossa hänen suurin asiakkaansa odotti kiireistä neuvonta apua. Tämä näky oli jo liikaa Henrylle ja samassa heti perään Henryn lauetessa hän puristi voimakkain ottein Janin lantiota ja purki viimeisetkin kovat paineet hänen sisään.

Jani oli juuri aloitellut lähettinä isossa firmassa ja oli hieman sekaisin mutta Henry joka oli vuotias auttoi Jania aina tarvittaessa pientä maksua vastaan tietty. Aamulla Jania tultiin ovelle herättelemään ja käskettiin pakkaamaan kaikki kamat mukaan koska Janin asiakkaan poika oli tullut henkilökohtaisesti hakemaan Jania isänsä luokse olihan asiat siellä aika sekaisin mutta tämä oli jo liikaa, Jani ajatteli itsekseen mielessään kun hän oli saapunut yksityisen omistamalle saarelle. Roger oli vankka ja nöyrä vieraitaan kohtaan hänelle kuului monia tehtäviä ja siksi hänellä ei ollut aikaa jäädä paljoakaan koskaan rupattelemaan.

Mikäli lankeat on sinun aloitettava kolmen päivän jakso uudestaan. Ryhdy harjoittelemaan suihinottoa samalla hiplaten klitoristasi ja liikutellen helmiäsi edes takaisin pillussasi. Sinun tulee lisäksi hankkia toinen dildo niin että voit naida itseäsi kumpaankin aukkoon saman aikaisesti. Se on tarkoitettu mamselleille. Hae dildosi, helmesi, kamera ja maito. Huudahti Niina kun seisoin hänen ovensa edessä. Ilta eteni omalla painollaan, ja kaikki meistä alkoivat olla jo tukevassa humalassa.

Nojatuoli seisoi nurkassa johon voin yöksi viikata vaatteeni. Seksuaalisesti olen aina ollut hetero, mutta viime aikoina minua on alkanut naiset kiinnostamaan ja kokeilun haluni on herännyt. Nykyään lähes aina kun tyydytän itseäni, ja sitä tapahtuu päivittäin, fantasioin harrastavani seksiä naisen kanssa. Esittelimme toisemme ja siemailimme olutta. Niina päätti lähteä nukkumaan ja muutkin olivat lähdössä koteihinsa.

Niina on ihan umpihetero, eikä hän tiedä minun bi-henkisestä ajatusmaailmastani mitään. Olen hieman yli vuotias vaalea nainen. Eräänä viikonloppuna ystävättäreni kutsui minut luokseen toiselle paikkakunnalle viettämään synttäreitään, ja maiseman vaihdoksen vuoksi lähdin mielelläni. Niina täyttäisi 31 ja tiedossa olisi ihan pienimuotoiset bileet tyttöporukassa Niinan kotona. Astuin sisälle ja Niina ohjasi minut vierashuoneeseen jossa aioin yöpyä.

Karvaiset pakarasi puristivat kättäni, Sinä jännitit. Tunsin kuinka kainalosi valuivat, märkä ihosi tuoksui miehelle. Suutelin hellästi kiveksiäsi, ne vetäytyivät lähemmäs kehoa kuin aristaen. Pidättelin Sinua käsilläni ja katsoin kuinka sperma valui alas peiliä. Puristit niitä itseäsi vasten, tule, halusitko sanoa?

Veljeni kadottua takaisin mökkiin otin puhelimen taas käteeni ja hieraisin samalla shortsieni lävitse lahkeessa puolikovana törröttövää kaluani. Lähdin kävelemään mökkitietä pitkin, mutta heti näköetäisyydeltä päästyäni poikkesin metsään, ja aloin etsiä sopivaa paikkaa pienelle runkkaustuokiolle.

Aikuisten oikeasti minua panetti niin saatanasti, mutta tässä tilanteessa oli pakko tyytyä oman käden apuun. Tultuamme perille Satua alkoi jälleen peilata itseään auton ikkunasta. Itse oli pukeutunut shortseihin ja pikeepaitaan. Kumarruin hänen taaksensa ja suutelin hänen pimpsaansa, joka oli muuten jo kostea. Lassila ei näe metsää puilta. Hänen mainitsemallaan mikrotasolla on täysin ilmeistä että Mäen toiminta oli alhaista, mutta kokonaisuuden kannalta se luultavasti ei ollut, kuten olen selittänyt.

Onko esimerkiksi autistinen savantti pysyvästi laaduttomammassa tajunnantilassa kuin ei-autisti? Näin voisi ajatella, koska autisteilla esiintyy empatian puutetta, heidän sosiaaliset taitonsa ovat puutteelliset ja heillä on muita useammin kaikenlaisia henkisiä ongelmia. Mutta entä jos joskus tulisi polttava tarve laskea laskuja päässä äärimmäisen nopeasti? Tai muistaa jokin kuva pienintä yksityiskohtaa myöten?

Entä jos se pelastaisi vaikka jonkun hengen? Esimerkiksi Einsteinista ja Wittgensteinista on jälkikäteen arvioitu, että he olisivat olleet lievästi autistisia. Ainakin he olivat hieman epätavallisia. Kuitenkin he olivat myös hyvin merkittäviä ihmisiä, ja juuri autistiset luonteenpiirteet saattoivat ajaa heitä eteenpäin tiellään. Yksi väitteeni siis on, että se, että ihmiset muuttavat tajunnantilaansa kemikaaleilla, on sekä yksilöllisellä että yhteiskunnallisella tasolla monimuotoisuutta kasvattava tekijä.

Ja jos monimuotoisuus on hyvä asia, tai edes joissakin olosuhteissa hyvä asia, niin silloin keinot monimuotoisuuden kasvattamiseen ovat myös hyviä asioita. Sanonpa vielä, että näkemys siitä, että monimuotoisuus on varsin toivottava asia, on nykyaikana varsin yleinen.

Päihtynyt ihminen ei yleensä kykene ajamaan autoa, liikkuminen voi olla haparoivaa ja hallusinogeenejä käytettäessä jo konkreettisen ympäristön tarkka havainnoiminen saattaa epäonnistua. Jos asiaa ajatellaan tältä kannalta niin vaikuttaa kyllä kovasti siltä että päihtymys on rappiota. Mutta olisi yhtä järjetöntä pistää meskaliinin vaikutuksen alainen ihminen auton rattiin kuin olisi pistää nukkuva ihminen auton rattiin. Kumpikin tajunnan tila on sellaiseen tarkoitukseen täysin sopimaton, mutta ei tämä vielä osoita mitään oleellista.

Jos kysytään, mitä päihtymyksen yhteydessä oikeastaan tapahtuu , niin keskeinen sisältö on aivan muualla — elämä kun on muutakin kuin auton ajamista. Jos lähdetään vaikka sellaisesta hypoteesista, että hallusinogeeninen aine voi poistaa ihmisen mielestä suurimman osan tietoisesta kerroksesta ja nostaa esille sen alla olevan tiedostamattoman kerroksen, niin tämähän kuulostaa mahtavalta.

Ihminen voisi aineen voimin ymmärtää ja tietää jotain, minkä hän muuten korkeintaan aavistaisi. Psykologit ja psykiatrit käyvät läpi vuosien koulutuksen ja tekevät pitkäjänteistä työtä potilaidensa kanssa kyetäkseen tähän. Se on kyky jolle on tilausta. En nyt väitä että psykedeelien käyttäminen olisi harmitonta tai että ne sopisivat kenelle tahansa, mutta on syytä uskoa että niille kuitenkin on löydettävissä jokin sija ihmisyyden kirjon seasta.

On olemassa huomattava määrä kirjailijoita, taiteilijoita, filosofeja ja tiedemiehiäkin, jotka uskovat psykoaktiivisten aineiden auttaneen heitä. Keskustelukumppanini kertoi uneksivansa maailmasta, jossa ketään ihmistä ei lainkaan kiinnostaisi minkäänlainen kemiallisesti muutetun mielentilan hakeminen hän kyllä itsekin juo kahvia säännöllisesti.

Hänen unelmamaailmassaan tajuntaan vaikuttavia kemikaaleja käytettäisiin ainoastaan lääkinnällisiin tarkoituksiin, kuten esimerkiksi masennuksen hoitoon.

Sen lisäksi että tämä on minusta täysin utopistinen visio, en myöskään ymmärrä, mitä se tarkalleen ottaen tarkoittaisi. Ei siis olisi kovin selventävää sanoa, että lääkkeitä käytetään sairauksien parantamiseen.

Homoseksuaalisuus luokiteltiin ennen sairaudeksi, mutta näin ei tehdä enää. Silti esimerkiksi fetisismi, sadomasokismi ja transvestismi luokitellaan vieläkin sairauksiksi. Monet lievästi autistiset ihmiset ovat omaksuneet sen kannan, etteivät he ole sairaita, vaan ainoastaan erilaisia.

On anorektikkojakin jotka väittävät anoreksian olevan valinta eikä sairaus. Entä liikalihavuus, nikotiiniriippuvuus ja peliriippuvuus?

Eikö vaarallisten extreme-lajien harrastaminenkin voitaisi luokitella mielisairaudeksi? Nykyään aivan kaikenlaista kipua lääkitään kipulääkkein, mutta onko kipu sairaus, kun se kuitenkin usein on elimistön normaalin toiminnan tulos?

Kun sairauden käsite on näin hämärä, niin miksei voitaisi ajatella että esimerkiksi luovuuden puute tai ikävystyneisyys olisivat myös sairauksia, joita voisi lääkitä vaikka hallusinogeeneillä? Asiaa on mahdollista lähestyä päinvastaisestakin lähtökohdasta. Ehkäisypilleri luokitellaan lääkkeeksi, vaikka se estää ihmiskunnan säilymisen kannalta välttämättömän toiminnon. Myös kofeiinitabletit luokitellaan lääkkeeksi — purkin kyljessä lukee: Kuitenkin on selvää ensinnäkin se että kofeiinin avulla aiheutetaan elimistöön tila, jossa se ei muuten olisi, ja toiseksi se että tilapäinen väsymys on välttämätön ruumiintoiminto eikä sairaus.

Myöskään lääkeaineiksi luokiteltavat puudutus- ja nukutusaineet eivät sellaisinaan paranna mitään sairautta, eikä niiden käyttö esimerkiksi osana kauneusleikkausta edes edesauta minkään sairauden paranemista. Lääkinnällisyyden käsite on aivan liian joustava ollakseen sovelias pohja tällaiselle rajaamiselle.

Jos jollekulle on mitä tahansa suoraa hyötyä jonkin psykoaktiivisen aineen käytöstä, tästä jo seuraa, että käyttöä voitaisiin kutsua lääkinnälliseksi. Mitä kaikkia käsitteitä niitä onkaan? Päihdyttävä aine, huumausaine, nautintoaine, lääkeaine — näiden välillä ei ole mitään muuta rajaa kuin se raja joka on sovittu.

Psykoaktiivisten aineiden luokitteleminen päihteisiin, huumeisiin, nautintoaineisiin ja lääkkeisiin ei heijasta mitään perimmäisiä eroja itse aineiden välillä, vaan ainoastaan omia käsityksiämme näistä aineista.

Kyseessä on poliittinen luokittelujärjestelmä, ei esimerkiksi lääketieteellinen tai kemiallinen. Tätä kuvastaa jo sekin, että monesti sama aine, esimerkiksi yskänlääkkeiden dekstrometorfaani, tulkitaan yhdessä asiayhteydessä lääkkeeksi ja toisessa huumeeksi. Aineista itsestään se ei sano mitään.

Mikäli meitä kiinnostaa asioiden luokitteleminen, kuten edellä on tehty, niin itse tarttuisin tehtävään hieman filosofisemmalla otteella. Minä rinnastaisin psykoaktiiviset aineet, yllättävää ehkä, dopingaineisiin. Dopingin avullahan ihminen tunnetusti voi kehittää fyysistä suorituskykyään, vaikka monesti terveytensä kustannuksella. Sama näyttäisi koskevan psykoaktiivisia aineita. Ainoa ero on siinä että psykoaktiivisten aineiden kohdalla tämä kehityksellinen potentiaali kohdistuu henkisiin eikä fyysisiin ominaisuuksiin.

Myös psykoaktiivisiin aineisiin sisältyy riskejä — etenkin välinpitämättömästi tai taitamattomasti käytettyinä ne voivat olla addiktoivia, rappeuttaa ruumiin, laukaista mielisairauden ja pahimmillaan, dopingin tavoin, tappaa. Dopingilla ja psykoaktiivisilla aineilla on siis se yhteinen piirre että molemmilla voidaan tavoitella tiettyjä etuja tietyin riskein.

Se että dopingaineiden kehityksellinen potentiaali kohdistuu fyysisiin ominaisuuksiin, kun taas psykoaktiivien kehityksellinen potentiaali kohdistuu henkisiin ominaisuuksiin, on kuitenkin tärkeä eroavaisuus. Vähänkin teollistuneissa yhteiskunnissa ihmisillä on käytössään koneita ja työkaluja, jotka kykenevät käsittelemään verrattomasti suurempia fyysisiä voimia kuin vahvinkaan ihminen ikinä voisi.

Tällaisessa ympäristössä dopingaineiden laajamittainen käyttö olisi turhaa. Äärimmäisen hyväkuntoisia ihmisiä ei huippu-urheilua lukuunottamatta juuri tarvita. Dopingaineiden käyttö ei siis tarjoa mitään yleishyödyllistä etua, jota ei voitaisi saavuttaa helpommin muiden menetelmien avulla, ja tästä oletettavasti johtuukin, että dopingaineiden käyttö on suhteellisen vähäistä.

Henkisellä puolella tilanne on toinen. Tietokoneet kyllä päihittävät ihmiset laskutoimitusten tekemisessä, mutta ei ole keksitty konetta, joka osaisi varsinaisesti ajatella. Tärkein ihmisen tuntema henkisen voiman käyttäjä on yhä ihminen itse. Etenkin viisaudesta ja luovuudesta, ehkä kaikkein vaikeimmin mitattavista henkisistä kyvyistä, maailmassa on pulaa. Siksi kaikki mahdollisuudet henkisen kyvykkyyden kehittämiseksi pitäisi minusta ottaa vakavasti.

Itse uskon, että psykoaktiivisia aineita voidaan käyttää henkisinä vastineina dopingaineille, ja jos tämä on totta, niin suhtautumistapaa niihin täytyy muuttaa. Politiikassa psykoaktiivisiin aineisiin, kuten muihinkin asioihin, pitäisi suhtautua neutraalisti, käytännöllisesti ja tuomitsematta.

Henkisen kyvykkyyden tarve on kuitenkin tarve, jonka täyttyminen ei ole lähimainkaan näköpiirissämme. Ajatus siitä, että päihteiden ja huumeiden käytöstä voisi olla mitään hyötyä, on sellainen ajatus, joka ei kerta kaikkiaan vain tartu moniin ihmisiin, ei vaikka lukemattomat käyttäjäkokemukset puhuvat sen puolesta.

Olen käynyt keskusteluja asiasta erilaisten ihmisten kanssa, ja monet yrittävät jotenkin vain kiertää tämän aiheen käsittelemättä sitä ollenkaan. Vaikuttaa siltä että ihmisillä on sellainen käsitys että jos käyttäjä kokee päihteeksi tai huumeeksi luokiteltavan aineen itselleen millään tavalla hyödylliseksi, tämä voi johtua ainoastaan joko aineen aiheuttamasta mielenterveyden häiriöstä tai sitten siitä että käyttäjä on addikti muttei suostu myöntämään tätä.

Mutta tätäkään he eivät jotenkin halua sanoa suoraan ääneen. En tiedä miksi, mutta veikkaisin että käsitys tuntuu heistä toisaalta yhtä yksioikoiselta ja hölmöltä kuin se tuntuu itsestänikin, mutta toisaalta he eivät oikein haluaisi muuttaakaan sitä. Kun aihe sitten koetaan niin vaikeaksi ja jopa tabuksi, olen havainnut keskustelujen kääntyvän erittäin vikkelästi aiheen vierelle.

Skeptisyydestä on tietysti hyötyä. En moiti häntä, joka suhtautuu epäilevästi, jos joku tyyppi ryhtyy vaan yhtäkkiä ylistämään päihteitä ja huumeita. Mutta välillä pitäisi osata olla skeptinen myös poliittisia rakenteita ja omien, piintyneiden käsitysten ja mielikuvien totuudenmukaisuutta kohtaan. Hei, Olet esittänyt paljon kritiikkiä Suomen koulutusjärjestelmää kohtaan ainakin siitä näkökulmasta, että se ei ole sopinut sinulle.

Kuulisin mielelläni näkemyksiäsi siitä, että millainen olisi täydellinen tai paras mahdollinen koulutusjärjestelmä a koko Suomen nuorisolle b sinulle Toivoisin, että otat tarkastelussasi huomioon realiteetit, joita maailmassa tällä hetkellä on kuten sen, että jotkut ovat tyhmiä ja jotkut fiksuja, rahaa ei ole loputtomasti, aikaa ei ole loputtomasti. Nyt tämä kuulostaa jonkinlaiselta tehtävänannolta, mutta sitä sen ei ole tarkoitus olla.

Jos koet, että sinulla on tähän kysymykseen tärkeää sanottavaa, niin vastaa ihmeessä. Jos ei kiinnosta, niin tämän viestin voi vaikka poistaa. Itse näen asian niin, että kouluttautuminen tai sivistys eivät ole itseisarvoja, vaan välineitä siihen, että Suomi menestyy niin taloudellisesti kuin esim. Tästä näkökulmasta olen itse pohtinut paljon koulutuksen kehittämistä.

Mielestäni lasten ja nuorten koulutukseen pitää panostaa todella paljon erityisesti siksi, että he luovat Suomen ja maailman tulevaisuuden. Kiitos, jos jaksat perusteellisesti! Hah, meinasin kommentoida aivan muuta, mutta nähtyäni edellisen kommentin annankin palautetta; Nokkelaa ja välillä poikamaista huumoria ilmaistuna sarjakuvan muodossa, loistavaa! Etenkin sarjakuva jossa raiskataan itseään "The Bitchiksi" mainostavaa tyttöä on karu mutta osuva kannanotto kuitenkin.

Piirrosjälki sarjakuvissa on tarpeeksi selkeä kuvaamaan mm. Tämän hauskuus ei avaudu eikä pidäkään avautua kukkahattutädeille: En muista kuulleeni juuri keskustelua sarjakuvien piirrosjäljestä, joten nyt kun aihe tuli puheeksi niin voisin antaa siitä oman mielipiteeni.

Mielestäni on kaksi erilaista tapaa piirtää -- kämäinen ja huono. Kämäinen piirtäminen näyttää tärähtäneeltä ja naiivilta. Huono piirtäminen pistää silmään tai tekee piirroksesta niin epäselvän, että lukija ei tajua, mitä siinä tapahtuu. Huonoutta tulee välttää, mutta kämäisyys voi olla hyväkin juttu.

Kämäinen ja etenkin yksinkertainen piirrostyyli jättää myös tilaa tietynlaiselle luovuudelle. Ei olisi sopinut muuhun settiin ollenkaan. Kämäinen piirrostyyli ei välttämättä myöskään tee piirtämisestä helppoa, koska kämäiseen piirtämiseen ei ole mitään valmista kaavaa, eikä sitä juuri voi harjoitella.

Kun piirrän kämäisesti, minun pitää oikeasti keskittyä piirtämiseen. Kun taas piirrän jotain, mitä jo osaan piirtää, ajattelua tai edes korjauslakkaa ei paljoa tarvita. Se kyllä pitää sanoa Rip Kirbyn sekä Korkeajännityksen kunniaksi että nykyään hyvätkään sarjakuvanpiirtäjät eivät välttämättä enää osaa piirtää aseita, esimerkkeinä Dave Gibbons ja Joe Sacco. Yksityiskohtaisesti piirretyssä sarjakuvassa se pistää silmään. Art Spiegelman ja Marjane Satrapi ovat tosin myös hyviä sarjakuvanpiirtäjiä, eivätkä hekään näyttäisi osaavan, mutta heidän tyyli ei sitä vaadi.

Hei, Onko Bum Fights -ohjelma mielestäsi oikein vai väärin? Ohjelma on herättänyt jonkin verran keskustelua. Siinä spurguille maksetaan suhteellisen pieniä summia rahaa, jotta he tekisivät jotain viihdyttävää kameralle kuten tappelisivat muiden pummien kanssa tai juoksisivat pää edellä betoniin. Käsittääkseni tässä on kysymys siitä ajatellaanko spurgun olevan täysivaltainen aikuinen vai jonkinlaisen holhouksen tarpeessa oleva henkilö.

Sikäli kuin olen spurguja nähnyt, he voivat olla aika holtittomasti sekaisin, mutta jos he pystyvät pitämään itsensä hengissä eivätkä halua holhousta, niin kai heidät tulee sitten luokitella täysivaltaisiksi aikuisiksi.

Tällöin Bumfights ei ole väärin. Toisaalta joku voisi ajatella, että vaikka spurgut eivät ole holhouksen alaisia, heidän kuuluisi olla, ja on yhteiskunnan vika ettei heitä ole asetettu holhouksen alaisuuteen. Tällöin Bumfights on väärin. Ilmeisesti sitä ei kuitenkaan voida estää laillisin keinoin, sillä laki ei käsittääkseni kiellä tuollaista kaupantekoa.

Tällöin lakia täytyy muuttaa, ja spurgut täytyy uudelleenmääritellä jonkinlaisen holhouksen alaisiksi. Itse en pysty keksimään mitään kovin jämäkkää syytä sille, miksi Bumfights pitäisi kieltää. Eihän itsemurhakaan ole rikos. Eikä Jackass-sarja ole rikos.

Eikä niiden minun mielestäni pitäisikään olla rikoksia. Jos Bumfights olisikin väärin, perimmäinen ongelma ei olisi pelkästään siinä että jotkut haluavat tehdä Bumfightsin kaltaisia videoita, vaan myös siinä että spurgut suostuvat osallistumaan siihen. Se täytyy totta kai aina varmistaa, että jokainen Bumfightsiin osallistuva henkilö osallistuu siihen omasta tahdostaan.

Jos kaksi pummia tappelevat Bumfightsissa, molempien täytyy olla suostunut siihen eikä vain toisen. Mutta tämän nyt pitäisi olla ilmeistä. Näkemykseni tästä asiasta eivät ole kiveen hakattuja. Olen kyllä valmis keskustelemaankin niistä sikäli kuin minulla on aikaa.

Mutta tätä mieltä olen tällä hetkellä. Kuvistasi toisinaan tulee kateus, halu juoda ja piirtää. Useinkaan en onnistu läheskään niin hyvin, kuin tahtoisin, vaan siksi on kenties aika, jota ei paljoa sitäkään ole. Mutta ei pidä hukkua kateuteen. Jos ihmisellä on omaa sanottavaa, hän ei ole kovin kateellinen muille, vaan turhautunut siitä ettei hän ole vielä onnistunut sanomaan sitä.

Jos joku silti on kateellinen vaikka minulle ja ottaa hommansa vakavasti, katsokoon hän myös missä olen tehnyt virheitä tai turhuuksia ja mitä tärkeää olen jättänyt tekemättä, ja yrittäköön tehdä jotain paremmin.

Kuvataiteen opiskelua ei kuitenkaan kannata aloittaa ellei ole todella kova tyyppi, sillä muuten ne vain tappavat oman tyylin. Vaikka oma tyyli olisi kirveellä veistetty, sitä voi hioa. Mutta oppilaitoksesta sitä on vaikea löytää. Oppilaitos tarjoaa sinulle kokoelman erittäin hiottuja ja hienostuneita tyylejä, mutta niissä on se ongelma että kaikki opiskelijatoverisikin oppivat samat tyylit.

Mutta älä ota vakavasti noita juttujani opiskelusta. Peruskoulun, lukion ja ammattikoulun jälkeen olen vihannut oppilaitoksia niin paljon etten uskalla enää edes kokeilla, ovatko negatiiviset käsitykseni niistä oikeita.

Esimerkiksi Kimmo Pälikön kirja Kuvan tekeminen antaa hyviä neuvoja siitä mitä kannattaa tehdä niinä päivinä kun sommittelu ei onnistukaan vaistolla. Suosittelen myös komplementti- ja vastavärien käyttöä -- todella yksinkertainen homma mutta kannattaa tehdä. Hauskinta on kuitenkin tehdä kaikki vaistolla. Jos ei laskelmoi, myös luovuus voi parhaiten. Kyse ei mielestäni ole siitä, ovatko "pummit" täysivaltaisia aikuisia minusta ovat vaiko holhouksen alaisia. Se, miksi minussa nousee inhotus tässä "viihteessä" on siinä, kuinka huonompiosaiset usutetaan stuntteihin ja tappeluihin päivän murkinarahan tai viinapullon perässä ja tästä tehdään kultalusikka suussa syntyneille tai muuten onnekkaille ihmisille sadistista viihdeohjelmaa.

Ei oikein käy järkeen, että kuka tällaista paskaa viitsii edes katsoa. Käsittääkseni nämä ovat kuvattu Yhdysvalloissa, jossa vähäosaiset ovat oikeasti vähäosaisia vaikkapa sosiaaliturvan piirissä olevaan Ympyrätalon herrasmieheen verrattuna. Mikään mahti tai lakihan ei tätä pysty kieltämään, mutta saatananmoista paskaahan tuo Bumfights on.

Jos ylipäätään katsoisin paljon tv: Minua sinänsä kiinnostaisi nähdä kuinka hyvin voi tapella jos on spurgun kunto. Toisaalta, kuten omasta kommentistasikin kävi ilmi, ohjelma nostaa esiin poliittisia kysymyksiä. Jenkeissä on kehno sosiaaliturva ja suhteellisen väkivaltainen kulttuuri, joten siellä tapahtuu tuollaista. Suomessakin on melko väkivaltainen kulttuuri, mutta sosiaaliturva verraten hyvä, joten luulen että harva suomalainen spurgu kokisi arvolleen sopivaksi tapella jostain kahdesta kympistä, vaikka joku sitä ehdottaisikin.

Luulen myös että mieluummin minä Bumfightsiä katsoisin kuin MTV: En tosin usko että se tuottaisi minulle sadistista nautintoa. Katsoisin sitä varmaan samassa mielentilassa kuin katson luontodokkareita.

Ei sillä että kokisin että spurgut olisivat yhtään sen enemmän "eläimiä" kuin ohjelman tekijätkään. Minkä ikäisenä luit Palsaa? Tekstistäsi huomaa, että olet omaksunut aika paljon Palsan kirjoistyyliä. Ja kun olin ekana lukenut tekstisi ja jälkeenpäin Palsan päiväkirjat tulee pakostakin mieleen yritätkö olla samanlainen kuin Palsa ajatuksissasi vai sattuuko ne vain olemaan samanlaisia jostain syystä?

Lisää tekstiä muuten saisi tulla, pohdintasi ovat mielenkiintoista luettavaa. Olin 15 kun luin Palsan päiväkirjat ja useimmat sarjakuvat sekä näin hänen töitään Kiasmassa. En ole tietoisesti jäljitellyt Palsaa, mutta kai se vaikutti että Palsa oli noihin aikoihin ainoa ihminen, jonka koin jotenkin samanlaiseksi itseni kanssa. Mielestäni sekä Palsan kuvallisessa että kirjallisessa tuotannossa esiintyy myös tiettyä erinomaisuutta.

Tuo erinomaisuus, josta puhun, liittyy ensinnäkin siihen että tuotoksen sisältö on sekä monitulkintainen että omaperäinen. Sisällön erinomaisuuden Palsa mielestäni saavuttaa maalauksessa nimeltä Vapautuminen. Toiseksi, tuo erinomaisuus liittyy siihen että sisältö on ilmaistu tavalla, joka on yleisön kannalta mahdollisimman nopea ja helppo hahmottaa, mutta sopii silti kyseisen sisällön ilmaisemiseen.

Ilmaisun erinomaisuuden Palsa mielestäni saavuttaa usein kirjallisesti. Luovan ihmisen tulee kunnioittaa yleisöään tarjoamalla hyviä sisältöjä.

Mutta koska elämä on lyhyt eikä tylsiä juttuja jaksa tehdä, sisältö pitää ilmaista myös tavalla, joka on nopea ja helppo hahmottaa. Mielellään myös nopea ja helppo tehdä, sillä mitä nopeammin taiteilija saa yhden tuotoksen valmiiksi, sitä nopeammin hän voi alkaa tehdä jotain muuta. Tämä kaikki kuitenkin sillä ehdolla, että valittu tapa sopii valitun sisällön ilmaisemiseen. En esimerkiksi väitä että Tolstoin Sodasta ja rauhasta olisi voinut ottaa pois sanaakaan ilman että jotain oleellista olisi kadonnut.

Mutta tuota erinomaisuutta esiintyy muuallakin. Muistan lukeneeni erään zen-tarinan, jolle en ole löytänyt lähdettä, mutta joka sisällöltään, vapaasti mukailemanani, menee näin: Tiikeri alkaa juosta häntä kohti.

Mies ryntää pakoon mutta päätyy jyrkänteen reunalle. Hän tarttuu paksuun köynnökseen ja ylittää jyrkänteen reunan. Nyt hän roikkuu tyhjyyden päällä ja tiikeri odottaa häntä ylhäällä.

Mies päättää odottaa, että tiikeri lähtee pois. Jyrkänteen reunalla olevasta kolosta ilmestyy kuitenkin kaksi hiirtä, jotka alkavat nakertaa köynnöstä. Äkkiä mies huomaa köynnöksessä kasvavan kypsiä, mehukkaita marjoja. Hän ottaa yhden ja syö sen. Marja on myrkyllinen, ja mies kuolee. Mainittakoon että netistä löytyy englanninkielinen versio tästä tarinasta, joka on hieman erilainen.

Sihteeri homoseksuaaliseen orgasmi ilman siemensyöksyä

Siinä marja ei ole myrkyllinen, ja syödessään sitä mies iloitsee siitä, kuinka maukas se on. Vaimo astui lähemmäs Robertia, ja minä päästin käteni irti. Lisäksi muistin että olin chatissa kertonut nauttivani eniten siitä kun minua naidaan paljaaltaan. Pimeyden turvin siellä voi olla hiukan vähemmissäkin varusteissa. Palkka oli hyvä, mutta en halunnut mitään "rangaistusta". Jaska laskeutui ensimmäisenä polvilleen ja alkoi nuoleskelemaan jo täydessä seisokissa olevaa kulliani. Sihteeri homoseksuaaliseen orgasmi ilman siemensyöksyä

Peltolan ammattikoulu turku homo sex novelli