Kovaa gay naintia ryhmäseksiä

kovaa gay naintia ryhmäseksiä

Ajatus vaivaa yhä enenevässä väärin, mutta pelkona etenemiselle on perheen ja vaimon menettäminen jollain tavoin sen seurauksena - toisaalta kaikkilla paitsi kissoilla on yksi elämä. Menikä halut ajallaan ohi vai veikö ne mennessään? Itsellä ihan samanlaisia tuntemuksia. Perhettä ei vielä ole, mutta kihloissa olen ollut jo pitkään ja vakavasta parisuhteeesta on siis kyse. Olen kuitenkin huomannut haluavani koittaa seksiä miehen kanssa.

Ja siis vain seksiä, ei mitään treffailua tai yhdessä nukkumista tms. OIen puhunut asiasta hyvän ystäväni mies kanssa, jolla on aivan sama tilanne. Juteltiin jopa niin pitkälle, että jos joskus teemme sen, teemme sen toistemme kanssa. Hänelläkin on onnellinen parisuhde. Oli kiva huomata, etten ole ainoa jota kiinnostaa ruoho aidan toisella puolella.. Myös mulla oli entisessä parisuhteessa samanlainen tilanne, nyt valitettavasti sinkkuna mennään.

Oon joskus aikaa sitten harrastanut seksiä miehen kanssa ja sitä jäi kyllä kaipaamaan vaikka en voisi parisuhdetta miehen kanssa aloittaa.

Olen yrittänyt löytää naista, joka ymmärtäisi tämän, mutta se tuntuu olevan vähän hankalampi juttu.. Parisuhteessa en pettänyt naistani.

Eiköhän meitä naisia löydy jotka tuon ovat valmiita hyväksymään? Teillä hinteillä on Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Pakko ottaa kantaa, olen siis 27v. Meillä on 4 lasta ja arki toimii. Ensimmäisen kerran tämä tuli esille n. Kokeiltiin sitten chatin kautta saada hänelle turvallista kokemusta, siinä kuitenkaan onnistumatta.

Sanoin miehelle, että se on semmonen asia mikä pitää ottaa selville. Hän lähti samana iltana homobaariin katsastamaan menon mutta takaisin tullessaan totesi ettei olisi homo.

Jatkettiin selvittämistä käymällä homobaarissa muutaman kerran ja hän sai sieltä kokemuksia, joista viimeisintä hiukan säikähti ja sanoi ettei ikinä ole enää miehen kanssa sängyssä. Toivuttuaan kuitenkin tuosta tuli taas siihen tulokseen että on bi ja kiihottuu miehistä. Meidän tilanteessa tuo on ihan ok, minä ymmärrän häntä ja hän minua, toivoisin kaikille yhtä ymmärtäväistä parisuhdetta. Eli meillä on "sääntönä" että eri sukupuoli ei ole sallittu mutta sama sukupuoli..

Koska enhän minä voi tarjota miehelleni sitä mies eikä mieheni voi tarjota minulle sitä mitä nainen. Ota asia puheeksi, enemmän sinä ja perheesi kärsitte jos elätte lopun elämäänne kulississa.

Tämä on vain mun mielipide. Oletko oikeasti noin hyväsydämminen. Mun vaimo ottais eron heti jos sais tietää mun olleen miehen kanssa. Siksipä täytyy tyytyä fantasiointiin asiassa.

Joitakin miehiä onnistaa saada tollanen vaimo. Mä vaan täällä pakahdun Missäköhän välissä tuo 27 v. Sinulle bimale annan vinkin, anna vaimollesi lupa käydä myös hakemassa kokemuksia muista miehistä niin eikähän se lupa irtoa myös sinulle Seksi on aina erilaista eri ihmisten kanssa ja vaihtelu virkistää..

Jos minun mieheni käy kokeilemassa muita miehiä niin silloin käyn myös minä Meillä nainen bi ja saa toteuttaa itseään. Hi - Bi Olen melko vilkas seksuaalisessa mielessä naisten kanssa, olen toki kokenut seksiä miestenkin kanssa. En häpeä myöntää bi-seksuaalisuuttani, mutta olosuhteitten vuoksi en halua sitä yleiseen tietoon.

Vaikka sukupuolielämäni on kunnossa naisten kanssa, kaipaan silti myös miesten välistä kanssakäymistä. Edellisestä kerrasta on useita vuosia aikaa, jotain on tehtävä mielihalujensa täyttämi seksi: Aihe kiinnostaa, tilanne hieman erilainen, mutta asia pyörinyt jo muutaman vuoden mielessä.

Olen joskus nuoruudessa kännipäissään eksynyt kahden vähän vanhemman miehen luokse,siellä sitten olin kummankin kanssa pitkin yötä,outo kokemus 17v. No menin muutaman vuoden päästä kihloihin naisen kanssa,ja jossain vaiheessa tuli ilmi,et hänkin on vähän bi henkinen ja siitä se sit lähti kun halus nähdä kun mies panee mua. Ja näki kans ja sai välillä vähän itekkin. Tuota haluaisin itsekkin, valitettavasti nyt ei ole mahdollisuutta.

Toivottavasti ennenkuin kuolen ;. Se on mukavaa, mutta oikea sopiva mies on löydettävä niin, että kemiat pelaa kaikinpuolin. Alkuperäiselle kirjoittelijalle sanoisin, että jos asia painaa kovasti mieltä, niin kokeile, mutta ole tarkkana kenen kanssa kokeilet. Netistä noita kokeilukavereita varmaan haet, niin käytä harkintaa, ettei tule turhaan ikävää kokemusta. Tsemppia kokeiluun ja jatkoon: Nuoruudessa jo naapurin poijan kanssa kokeilimme asiaa jo kymmen vuotiaana hän vanhempi tytöt kiinnosti sitemmin ja olen ukkomies mutta matkassa on aina ollut mahdollisuus kokea jopa ukkomiesten kanssa yhteistä mahdollisuutta ja se on tapahtunut hyvin monen kanssa jopa ja tilanteita on ollut.

Mielestäni siihen ei tarvita paljon kun asia kiinnostaa vilkasta ja hyväroppaisena kun on jossakin niin pieni merkki on hipaisu tai keskustelu ja sitten joskus joidenkin kuvien katselu kun jo toinen tietää asian ja sitäkään ei tarvita.

Todella hyvänä pitäminen pitää asian mielessä kun jäin jopa leskeksi niin jotkut ukkomiehet viestittivät hieman tunnelmassaan jopa tapaamista ja olivat joskus nähneet suihkussa vartaloni viesti tuli ensin tekstina ja sitten jopa soittaen, Mutta myös naiset ovat hyvin kiinnostuneita joten myös pystyn toimimaan heidän kanssa mutta ne koskaan monia. Mies 49 v 6. Olen aviossa ja olen kertonut vaimolleni haluni miesseksiin.

Hänen luvallaan sitten kokeilin ja olen parin vuoden ajan silloin tällöin ollut miehen kanssa. Olen tyytyväinen, että lopulta kokeilin miestä. Olenkin nykyisin tyytyväinen biseksuaali, jolla sattuu olemaan ymmärtäväinen heterovaimo. Onhan niin, että vaimosikin voi käydä harrastamassa seksiä muiden kanssa? Olethan sinäkin ymmärtäväinen bi-mies joka antaa luvan hetero-vaimon käydä kokelemassa muita miehiä? Mies 49 v Totta kai saa mikäli haluaa.

Olen joskus jopa ehdottanut bi-miestä kolmanneksi pyöräksi muttei ole vielä toteutunut. Saako hän harrastaa, vaimo ja mies, ei kolmatta miestä. En tarkoittanut kolmenkivaa vaan niin, että vaimosi käy nauttimassa seksistä muiden miesten kanssa ilman sinua aivan kuin sinäkin käyt nauttimassa seksistä ilman että vaimosi on paikalla. Ymmärtääkseni vaimosi on kiinnostunut miehistä ja siis myös kiihottuu miehistä ja sehän voisi olla piristävää myös vaimollesi, että saisi muunlaista seksiä jonkun toisen miehen kanssa.

Olen sen vaimolleni sanonutkin, muttei ole vielä halunnut. Tietenkin saa, muttei ole vielä halunnut. Näin naisena sanon, että se on myös naisen kanssa mahtavaa. Joskus se elämä paranee vaihtamalla ja jos jopa mietit, että voisit mahdolliseti seurustella miehen kanssa niin mieti tarkasti mitä halua ettei tarvitse katua aikanaan "kiikkustuolissa". Toisaalta kannattaisiko keskustella vaimon kanssa Pahemmaksi muuttuu kaipaus jos kerrankin saa kokeilla. No mutta ihminen hyvä, kun he eivät sinua pane niin silloin sinun ei tarvitse välittää tästä asiasta eikä se elämääsi haittaa.

Poimi vaikka kedon kukkia siitä tulee hyvä mieli. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Mulla on sama juttu, eli en tiedä olenko hetero vai homo tai sittenkin bi? En ikinä ole ollut miehen kanssa, ekä itseasiassa naisenkaan kanssa, mutta naiset viehettää paljon enemmän.

Välillä kyllä fantasioin seksistä miehen kanssa, mutta juuri ennekun olen laukeamassa vaihdan ajatuksen naisii entiedä miksi teen tällein kai minulle tulee, jotenkin todella likainen olo, jos en tee sitä ja muutenkin on aina kauhea mieli tuollaisten fantasioiden jälkee.

Koskaan en kyllä haluaisi miestä suudella ja miehen kanssa seurustella se on varma, mutta seksi kyllä kovasti kiinnostaa. Onko jollain muilla tälläinen tilanne? Sellaisia naisia muuten on, jotka pitävät kiihottavana kun mies harrastaa joskus seksiä toisen miehen kanssa.

Hups, onko sellaisia miehiä joita kiihottaa kun nainen harrastaa seksiä naisen kanssa? Vaimo varmaan lähtee, jos moinen homoilu tulee ilmi. Hyväksytkö, jos vaimosi lesboilee? Kyllähän se kivaa vois olla niin kauan kun paljastuu että se mies onkin pesunkestävä kaappihomo, joka ei enää halua edes läheisyyttä naiselta, saati seksiä! Kylläpäs sitten naurattaa kun tulikin annettua lupa ja vielä tuli perhekin hommattua!

Vaikka tuossa tapauksessa tietysti harmittaisi ero, niin kyllä ainakin itseäni henkilökohtaisesti harmittaisi enemmän, jos tietäisin, että kumppanini viettäisi loppuelämänsä minuun sidottuna olematta onnellinen. Eli mieluummin ne ikävätkin asiat julki kuin vuosikausia kulissiliitossa, on minun mielipiteeni: Onhan se tietysti pettämistä, teki sitä samaa tai eri sukupuolta olevan henkilön kanssa.

Eli paras olis tuo puhuminen, jos ei sovi niin sitten on tyydyttävä tilanteeseen Ensin annoin kaverille suuseksiä ja sitten hän pani minua samalla runkaten kaluani. Täytyy sanoa että odotin tapahtumalta paljon enemmän, se ei kyllä oikeastaan antanut minulle mitään. Missä vika enkö olekkaan bi? Ehkä olet vain niin vitun tyhmä, ettet tiedä mistä pidät ja mistä et.

Tiedät siis itse joka asiasta kokeilematta mistä pidät ja mistä et, ihankuin uusien ruokienkin kohdalla? Fantasioiden toteutus ei aina ole yhtä mieluisaa kuin itse fantasia ja se voi olla pettymys. Voi olla, ettet ole bi vaikka olet haaveillut seksistä toisen miehen kanssa.

Kaverihan oli kokeillut ja oli antanut suuhoidon ja lopuksi persettä. Johan sinulla on täällä ja gay keskusteluissa paljonkin samanlaista ymmärtämyyttä luetuista teksteistä, vastauksiesi perusteella sen huomaa.

Kannattaisiko opetella katsomaan mitä kirjoitusta kommentti koskee? Se voi joskus auttaa asiaa: Etenkin kun kummentoin omaa kirjoitustani edeltävään kirjoitukseen, jonka nyt oletin tulevan ilmi kirjoituksesta, mutta näemmä kaikille ei tullut.

Peepingtommi ei oikein tiedä miten kohdistetaan kommentti ja jos sellaista ei tee, niin voi voi kommentoitkin jotain aivan muuta. Onko elämä niin tylsää, että pitää toisille alkaa aukomaan päätään? Ei ole minun elämäni tylsää, mutta sinun elämäsi näkyy olevan yhtä helvettiä ja joka suuntaan olevaa vittuilua. Et sitten kestä pätkääkään krittiikkiä, etkö ihan itse alkanut tässä keskustelussa aukomaan päätäsi ja "muka" neuvomaan miten pitää katsoa, kenelle olet vastannut.

Olet onneton raukka, joka ei kestä edes myöntää omaa virhettään. Vastauksesi nopeudesta voi päätellä, että elämäsi kuluukin lauantai-iltasinkin netissä kyttäilyyn, hankisit edes ystäviä ja oikean elämän sen tilalle, vai olet menettänyt toivosi oikeaan elämään. Ennen 18v koin voimakasta halua kokeilla seksiä miesten kanssa mutta tämä taisi olla enemmän johtuva siitä etten saanut naisia.

En ole koskaan tuntenut mitään romanttisia tunteita miehiä kohtaan joten tiesin tämän halun olevan lähinnä kiinnostus kokea seksi. Nämä halut heräsi taas 30v paikkeilla. Töissä vuosi sitten työkaverini avautui minulle miettivänsä olevan homo. Kerran ryyppäämässä ollessamme kännissä puhuin omista himoistani ja kävi lopulta niin että heräsin seuraavana aamun kaverin sängystä.

Paneskeltiin päivällä selväpäisenä jonka jälkeen kaikki himot ja kiinnostukset miesseksiin katosi. Muutama kerta tuon jälkeen vielä pantiin mutta helpotti kokeilla jotta sai oikeasti kokea mitä se on eikä tarvitse pohtia asiaa.

Pystyisin panemaan miesten kanssa mutta en saa siitä mitään irti joten mieluummin olen naisten kanssa. Jos en olisi kokeillut miettisin asiaa koko loppuelämän. Voit ihan hyvin olla biseksuaali. Kiinnostus vastakkaista ja omaa sukupuolta kohtaan voi vaihdella elämän aikana, ei se ole läheskään kaikilla "tasaisesti jakautunut" molempien sukupuolten kesken. Voi myös olla eroa romanttisessa ja seksuaalisessa suuntauksessa, eli toinen sukupuoli voi kiinnostaa vain seksin ja toinen seksin ja romantiikan suhteen.

Tai toinen sukupuoli kiinnostaa pelkästään seksin, toinen pelkästään romantiikan suhteen. Joka tapauksessa hyvä juttu, että löysit oman paikkasi. Kun otat kullin suuhus niin et sanotuksi saa ja hyvä niin. Kokoajan ajatellaan vaan seksiä ja himojen tyydytystä.

Ihan sama mitä reikää ja minkä ikäistä tökkii. Ei ole väliä, kunhan saa vain nautinnon ja sairaasti kaikkia perheellisiä piilohomoja.

Kukaan ei puhu "kokoajan" seksistä, jos tekee ks. Ja nimenomaan ei ole ihan sama, mihin reikään tökkii, eihän aloittajakaan muuten olisi tehnyt aloitusta. Lisäksi kuuluu miestenväliseenkin muutakin hellyyttä ja romantiikkaa kuin pelkkä jyystäminen, ainakin vakiintuneessa suhteessa. Sama heterosuhteissakin, ennen seurustelua irtosuhteita, vakkarissa muutakin elämää kuin seksi.

Mitä pahaa siinä on että kaksi oletettavasti sinkku miestä kokeilee miestenvälistä. Ei kai nyt miestenvälinen tee sen "likaisemmaksi" kuin irtoseksi naisten kanssa jos käytetään vielä kumia.

Onhan riski että joutuukin myöntämään itselleen olevansa homo mutta se ei varmaan ole tuolle kokeilijalle suuri järkytys. Miksi joka paikassa meuhkataan ainoastaan seksistä? Eikö täällä palstallaolijoilla ole mitään muuta puhuttavaa? Opiskeluaikanan oli usein kesäisin erään asennusfirman matkahommissa. Palkka oli hyvä ja päivärahoilla pärjäsi. Yhdellä työmaalla oli asuntopula ja eräs työkaverini, jo naimisissa oleva ja minua yli kymmenen vuotta vanhempi, toi asuntovaunun tehtaan läheisyyteen kohonneeseen asuntovaunukylää ja lupasi, että saisin viettää ne muutamat viikot hänen kanssaan.

Asettautuessani "taloksi" avasin erään kaapin tutkien, jos minun kamoilleni löytyisi tilaa, niin hämmästyksekseni siellä oli aika kasa naisten asuja. Kaveri vähän hämmentyi ja sanoi niiden olevan vainomsa, siltä varalta, jos sattuisi yllättämään ja tulemaan vierailulle Seuraavana viikonloppuna aioin mennä käväisemään kotona, kuten kaverinikin, joka sanoi lähtevänsä vasta seuraavana päivänä.

Hyppäsin autooni ja lhdin ajelemaan, kun uistin, että likapyykkini jäi asuntovaunuun ja käännyin takaisin.

Avasin vaunun oven ja siinä seisoi kaverini peilin edessä korsetissa, pitkissä sukissa, pikkareissa ja rintaliiveissä.

Hänellä oli ilmeisesti tekorinnatkin, kun rinnat tööröttivät niin kivasti. Hän säikähti niin, ettei tajunnut vetää kädessään olevaa, lupsahtanutta kaluaan pikkareiden suojaan, vaan änkytteli jotain käsittämätöntä. Suljin oven takanani ja pyysin häntä rauhoittumaan. Kerroin, että itsekin olin harrastellut samaa äitini ja sisarteni asuilla.

Ilmeisesti muiden ihmisten mielestä ilma ei ollut vielä tarpeeksi lämmin—mustat vaatteet kuitenkin keräsivät sen verran hyvin lämpöä, että tarkenin hyvin. Eikä vastaantulijoilla olisi pitänyt …. Polvistuneena sohvan ääreen tuijotin herkeämättä edessäni pullistelevaa kookasta kyrpää ja sormeni sen varren ympäri kiertäen tunsin häpeän jälleen riipivän mieltäni.

Miksen vain voinut olla kuten miehen olettaisi olevan, mikä sai minut kerta toisensa jälkeen janoamaan kireän pillun lisäksi kovaa kullia, miehen makua suuhuni ja tulemaan naiduksi takaapäin? Enkä sillä hetkellä antanut itseni uppoutua noihin kysymyksiin. Ihan tavallinen tiistai iltapäivä.

Oltiin iltapäivästä kahden kaverini, Jaakon ja Tiituksen kanssa palloilu hallilla pelaamassa jalkapalloa. Normaalisti oltiin pari tuntia koulun jälkeen. Jaakon piti kuitenkin lähteä kotiin aikaisemmin. Pari minuuttia Jaakon lähdön jälkeen Tiituskin lähti. Sinne jäin vielä palloja potkimaan.

Hallilla on 3 poikien pukuhuonetta. Nuo ovat yhdistetty käytäville ja toisista huoneista kuuli selkeästi toisten puheen. En muista enää miten Jaakko putkahti homorinkiimme. Hän oli varmaan jotain kuudentoista ikäinen, täysin estoton ja tykkäsi kyrvästä. Hän oli käynyt meidät kaikki jo läpi ja yhä useammin hän alkoi vierailla luonani. Minulla on ringin suurin kyrpä, ehkä se johtui siitä. Makailimme alasti sylikkäin eräänä iltana ja juttelimme hiljaisesti.

Meillä oli ollut tanssi-ilta. Minä olin alasti …. Älä koskaan yhdy mieheen: Olen hyvin pitkäjänteinen ja vahvatunteinen ihminen.

Rakastuessani käyn mielentiloissa, joita ette voi kuvitella olevan olemassakaan. Muistan toki kaikki ne tilanteet, jolloin minun on käsketty ryhdistäytyä: Käyttäytyä kuin oikea mies.

Ei sillä, ettäkö olisin ottanut opikseni näistä neuvoista. Heti kyetessäni keräsin vähäiset …. Telttakankaan läpi kuulsi aamuyön aurinko. Oli helvetin kuuma ja janotti. Taistelin silmät auki ja olin aikeissa nousta etsimään vesipulloa. Aie tyssäsi lyhyeen, kun mä huomasin et joku piti mua aloillaan. Vilkaisin alaspäin ja tajusin et mä oon hoikan, ruskettuneen käsivarren halauksessa.

Jäntevän näköinen hauis oli mun kyljen kohdalla ja käsivarsi jatko matkaansa mun ….

...

Hän säikähti niin, ettei tajunnut vetää kädessään olevaa, lupsahtanutta kaluaan pikkareiden suojaan, vaan änkytteli jotain käsittämätöntä. Suljin oven takanani ja pyysin häntä rauhoittumaan. Kerroin, että itsekin olin harrastellut samaa äitini ja sisarteni asuilla. Lopputuloksena oli, että jäinkin siihen koko viionlopuksi.

Häneltä löytyi asuja minullekin ja siitä alkoi muutaman viikon yhteiset rakasteluhetket. Vieläkin, vuosien jälkeen tapaamme joskus. Enimmäkseen hänen mökillään ja aina on yhtä kivaa. Ennen yhteisiä hetkiämme olin jo harjoitellut kynttilän kanssa, sitten tilasin dildon ja liukkarin avulla takapää oli jo suhteellisen hyvin harjaantunut, eikä seksi miehen kanssa tehnyt yhtään kipeää. Itse olen 26v ja pitänyt itseäni heterona. Nyt alkanut vahvistua halu saada kalua anaaliin. Tänäänkin koko takamukseni sykki ja tuli valtava erektio kun fantasioin asiasta.

Olen aikaisemmin leikkinyt erilaisilla anustapeilla, mutta nyt ajatus aidosta kalusta on alkanut kiihoittaa. Näitä fantasioita on ollut varmaan yli 10v, mutta olen häpeillyt ja torjunut niitä. Olen kait vielä niin ujo ja kaapissa, etten kehtaa lähtä toteuttamaan fantasioitani. Tekisi mieli varata, joku hotelli hesasta ja lähtä gay baariin kokeilemaan onnea.

Miellän itseni vahvasti bottomiksi. Kannattaisiko eka kerta toteuttaa oman ikäisen vai itseään vanhemman kanssa? En mitään keski-ikäistä kuitenkaan haluaisi seuraksi. Moi, itse perheellinen mies ja tuli kokeiltua miehen kanssa n. Nyt olen 49 v. Tällä hetkellä mieli tekee koko ajan vain miestä Kyllä se kalu vaan vie menneessään. Parempi olisi bissen suorittaa nuo kokeilut ennen parisuhdetta naiseen. Sinkulla ei nyt ole mikään katastrofi jos kullista rupeaa tykkäämään.

Kaikki kukkahattutädit ja muut sisäsiittoiset alaryhmät, jotka tekevät niin kuin "vanhakansa on sanonut ja käskenyt", niin nauttikaa vaan tylsästä elämästä ja kuolkaa yksin!

Kaikkien teidän iloksi xD vastaan: Jos ikinä vaan tulee tilaisuus, niin kannattaa kokeilla! Täällä kirjoittaa nainen joka fantasioi siitä että näkisi oman miehen toisen miehen kanssa. Olen itsekin aika kokeilunhaluinen ja tuntuu että seksielämä vaan paranee vanhetessa. Jos fantasia ei toteudu niin ei se mikään maailmanloppu ole..

Mitä enemmän fantasioi ja ns ruokkii niitä, niin sitä pakkomielteisemmäksi ne käyvät, eli jos mies ei ole suotuvainen niin täytyy keksiä jotain muuta fantasioitavaa.

Mieheni on komea miehekäs mies, ollaan oltu 15v naimisissa, hän avoimesti kertoi kaverisuhteestaan, sanoin että oon huomannut ja odottanut koska hän kertoo. Kaikki on ihan ok. Jutelkaa ihmiset, ei siinä mitään häpeämistä ole!!!!!!!! Nainen on ollut sekä tulee olemaan ykkönen. Kokeiltiin kaverin kanssa suuseksiä. Otin siis häneltä ja molemmat tykkäsi kovasti, kunnes hän tuli varoittamatta suuhuni.

Syljin sen pois ja sitten vaan jotenkin tuli hyväksikäytetty olo, vaikka mistään sellaisesta ei kyse ollut. Kokeiltiin myöhemmin myös panoja. Nyt siis naisen kanssa. Mieli tekee myös olla miehen kanssa, mutta luotettavaa samassa tilanteessa olevaa hankala löytää. Kun 30 vuotta tuli täyteen, niin rupesi kiinnostamaan seksi myös miesten kanssa.

Mukava tietää, että en ole ollenkaan ainoa näin tunteva. Täällä 24v heteroksi itsensä luokitteleva mies. Pitkään ollut jo naisen kanssa parisuhteessa, mutta monen vuoden ajan kiihottanut ajatus siitä, että mies panisi minua.

Tätä varten ostettuna ja monesti testattuna ollut myös dildo, eli eka kerta tuskin olisi liian kivulias. Jostain syystä nuoret miehet eivät kiihota minua lainkaan, vaan minua kiinnostavat ainoastaan vanhemmat miehet ja mahdollisesti parit. Suositteletteko tätä ensimmäiseen kokeiluun, vai pitäisikö minun käydä baarista metsästämässä itselleni mies? Itse olen yrittänyt tällaista sopivaa kaveria siis joka minua panisi netistä etsiä, mutta aikas tuskallista, hankalaa ja vaikeaa se tuntuu olevan Saamani vastaukset ovat todella lyhyitä, tyyliin: Koska voin tulla panemaan, tai jotain muuta sellaista.

Tällaiset eivät todellakaan kiinnosta Mutta tsemppiä sinullekin etsintääsi: Minä olen tyttöilijä ja pidän myös vanhemmista mehistä. Kyllä mulle kysyntää on vanhempien miesten ja nuorempienkin keskuudessa. Nuorin kenet olen tavannut on 21 vuotias. Dildot mua ei enään kiinnosta. Aito muna sen pitää olla. Olen itse täysin btm. Kyllä mun kohdalle on paljonkin osunut bi top miehiä ukkomiehistä lähtien jotka haluavat vaan naida mua.

Jotkut ovat olleet vers mutta heillekkin on käynys hyvin se että vain he panevat mua ja kohtelevat mua täysin tyttönä. En tiedä että onko jotenkin miehen miehenä vaikeampi löytää sitä panijaa itsellensä kuin vaikka tytöksi pukeutuneena. Ikävä siistin terveen varttuneemman alastoman bi miehen iholle, ei panoja vaan hyväilyä suuhoitoa hierontaa oleilua.

Vaikka hetero olenkin,kerran olen poikennut mukavuusalueeltani ja maannut toisen heteromiehen kanssa kahdesti. Joten minä jos kuka tiedän että seksuaalinen suuntautuminen ja seksuaalikäyttäytyminen eivät kulje aina käsi kädessä. En kadu kokemustani mutta ei sitä voi verrata naisen kanssa olemiseen. Olimme molemmat jätettyjä ja sen sijaan että olisimme lähteneet risteilyllä tuntemattomiin naisiin irtosuhteisiin päädyimme seksiin keskenämme.

Minulla oli liukuvoidetta mukana ja molemmilla kortsut jotka oli matkassa ihan muista syistä. En olisi uskonut että niille tulee käyttöä päätyessäni sänkyyn toisen jätkän kanssa. Mutta kyllä tuntu hyvältä ja oikealta kun jonkin ajan jälkeen olin löytänyt tyttöystävän ja kun rakastelimme ekan kerran,tuntui kuin kotiin ja omaan elämään olisi palannut. Eli myöskään hetero ei voi muuttua homoksi vaikka naisten kanssa olisi pettymyksiä miten ja vaikka harrastaisi joskus seksiä samaa sukupuolta olevan kanssa.

Ne miehet joita kiinnostaa myös muut miehet on biseksuaaleja, eikä heteroja. Ja siinä ei ole mitään pahaa tai väärää. Mun suositus on puhua tosta vaimolle ja ehdottaa vaikka jotain kolmen kimppaa. Siinä ois vaimokin mukana ja toinen mies, joka vois kiihottaa teitä molempia.

Rehellisyys tois sut ja sun vaimon vain lähemmäksi toisianne ja saattaisit yllättyä siitä, mitä mieltä se ois asiasta. Ole rohkea ja testaa rehellisyyttä. Itse olen tyttöilijä ja todella moni ukkomies haluaisi antaa mulle munaa. Kun aloitin tämän tyttöilyn niin en silloin vielä aavistanut miten kova kysytä tyttöilijälle on ukkomiestenkin keskuudessa: Olen itse täysin btm ja tapailen vain top miehiä.

Olen sitä pienessä mielessäni miettinyt joskus että ukkomiehet kun saialilee niin yleensä salaisuuksila on tapana tulla ilmi ennemmin tai myöhemmin toki poikkeuksia aina on kuten joka asiassa. Varovainen ainakin kannattaa olla. Sekin että monella ukkomiehellä on mun numerokin niin mitenkähän sen numeron pitävät salassa vaimoiltansa: Onhan kondomi ja liukuvoide keksitty ja niiden käyttö ainakin omassa kokemuksessani toimi.

Toinen tärkeä asia se ettei seksi perustu kenenkään pettämiseen eli sinkku pitää mielestäni olla kun kokeilee seksiä oman sukupuolen edustajan kanssa. Ja seksitapoja on toki muitakin kuin yhdyntä. Kyllä se varmaan jollakin tapaa helpottaa, sillä jos se on pitkään pyörinyt mielessä, alkaa se tunkeutumaan jo jokapäiväiseen ajatusmaailmaan. Itselläni tällaiset ajatukset ovat pyörineet jo siinä kolmetoistakesäisestä alkaen, kun yhdessä serkkuni ja parin kaverini kanssa kyhäämässämme majassa runkkailtiin.

Sitten, olin täyttämässä jo viittätoista ja sain olla tätini luona Kouvolan kupeessa kesän. Tädilläni ja hänen miehellään ei ollut omia lapsia ja minusta pidettiin todella hyvää huolta. Heidän ollessa töissä, minä tutkiskelin aloa ja havaitsin tädilläni olevan valtavat määrät upeita alusasuja ja niin sitten annoin periksi ja vetelin niitä ylleni ja harrastelin itsetyydytystä lähes päivittäin.

Eihän sellaista voi kauan salaa tehdä ja lopulta jäin kiinni siitä. Luulin tätini ja hänen miehensä raivostuvan asiasta, mutta päin vastoin, heitä asia tuntui vain jollain tapaa ilahduttaneen ja sain täidiltäni jopa kasan asuja itselleni omaan huoneeseeni. Myöhemmin sinä kesänä selvisi, että tädin mies olin myös sellainen joka harrasti naisten asuja. Olin iloinen siitä, että en ollutkaan ainut maailmassa sellaisetn harrastusten kanssa.

Se kesä kului ja sain tädiltäni mukaan muutamia omia asuja joita kotona käytin ahkerasti äitini ollessa tietoinen asiasta.

Kaksi seuraavaa kesää vietin taas tädin luona ja hänen opastuksellaan minusta tuli ihan taitava tyttöilijä. Ollessani jo 17 vuotias, tätini kutsui minut heille miehensä seuraksi, koska hän oli itse lähdössä kanarialla pariksi viikkoa ystävättäriensä kanssa. Niiden kanden viikon aikana opin hänen miehensä kanssa lähes kaiken mitä miesseksistä pitikin oppia. Olin käytännössä hänen 'tyttönään' koko sen ajan ja usein myöhemminkin. Hän tutustutti minut myös parille ystävälleenkin ja itse olen nauttinut tästä suunnattomasto ja hyväksynyt itseni selaisena kuin olen.

Vieläkin matkoillani saatan mennä kyläilemään heille ja nykyisin tätini petaa minulle vuoteen jo valmiiksi miehensä viereen. Oma ensimmäinen miestenvälinen kokeilu oli teininä serkun kanssa saunassa. Juteltiin lauteilla seksistä naisten kanssa, jota kumpikaan ei ollut päässyt kokeilemaan. Molemmilla alkoi seisomaan ja kysyin sitten suoraan että kokeillaanko suihinottoa. Minä otin ensimmäisenä serkun kovan munan suuhun ja aloin runkkailla ja imeä sitä. Hetken kuluttua sitten vaihdettiin osia ja serkku alkoi imeä minua.

Olin niin kiihottunut että tulin aika nopeasti hänen suuhunsa. Sen jälkeen homma jäi vähän siihen siltä kertaa vaikka hän ei vielä tullut, molemmilla alkoi nolottaa ja se vain loppui. Seuraavalla saunakerralla mentiin aika nopeasti asiaan ja minä tyydytin hänet loppuun asti kun olin vähän sen velkaa, sen jälkeen hän hoiteli minut.

Jatkettiin tätä usean vuoden ajan aina muutaman kerran vuodessa. Sitten tuli useamman vuoden tauko, molemmat meno tahoillaan naimisiin yms. Viimeisin seksikerta oli hotellihuoneessa aikuisella iällä jolloin oltiin hieman maistissa ja innostuttiin panemaan, tai serkku ratsasti minun kyrpä sisällään ja laukesi todella paljon mun päälle.

Jotenkin ne suihinotot on itselle olleet kaikista kiihottavimpia kokemuksia. Olen sen jälkeen harrastanut seksiä useiden itseä vanhempien ukkomiesten kanssa ja yleensä aina olen se antavampi osapuoli. Aivan ihanaa ottaa kyrpää suuhun ja tuottaa nautintoa toiselle, puhumattakaan siitä kun toinen mies laukeaa suuhun Kerran annoin myös minua parikymmentä vuotta vanhemman miehen naida ja olihan se todella kiimaista kun hän osasi asiansa tosi hyvin.

Itselle riittää kun runkkaan sen jälkeen kun toinen on saanut nautintonsa. Taas on useampi vuosi mennyt ilman ja tekisi todella paljon miestä mieli salaa. Haaveilen usein miten saisin imeä kyrpää ja antaa peppua jollekin kivalle vanhemmalle miehelle.

Lopuksi saisi laskea spermat suuhun ja naamalle. Jälkikäteen se aina vähän nolottaa, mutta useimmiten itse seksi on tosi ihanaa.

Suosittelen ihmeessä kokeilemaan jos kiinnostaa Jollakin tapaa kokeilu helpottaa. Olin nuorena muutaman vuoden merillä. Yhdessä laivassa oli nelisen vuotta ja siinä tutustuin erääseen minua reilusti vanhempaan päällystöön kuuluvaan henkilöön. Hänen kanssaan kehittyi suhde mikä kesti koko sen ajan kun olin siinä laivassa. Hän hallitsi asian ja meillä meni hyvin. Sitten lopetin merimiesuran ja aloin opikelemaan. Hesassa vuokraisäntäni oli bi-henkinen ja sain olla useamman vuoden hänen kultanaan.

Saunan ja saunakaljojen jälkeen valittelin ettei minulla ollut pyjamaa mukana, niin tätini pienessä sievässä, kasvot hymyssä ojensi minulle yhden yöpuvuistaan. Se herätteli henkiin vanhat ajatukset. Sain vielä pukuun kuuluvat pikkarit ja ne ylläni jatkoimme saunan jälkeen seurustelua.

Olin kyllä joskus epäillyt tätini miestä bi-luontoiseksi, mutta en ollut varma. Nyt asia varmistui, kun tätini petasi minulle vuoteen miehensä viereen sanoen itse nukkuvansa olohuoneessa.

Vastsuteluistani huolimatta löysin lopulta itseni miehen vierestä ja tuloksena oli se, että rakasteltiin oikein kunnolla ja aamulla, ennen aamiaista jatkettiin. Tätini oli yhtä hymyä ja iloa, kun sa olla avustamassa. Kerroin heille poikaavuosistani ja kokemuksistani ja sen jälkeen ohjasin usein työmatkani sopivan etäisyyden päähän heiltä.

Suosittelisin lukemaan ensin miesten hite-raporttia. Olen lukenut sen ja se on tosi hyvä kirja. Kyse on miehekkäästä miehuudesta, josta mies fantasioi tiedostelematta syytä mitään ja luulee olevansa bi-henkinen, mutta kyse on miehekkäästä miehuudesta, josta mies fantasioi ja menee hakemaan sen seksikontaktin välityksellä. Vastaa alkuperäiseen viestiin Helpottaako Bi-kokeilu Olen perheellinen heteromies, joka on kiinnostunut kovasti miesten välisestä seksistä sitä vielä kokeilematta.

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia.

Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. Oletko varma, että haluat jatkaa? Enkä sillä hetkellä antanut itseni uppoutua noihin kysymyksiin.

Ihan tavallinen tiistai iltapäivä. Oltiin iltapäivästä kahden kaverini, Jaakon ja Tiituksen kanssa palloilu hallilla pelaamassa jalkapalloa. Normaalisti oltiin pari tuntia koulun jälkeen. Jaakon piti kuitenkin lähteä kotiin aikaisemmin. Pari minuuttia Jaakon lähdön jälkeen Tiituskin lähti. Sinne jäin vielä palloja potkimaan.

Hallilla on 3 poikien pukuhuonetta. Nuo ovat yhdistetty käytäville ja toisista huoneista kuuli selkeästi toisten puheen. En muista enää miten Jaakko putkahti homorinkiimme. Hän oli varmaan jotain kuudentoista ikäinen, täysin estoton ja tykkäsi kyrvästä. Hän oli käynyt meidät kaikki jo läpi ja yhä useammin hän alkoi vierailla luonani. Minulla on ringin suurin kyrpä, ehkä se johtui siitä. Makailimme alasti sylikkäin eräänä iltana ja juttelimme hiljaisesti.

Meillä oli ollut tanssi-ilta. Minä olin alasti …. Älä koskaan yhdy mieheen: Olen hyvin pitkäjänteinen ja vahvatunteinen ihminen. Rakastuessani käyn mielentiloissa, joita ette voi kuvitella olevan olemassakaan.

Muistan toki kaikki ne tilanteet, jolloin minun on käsketty ryhdistäytyä: Käyttäytyä kuin oikea mies. Ei sillä, ettäkö olisin ottanut opikseni näistä neuvoista. Heti kyetessäni keräsin vähäiset …. Telttakankaan läpi kuulsi aamuyön aurinko. Oli helvetin kuuma ja janotti. Taistelin silmät auki ja olin aikeissa nousta etsimään vesipulloa.

Aie tyssäsi lyhyeen, kun mä huomasin et joku piti mua aloillaan. Vilkaisin alaspäin ja tajusin et mä oon hoikan, ruskettuneen käsivarren halauksessa. Jäntevän näköinen hauis oli mun kyljen kohdalla ja käsivarsi jatko matkaansa mun …. Pusseissa poltteli — gaynovelli: Olin murrosikäinen komea vaalea poika, jolla oli koko ajan tarve tyydyttää itseään.

Fantasioin kaikesta kiihottavasta, mitä ikinä seksiin liittyi. Olin kehittynyt kropaltani kunnolla ja huomasin sekä miesten että naisten vilkuilevan jalkoväliäni, joka pullotti kunnolla kireissä, kuluneissa farkuissani.

Kovaa gay naintia ryhmäseksiä

Eli meillä on "sääntönä" että eri sukupuoli ei ole sallittu mutta sama sukupuoli.. Koska enhän minä voi tarjota miehelleni sitä mies eikä mieheni voi tarjota minulle sitä mitä nainen. Ota asia puheeksi, enemmän sinä ja perheesi kärsitte jos elätte lopun elämäänne kulississa.

Tämä on vain mun mielipide. Oletko oikeasti noin hyväsydämminen. Mun vaimo ottais eron heti jos sais tietää mun olleen miehen kanssa. Siksipä täytyy tyytyä fantasiointiin asiassa. Joitakin miehiä onnistaa saada tollanen vaimo. Mä vaan täällä pakahdun Missäköhän välissä tuo 27 v. Sinulle bimale annan vinkin, anna vaimollesi lupa käydä myös hakemassa kokemuksia muista miehistä niin eikähän se lupa irtoa myös sinulle Seksi on aina erilaista eri ihmisten kanssa ja vaihtelu virkistää..

Jos minun mieheni käy kokeilemassa muita miehiä niin silloin käyn myös minä Meillä nainen bi ja saa toteuttaa itseään. Hi - Bi Olen melko vilkas seksuaalisessa mielessä naisten kanssa, olen toki kokenut seksiä miestenkin kanssa.

En häpeä myöntää bi-seksuaalisuuttani, mutta olosuhteitten vuoksi en halua sitä yleiseen tietoon. Vaikka sukupuolielämäni on kunnossa naisten kanssa, kaipaan silti myös miesten välistä kanssakäymistä.

Edellisestä kerrasta on useita vuosia aikaa, jotain on tehtävä mielihalujensa täyttämi seksi: Aihe kiinnostaa, tilanne hieman erilainen, mutta asia pyörinyt jo muutaman vuoden mielessä.

Olen joskus nuoruudessa kännipäissään eksynyt kahden vähän vanhemman miehen luokse,siellä sitten olin kummankin kanssa pitkin yötä,outo kokemus 17v. No menin muutaman vuoden päästä kihloihin naisen kanssa,ja jossain vaiheessa tuli ilmi,et hänkin on vähän bi henkinen ja siitä se sit lähti kun halus nähdä kun mies panee mua. Ja näki kans ja sai välillä vähän itekkin. Tuota haluaisin itsekkin, valitettavasti nyt ei ole mahdollisuutta. Toivottavasti ennenkuin kuolen ;. Se on mukavaa, mutta oikea sopiva mies on löydettävä niin, että kemiat pelaa kaikinpuolin.

Alkuperäiselle kirjoittelijalle sanoisin, että jos asia painaa kovasti mieltä, niin kokeile, mutta ole tarkkana kenen kanssa kokeilet. Netistä noita kokeilukavereita varmaan haet, niin käytä harkintaa, ettei tule turhaan ikävää kokemusta. Tsemppia kokeiluun ja jatkoon: Nuoruudessa jo naapurin poijan kanssa kokeilimme asiaa jo kymmen vuotiaana hän vanhempi tytöt kiinnosti sitemmin ja olen ukkomies mutta matkassa on aina ollut mahdollisuus kokea jopa ukkomiesten kanssa yhteistä mahdollisuutta ja se on tapahtunut hyvin monen kanssa jopa ja tilanteita on ollut.

Mielestäni siihen ei tarvita paljon kun asia kiinnostaa vilkasta ja hyväroppaisena kun on jossakin niin pieni merkki on hipaisu tai keskustelu ja sitten joskus joidenkin kuvien katselu kun jo toinen tietää asian ja sitäkään ei tarvita.

Todella hyvänä pitäminen pitää asian mielessä kun jäin jopa leskeksi niin jotkut ukkomiehet viestittivät hieman tunnelmassaan jopa tapaamista ja olivat joskus nähneet suihkussa vartaloni viesti tuli ensin tekstina ja sitten jopa soittaen, Mutta myös naiset ovat hyvin kiinnostuneita joten myös pystyn toimimaan heidän kanssa mutta ne koskaan monia.

Mies 49 v 6. Olen aviossa ja olen kertonut vaimolleni haluni miesseksiin. Hänen luvallaan sitten kokeilin ja olen parin vuoden ajan silloin tällöin ollut miehen kanssa. Olen tyytyväinen, että lopulta kokeilin miestä. Olenkin nykyisin tyytyväinen biseksuaali, jolla sattuu olemaan ymmärtäväinen heterovaimo. Onhan niin, että vaimosikin voi käydä harrastamassa seksiä muiden kanssa?

Olethan sinäkin ymmärtäväinen bi-mies joka antaa luvan hetero-vaimon käydä kokelemassa muita miehiä? Mies 49 v Totta kai saa mikäli haluaa. Olen joskus jopa ehdottanut bi-miestä kolmanneksi pyöräksi muttei ole vielä toteutunut. Saako hän harrastaa, vaimo ja mies, ei kolmatta miestä. En tarkoittanut kolmenkivaa vaan niin, että vaimosi käy nauttimassa seksistä muiden miesten kanssa ilman sinua aivan kuin sinäkin käyt nauttimassa seksistä ilman että vaimosi on paikalla.

Ymmärtääkseni vaimosi on kiinnostunut miehistä ja siis myös kiihottuu miehistä ja sehän voisi olla piristävää myös vaimollesi, että saisi muunlaista seksiä jonkun toisen miehen kanssa.

Olen sen vaimolleni sanonutkin, muttei ole vielä halunnut. Tietenkin saa, muttei ole vielä halunnut. Näin naisena sanon, että se on myös naisen kanssa mahtavaa.

Joskus se elämä paranee vaihtamalla ja jos jopa mietit, että voisit mahdolliseti seurustella miehen kanssa niin mieti tarkasti mitä halua ettei tarvitse katua aikanaan "kiikkustuolissa". Toisaalta kannattaisiko keskustella vaimon kanssa Pahemmaksi muuttuu kaipaus jos kerrankin saa kokeilla.

No mutta ihminen hyvä, kun he eivät sinua pane niin silloin sinun ei tarvitse välittää tästä asiasta eikä se elämääsi haittaa.

Poimi vaikka kedon kukkia siitä tulee hyvä mieli. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Mulla on sama juttu, eli en tiedä olenko hetero vai homo tai sittenkin bi? En ikinä ole ollut miehen kanssa, ekä itseasiassa naisenkaan kanssa, mutta naiset viehettää paljon enemmän. Välillä kyllä fantasioin seksistä miehen kanssa, mutta juuri ennekun olen laukeamassa vaihdan ajatuksen naisii entiedä miksi teen tällein kai minulle tulee, jotenkin todella likainen olo, jos en tee sitä ja muutenkin on aina kauhea mieli tuollaisten fantasioiden jälkee.

Koskaan en kyllä haluaisi miestä suudella ja miehen kanssa seurustella se on varma, mutta seksi kyllä kovasti kiinnostaa. Onko jollain muilla tälläinen tilanne? Sellaisia naisia muuten on, jotka pitävät kiihottavana kun mies harrastaa joskus seksiä toisen miehen kanssa. Hups, onko sellaisia miehiä joita kiihottaa kun nainen harrastaa seksiä naisen kanssa?

Vaimo varmaan lähtee, jos moinen homoilu tulee ilmi. Hyväksytkö, jos vaimosi lesboilee? Kyllähän se kivaa vois olla niin kauan kun paljastuu että se mies onkin pesunkestävä kaappihomo, joka ei enää halua edes läheisyyttä naiselta, saati seksiä! Kylläpäs sitten naurattaa kun tulikin annettua lupa ja vielä tuli perhekin hommattua! Vaikka tuossa tapauksessa tietysti harmittaisi ero, niin kyllä ainakin itseäni henkilökohtaisesti harmittaisi enemmän, jos tietäisin, että kumppanini viettäisi loppuelämänsä minuun sidottuna olematta onnellinen.

Eli mieluummin ne ikävätkin asiat julki kuin vuosikausia kulissiliitossa, on minun mielipiteeni: Onhan se tietysti pettämistä, teki sitä samaa tai eri sukupuolta olevan henkilön kanssa. Eli paras olis tuo puhuminen, jos ei sovi niin sitten on tyydyttävä tilanteeseen Ensin annoin kaverille suuseksiä ja sitten hän pani minua samalla runkaten kaluani. Täytyy sanoa että odotin tapahtumalta paljon enemmän, se ei kyllä oikeastaan antanut minulle mitään.

Missä vika enkö olekkaan bi? Ehkä olet vain niin vitun tyhmä, ettet tiedä mistä pidät ja mistä et. Tiedät siis itse joka asiasta kokeilematta mistä pidät ja mistä et, ihankuin uusien ruokienkin kohdalla? Fantasioiden toteutus ei aina ole yhtä mieluisaa kuin itse fantasia ja se voi olla pettymys. Voi olla, ettet ole bi vaikka olet haaveillut seksistä toisen miehen kanssa. Kaverihan oli kokeillut ja oli antanut suuhoidon ja lopuksi persettä. Johan sinulla on täällä ja gay keskusteluissa paljonkin samanlaista ymmärtämyyttä luetuista teksteistä, vastauksiesi perusteella sen huomaa.

Kannattaisiko opetella katsomaan mitä kirjoitusta kommentti koskee? Se voi joskus auttaa asiaa: Etenkin kun kummentoin omaa kirjoitustani edeltävään kirjoitukseen, jonka nyt oletin tulevan ilmi kirjoituksesta, mutta näemmä kaikille ei tullut. Peepingtommi ei oikein tiedä miten kohdistetaan kommentti ja jos sellaista ei tee, niin voi voi kommentoitkin jotain aivan muuta.

Onko elämä niin tylsää, että pitää toisille alkaa aukomaan päätään? Ei ole minun elämäni tylsää, mutta sinun elämäsi näkyy olevan yhtä helvettiä ja joka suuntaan olevaa vittuilua. Et sitten kestä pätkääkään krittiikkiä, etkö ihan itse alkanut tässä keskustelussa aukomaan päätäsi ja "muka" neuvomaan miten pitää katsoa, kenelle olet vastannut. Olet onneton raukka, joka ei kestä edes myöntää omaa virhettään.

Vastauksesi nopeudesta voi päätellä, että elämäsi kuluukin lauantai-iltasinkin netissä kyttäilyyn, hankisit edes ystäviä ja oikean elämän sen tilalle, vai olet menettänyt toivosi oikeaan elämään. Ennen 18v koin voimakasta halua kokeilla seksiä miesten kanssa mutta tämä taisi olla enemmän johtuva siitä etten saanut naisia. En ole koskaan tuntenut mitään romanttisia tunteita miehiä kohtaan joten tiesin tämän halun olevan lähinnä kiinnostus kokea seksi.

Nämä halut heräsi taas 30v paikkeilla. Töissä vuosi sitten työkaverini avautui minulle miettivänsä olevan homo. Kerran ryyppäämässä ollessamme kännissä puhuin omista himoistani ja kävi lopulta niin että heräsin seuraavana aamun kaverin sängystä. Paneskeltiin päivällä selväpäisenä jonka jälkeen kaikki himot ja kiinnostukset miesseksiin katosi. Muutama kerta tuon jälkeen vielä pantiin mutta helpotti kokeilla jotta sai oikeasti kokea mitä se on eikä tarvitse pohtia asiaa.

Pystyisin panemaan miesten kanssa mutta en saa siitä mitään irti joten mieluummin olen naisten kanssa. Jos en olisi kokeillut miettisin asiaa koko loppuelämän. Voit ihan hyvin olla biseksuaali. Kiinnostus vastakkaista ja omaa sukupuolta kohtaan voi vaihdella elämän aikana, ei se ole läheskään kaikilla "tasaisesti jakautunut" molempien sukupuolten kesken.

Voi myös olla eroa romanttisessa ja seksuaalisessa suuntauksessa, eli toinen sukupuoli voi kiinnostaa vain seksin ja toinen seksin ja romantiikan suhteen. Tai toinen sukupuoli kiinnostaa pelkästään seksin, toinen pelkästään romantiikan suhteen. Joka tapauksessa hyvä juttu, että löysit oman paikkasi. Kun otat kullin suuhus niin et sanotuksi saa ja hyvä niin.

Kokoajan ajatellaan vaan seksiä ja himojen tyydytystä. Ihan sama mitä reikää ja minkä ikäistä tökkii. Ei ole väliä, kunhan saa vain nautinnon ja sairaasti kaikkia perheellisiä piilohomoja. Kukaan ei puhu "kokoajan" seksistä, jos tekee ks. Ja nimenomaan ei ole ihan sama, mihin reikään tökkii, eihän aloittajakaan muuten olisi tehnyt aloitusta.

Lisäksi kuuluu miestenväliseenkin muutakin hellyyttä ja romantiikkaa kuin pelkkä jyystäminen, ainakin vakiintuneessa suhteessa.

Sama heterosuhteissakin, ennen seurustelua irtosuhteita, vakkarissa muutakin elämää kuin seksi. Mitä pahaa siinä on että kaksi oletettavasti sinkku miestä kokeilee miestenvälistä. Ei kai nyt miestenvälinen tee sen "likaisemmaksi" kuin irtoseksi naisten kanssa jos käytetään vielä kumia. Onhan riski että joutuukin myöntämään itselleen olevansa homo mutta se ei varmaan ole tuolle kokeilijalle suuri järkytys.

Miksi joka paikassa meuhkataan ainoastaan seksistä? Eikö täällä palstallaolijoilla ole mitään muuta puhuttavaa? Opiskeluaikanan oli usein kesäisin erään asennusfirman matkahommissa. Palkka oli hyvä ja päivärahoilla pärjäsi. Yhdellä työmaalla oli asuntopula ja eräs työkaverini, jo naimisissa oleva ja minua yli kymmenen vuotta vanhempi, toi asuntovaunun tehtaan läheisyyteen kohonneeseen asuntovaunukylää ja lupasi, että saisin viettää ne muutamat viikot hänen kanssaan.

Asettautuessani "taloksi" avasin erään kaapin tutkien, jos minun kamoilleni löytyisi tilaa, niin hämmästyksekseni siellä oli aika kasa naisten asuja. Kaveri vähän hämmentyi ja sanoi niiden olevan vainomsa, siltä varalta, jos sattuisi yllättämään ja tulemaan vierailulle Seuraavana viikonloppuna aioin mennä käväisemään kotona, kuten kaverinikin, joka sanoi lähtevänsä vasta seuraavana päivänä.

Hyppäsin autooni ja lhdin ajelemaan, kun uistin, että likapyykkini jäi asuntovaunuun ja käännyin takaisin. Avasin vaunun oven ja siinä seisoi kaverini peilin edessä korsetissa, pitkissä sukissa, pikkareissa ja rintaliiveissä.

Hänellä oli ilmeisesti tekorinnatkin, kun rinnat tööröttivät niin kivasti. Hän säikähti niin, ettei tajunnut vetää kädessään olevaa, lupsahtanutta kaluaan pikkareiden suojaan, vaan änkytteli jotain käsittämätöntä.

Suljin oven takanani ja pyysin häntä rauhoittumaan. Kerroin, että itsekin olin harrastellut samaa äitini ja sisarteni asuilla. Lopputuloksena oli, että jäinkin siihen koko viionlopuksi. Häneltä löytyi asuja minullekin ja siitä alkoi muutaman viikon yhteiset rakasteluhetket.

Vieläkin, vuosien jälkeen tapaamme joskus. Enimmäkseen hänen mökillään ja aina on yhtä kivaa. Ennen yhteisiä hetkiämme olin jo harjoitellut kynttilän kanssa, sitten tilasin dildon ja liukkarin avulla takapää oli jo suhteellisen hyvin harjaantunut, eikä seksi miehen kanssa tehnyt yhtään kipeää. Itse olen 26v ja pitänyt itseäni heterona. Nyt alkanut vahvistua halu saada kalua anaaliin.

Tänäänkin koko takamukseni sykki ja tuli valtava erektio kun fantasioin asiasta. Olen aikaisemmin leikkinyt erilaisilla anustapeilla, mutta nyt ajatus aidosta kalusta on alkanut kiihoittaa. Näitä fantasioita on ollut varmaan yli 10v, mutta olen häpeillyt ja torjunut niitä.

Olen kait vielä niin ujo ja kaapissa, etten kehtaa lähtä toteuttamaan fantasioitani. Tekisi mieli varata, joku hotelli hesasta ja lähtä gay baariin kokeilemaan onnea. Miellän itseni vahvasti bottomiksi. Kannattaisiko eka kerta toteuttaa oman ikäisen vai itseään vanhemman kanssa? En mitään keski-ikäistä kuitenkaan haluaisi seuraksi. Moi, itse perheellinen mies ja tuli kokeiltua miehen kanssa n.

Nyt olen 49 v. Tällä hetkellä mieli tekee koko ajan vain miestä Kyllä se kalu vaan vie menneessään. Parempi olisi bissen suorittaa nuo kokeilut ennen parisuhdetta naiseen.

Sinkulla ei nyt ole mikään katastrofi jos kullista rupeaa tykkäämään. Kaikki kukkahattutädit ja muut sisäsiittoiset alaryhmät, jotka tekevät niin kuin "vanhakansa on sanonut ja käskenyt", niin nauttikaa vaan tylsästä elämästä ja kuolkaa yksin! Kaikkien teidän iloksi xD vastaan: Jos ikinä vaan tulee tilaisuus, niin kannattaa kokeilla!

Täällä kirjoittaa nainen joka fantasioi siitä että näkisi oman miehen toisen miehen kanssa. Olen itsekin aika kokeilunhaluinen ja tuntuu että seksielämä vaan paranee vanhetessa. Nuo ovat yhdistetty käytäville ja toisista huoneista kuuli selkeästi toisten puheen. En muista enää miten Jaakko putkahti homorinkiimme. Hän oli varmaan jotain kuudentoista ikäinen, täysin estoton ja tykkäsi kyrvästä. Hän oli käynyt meidät kaikki jo läpi ja yhä useammin hän alkoi vierailla luonani.

Minulla on ringin suurin kyrpä, ehkä se johtui siitä. Makailimme alasti sylikkäin eräänä iltana ja juttelimme hiljaisesti. Meillä oli ollut tanssi-ilta. Minä olin alasti …. Älä koskaan yhdy mieheen: Olen hyvin pitkäjänteinen ja vahvatunteinen ihminen. Rakastuessani käyn mielentiloissa, joita ette voi kuvitella olevan olemassakaan.

Muistan toki kaikki ne tilanteet, jolloin minun on käsketty ryhdistäytyä: Käyttäytyä kuin oikea mies. Ei sillä, ettäkö olisin ottanut opikseni näistä neuvoista. Heti kyetessäni keräsin vähäiset …. Telttakankaan läpi kuulsi aamuyön aurinko. Oli helvetin kuuma ja janotti. Taistelin silmät auki ja olin aikeissa nousta etsimään vesipulloa. Aie tyssäsi lyhyeen, kun mä huomasin et joku piti mua aloillaan. Vilkaisin alaspäin ja tajusin et mä oon hoikan, ruskettuneen käsivarren halauksessa.

Jäntevän näköinen hauis oli mun kyljen kohdalla ja käsivarsi jatko matkaansa mun …. Pusseissa poltteli — gaynovelli: Olin murrosikäinen komea vaalea poika, jolla oli koko ajan tarve tyydyttää itseään. Fantasioin kaikesta kiihottavasta, mitä ikinä seksiin liittyi. Olin kehittynyt kropaltani kunnolla ja huomasin sekä miesten että naisten vilkuilevan jalkoväliäni, joka pullotti kunnolla kireissä, kuluneissa farkuissani.

Eräänä päivänä kävellessäni kalliolla huomasin pitkän, komean miehen seisovan kalliossa olevassa kolossa. Kävelin häntä lähemmäksi ja huomasin hänen …. Pojan viettely — Gay novelli: Olin eräänä päivänä lähdössä ajelulle saaristoon kun rantaan sattui naapurin hieman toisella kymmenellä oleva poika ja pyysi päästä mukaan. Kyselin että eikö sinun pitäisi käydä kotona sanomassa minne olet mennyt.

Hän vastasi että isä ja äiti ovat koko päivän kyläilemässä eikä kotona ole ketään. Olin tuntenut pojan jo kauan ja seurannut hänen kasvamistaan. Kesäkuun ensimmäinen lauantai-ilta mökillä.

Kovaa gay naintia ryhmäseksiä

SEXI GAY VIDEOT VAALEANRUSKEA VUOTO

: Kovaa gay naintia ryhmäseksiä

Thaiklupi rajut seksi videot homo Todella hyvänä pitäminen pitää asian mielessä kun jäin jopa leskeksi niin jotkut ukkomiehet viestittivät hieman tunnelmassaan jopa tapaamista ja olivat joskus nähneet suihkussa vartaloni viesti tuli ensin tekstina ja sitten jopa soittaen, kovaa gay naintia ryhmäseksiä, Mutta myös naiset ovat hyvin kiinnostuneita joten myös pystyn toimimaan heidän kanssa mutta ne koskaan monia. Perhettä ei vielä ole, mutta kihloissa olen ollut jo pitkään ja vakavasta parisuhteeesta on siis kyse. Olenkin nykyisin tyytyväinen biseksuaali, jolla sattuu olemaan ymmärtäväinen heterovaimo. Kerran annoin myös minua parikymmentä vuotta vanhemman miehen naida ja olihan se todella kiimaista kun hän osasi asiansa tosi hyvin. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.
Homoseksuaaliseen sexi videot vatsatauti tarttuvuus 66
Mies gay panee naista naiset etsivät miehiä Palkka oli hyvä ja päivärahoilla pärjäsi. Välillä kyllä fantasioin seksistä miehen kanssa, mutta juuri ennekun olen laukeamassa vaihdan ajatuksen naisii entiedä miksi teen tällein kai minulle tulee, jotenkin todella likainen olo, jos en tee sitä ja muutenkin on aina kauhea mieli tuollaisten fantasioiden jälkee. Iltaisin Aki teki valmisteluja, hankki eväitä, pakkasi rinkan, huolsi varusteet. Hän oli saanut selville, kovaa gay naintia ryhmäseksiä, että olin luntannut viimeisessä kokeessa. Opiskeluaikanan oli usein kesäisin erään asennusfirman matkahommissa. Illalla oli pakko runkata ennen nukkumaanmenoa. Viimein koitti viimeisen työpäivän ilta, ja Aki lähti heti matkaan.