Suomi seksivideo homoseksuaaliseen hyvää kalua

suomi seksivideo homoseksuaaliseen hyvää kalua

Tultuaan kotiin varmaan kertoo ruokottomuudet yksityiskohtaisesti. Taidat vähän olla tyhmä ja akkas on jakorasia. En tiedä, kummalle viestisi oli, mutta oman huoravaimoni puolesta kerron, että hän ei ole akka, vaan hienostunut nainen.

Aapeekin puhuu lämmöllä vaimostaan, ei akastaan. Nyt on vaimoni vieraan luokse. Puol kympin jälkeen pitäisi hakea hänet takaisin kotiin.. Huorahan tuo on ku jakaa vieraille toiv. On kiihkeä ilta ja alku yö tulossa. Akkas on huora ja sinä tyhmin äijä ikinä kyllä hävettäis. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Kaikenlaista sekopäätä maailmaan mahtuu!!!

Onko tää tosi juttu vai?? Ette taida paljoa toisianne arvostaa, eikä varmaan moni muukaan joka tietää tosta. Tollaseen on varmasti jonkinlainen hoito olemassa tai sopiva laitospaikka.. Nähtävästi eukkonsa kiristää jos ei saa jakaa vieraille tavaraansa jättää ukon toihan pitää ukkoonsa ihan pellenä kyllä näitä tyhmiä riittää.

Meille molemmille sopiva järjestely. Niin muuten just äskettäin vein taas vieraisiin ja parin tunnin päästä haen takas kotiin..

Ammu ittes Siperiaan paskaa luomaan ääliö. Vaimo ottaa munnarii pari kertaa viikossa pomoltaan ja panee nuoria kolleegoja aina kun on jotain firman menoa. En edes muista milloin mamma olisi tullut pippaloista viimeksi kotiin ilman rikkinäisiä tai revittyjä sukkiksia, aina jotain muuta puuttuu myös.

Eihän tämä muuten haittaisi mutta kun nykyään harvemmin saa B-rappua tai suikkaria kun nämä loorat näyttää olevan varattuja näille kiimakavereille. No on näillä äijillä ainaki lystiä kun harppu jakaa persettään kaikille nauravat selän takana millanen harppu. Kyllä mun vaimollanikin on silloin lystiä, kun saa. Niin ja minullakin kun ajattelen, kuinka hän on muiden miesten kanssa.. Naiset saa yleensä kiksejä miehensä alistamisesta ja tässä kohtaa se olis just se et panot tapahtuu vaan sun omassa päässäs.

Työnnä löylykauha akkas perseeseen. Reissun jälkeen vaimolla on vielä vitussansa toisen miehen spermaa. Sperma ei oo feikattavissa. Ennen vietiin lehmät astutukselle kylille mutta nykyään naiset?

Kyllä niin, kun hän kotiin tulee, niin pimpsa on aivan märkä spermasta.. Tänään ois illalla taas menossa.. Tää äijä keksii näitä juttuja tai sitten on pahasti päästään vialla mut eipä akkakaan täysillä käy. Biologiaa tuntemattomasta saattaa tuntua kummalta, että mies voi kiihottua vaimon käynnistä vieraissa, mutta tallaisiakin geenimuotoja on ihmispopulaatiossa.

Tutkimuksen mukaan, jos nainen on yhdynnässä pian vieraan miehen jälkeen omansa kanssa, oman miehen kyrpä pumppaa suurimman osan vieraan spermasta pois.

Mahdollisuus tulla raskaaksi oman miehen spermasta on moninkertainen. Jos mies ei kiihotu naisensa huorailusta, todennäköinen hedelmöittäjä onkin vieras.

Siis ne miehet jotka kiihottuvat naisensa huorailusta, saavat useammin lapsia kuin ne miehet, jotka eivät kiihotu. Geenit, jotka aiheuttavat huorailusta johtuvaa kiihottumista periytyvät jälkeläisille ja lisääntyvät ihmispopulaatiossa tiettyyn rajaan asti, jolloin ne ja alkavat olla vahingollisia. Huorailusta kiihottuminen siis asettuu sopivalle tasolle koko populaatiossa, mutta on yksilöillä hyvinkin eritasoinen sen mukaan, mita geenimuunnelmia on sattunut saamaan.

Kyse ei siis ole sairaudesta tai vajaamielisyydestä, vaan biologisesta strategiasta omien geenien lisäämiseksi populaatioon. Toisin kuin autot, vaimot ei ajamalla kulu. Hyvähän se jos niistä on iloa muillekin. On Se meitä kiihoittava harraste.. Meit näköjään haukutaan, mut kai niilläkin vaimoni panioilla, jokin osuus on..

Taas kuullema haluaa, ja saa.. Tällä äijällä on vaan fantasia että akka juoksis vieraissa ei kukaan tuolla lailla yhtenään ramppaa tavaraansa jakamassa Ja kohta lähtee kokonaan.

On jännä nähä, miten joitakin kiukuttaa, kun nauttii vaimon huoraamisesta. Ihan kuin tulisivat nettijohtoa pitkin. Senkun vaan puhisette, tukehtukaa korkeaan moraaliinne, mut ei teitä pakoteta ees kattoon.

Huoraaminen on tosi miellyttävää. Siitä tykkää sekä vaimo että mies. Juu ei kyllä mies tykkää. Ite kyllä tykkäsin siitä paljonkin ,mut ei voi mitään. Ihmiset ovat erilaisia, sekä vaimot että miehet.

Jos kuitenkin sekä mies että vaimo nauttivat huoraamisesta, ei sen muita tarvitse häiritä. Jos se on teidän yhteinen sopimus tai harrastus niin mikäs siinä. Toki se ajatus kiihottaa, mutta ite ei pystyttäis menemään noin pitkälle että toinen kävis panemassa jonkun kanssa. Mielessä ainoastaan kuvitellaan miten puoliso harrastaisi seksiä toisen kanssa. Minä ainakn Tykkään, ku vaimo vierais..

Häämatkallakin oltiin 5v sitten Miamissa arvatkooko montako tummaa bän nai nahen viikonakkanA.. Hahaa uskooko joku oikeesti tuon tyhjä pään juttuja nyt viimestään puhu ittensä pussiin tää on selvä mielenterveys tapauksia tai teinipentu.

Vaimonsa jakaminen muiden kanssa, on homososiaalista toimintaa, aivan samoin, kuin prostituoitujen käyttö. Hommaan liittynee myös aika vahvat piilevät homoseksuaaliset taipumukset.

On hyväksyttävämpää imutella jonkun toisen mällit vaimon tussusta "erikoisuutena", kuin ottaa reilusti suihin toiselta mieheltä. Ei ole sellaista teoriaa, jota keittiöpsykologiassa ei voisi väittää. Asia on ratkaistu jo kun slle annetaan NIMI, "homososiaalinen". Vaan ei tullu vieläkään selitystä, vain eräs moraalinen mielipide. Mut, näin meillä ja molemmat pidämme siitä.. Hah sun on pakko pitää kun akkas huoraa halusit tai et mahtaa olla melkonen tautipesäke. Eipä juuri tauteja ole ollut.

Eikä mun olisi pakko pitää siitä. Mut mie pidän ja rakastan vaimoani.. No tulihan se sieltä sä hyppäät akkas pillin mukaan jos se ei saa juosta vieraissa niin potkasee sut pihalle hahaa kyllä oot tyhmä itse ennemmin jättäsin tollasen lumpun kun alistuisin tahtoon.

Kukahan kävis naimassa mun vaimoa isolla kalulla. Itellä on 13 ja se ei tunnu kuulemma missään. Hihhii hahhaa rules Hei hihhohhoo ja hahaa! Olet niin viisas ihminen että sinusta tulisi vaikka hyvä presidentti! Tällaisen kanssa yhteiselämä ei onnistu monelta.

Ne jotka antavat persettä mutta eivät pidä siitä ovat mustasukkaisia mutta melkoisen uskollisia. Eivät siis niele spermoja kuin "väkisin" ts. Ne jotka eivät anna persettä mutta ottaa suihin kokonaan Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Peppuseksi Kun mies panee miestä anaaliin Kun mies panee miestä anaaliin On kyseessä homoseksuaalinen akti.

Mitä isompi kalu perseeseen työnnetään sitä näyttävämpää on meno. Paska haisee ja tanner tömäjää. Keski-suomi top sonni tai sonnit Haluaisin alistua kokeneelle iso kulliselle top sonnille vaikka heti, ihan sama missä. Peppun sisälle En tiedä kuka näitä täällä lukee, mutta itse eksyynnyin tälle palstalle. Homo tai ei niin hyvältä se tuntuu. Jos pääsee maksamaan matkan tai muun kyseisellä tavalla se on mahtavaa.

Olen mielestäni täysin hetero en edes uneksi miehistä. Viime kesänä minulle tarjoutui mahdollisuus lähteä mukaan eurooppaan matkailuautolla. Aino vaade ja siis maksu minulta oli antaa anukseni muiden miespuolisten matkustajien vapaaseen käyttöön. Suistuin ja osallistuin matkaan ja kuittasin kulut oheisella tavalla. Mutta en pidä itseäni homona vaikka sain munaa peppuun matkan aikana enemmän kuin moni nainen kokoelämänsä aikana. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

No miten sen nyt sanoisi. Kyllä sinne on löylyssä moni kauhansa työntänyt vaikkei löylykauhaa. Ihan normaalisti, yllättävää kyllä. Joskus kun on oikein kirnuttu niin on kivasti liukasteet ja kokkareet sekaisin. Olen prosenttinen hetero, mutta nussin miehiä perseeseen ja otan kyrpää omaani aina kun voin. Naisten seura ei kiinnosta, vittu on inhottava, mutta hetero silti olen.

Kaikki miehet haluavat vain perseseksiä toisilta miehiltä.

Etsi Toggle navigation Valikko. Peppun sisälle En tiedä kuka näitä täällä lukee, mutta itse eksyynnyin tälle palstalle. Vastaa alkuperäiseen viestiin vaimoni lähtee vieraisiin Tässä katselen kun vaimoni laittautuu ja sit vien hänet vieraisiin. Viesti on mainos tai massapostitus. Sehän on suomessa hyväksyttävää kun moni sitä salassa tekee? Eipä juuri tauteja ole ollut. Suomi seksivideo homoseksuaaliseen hyvää kalua Kyse ei siis ole sairaudesta tai vajaamielisyydestä, vaan biologisesta strategiasta omien geenien lisäämiseksi populaatioon. Hei hihhohhoo ja hahaa! Niin että nielee mällit. Olen huomannut että naiset jotka ottaa spermat nieltäksi haluavat monipuolista seksiä. Jos pääsee maksamaan matkan tai muun kyseisellä tavalla se on mahtavaa. Vastaa alkuperäiseen viestiin vaimoni lähtee vieraisiin Tässä katselen kun vaimoni laittautuu ja sit vien hänet vieraisiin. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

MAKSULLISTA SEURAA SUOMI24 HOMOSEKSUAALISEEN HIERONTA

Viro sex kalua velilta gay