Isotissisiä miehet lihava alaston mies homoseksuaaliseen

Tissit ovat rasvaa ja hyllyvät ihan samoin kuin läskinen perse. Menepä alasti peilin eteen ja hypi, varmana hyllyy. Alle 17 senttisen kanssa on turha tulla tän tytön luo leikkimään No silloin mekin vaaditaan myös isoa kalua kans mieheltä: Heti siellä jotkut pienirintaiset yrittää puolustautua kalun koon kanssa xD.

Itse tykkään isorintaisista naisista ja olen ihan suoraan sanottuna pienikaluinen, mut silti se käy mulle aivan vallan mainiosti että sä rupeat vaatimaan isompaa kalua heti perään. Sillä jos joku nainen vaatisi multa isompaa kalua, niin silloin kyllä mäkin siinä vaiheessa pystyn kanssa naiseltakin vaatimaan heti perään myös tiukempaa alapäätä xD Ennemminkin sun kannattaisi vaatia mieheltä mieluuminkin parempaa rintakehää, hartioita ja vielä vaikka käsiä, jos jotain haluat takas vaatia.

Niin, ja vaikka olisinkin isokaluinen, niin miten sä sit luulet sen olevan hyvin juhlakunnossa, jos sulla taas on jotkut saatanan a- tai b-kupit xD En vain tykkää pienistä, se on vain mun mielipide, mutta on teilläkin nyt jumalauta omatkin ihailijat!

D Puolustauduit tuolla läpinäkyvällä keinolla,kun sanojesi perusteella sinulla ei ole iso,joten olet yhtä säälittävä kuin pienirintaiset,jos ajatellaan sinun logiikkasi mukaan. Itselläni täydelliset daisarit mutta pienimunaisen miehen kun näen niin ei paljon seksi kiinnosta vaikka nakki olisi miten juhlakunnossa.

Ei kuule kiihota ketään naista nakkimakkara juhlakunnossa. Nakkimakkaralla ei ole muuten varaa vaatia hyviä daisareita; meillä tytöillä on varaa valita Mies, jolla on penis eikä pippeli. Ja niin oli kyllä toi sunkin puolustautuminen just äsken kanssa huono: D Ai huono yritys xD Niin minkäs kokoinen sullakin nyt sit oli se alapää?

Etpä kertonut siitä paljon mitään. Taidatkin siis olla löysäpillu: D "Miehen on vain turha haaveilla isorintaisesta naisesta,jos "miehuus" ei ole kehuttavan kokoinen;D Eipä silloin naistakaan haluta. Siinä vaiheessa lopputulos onkin vain se, että isokaluinen onkin enään vain haluttavampi sänkyyn, muttei välttämättä sen parempi. Ja toisaalta kerroppa nyt mulle vitun pässi! Miten sä muka voit edes verrata miehen kalua naisen rintoihin? Kalulla tuotetaan tyydytys, rinnat taas on pelkkä visuaalinen ihailun kohde.

Plus vielä että rintojen koolla on kylläkin ihan todettu seksuaalinen merkitys, kalulla taas ei vielä: Löysäpillu, löysäpillu, löysäpillu, löysäpillu, hahahaahahaa! Pikemminkin paskalöysäpilluiset valittavat pienikikkelisistä, siitähän se nimenomaan aina alkaa.

D Alahan nyt sinä vitun Isolla veellä likainen katuhuora nyt treenauttaa niitä sun lantiopohjalihaksiasi tai antaisin sulle samantien naamanpesun koiranpaskalla xD Nainen kykenee aina treenauttamaan omia lantiopohjan lihaksiaan. Mies taas ei niin helposti edes voi omalle kalun koolleen mitään.

Niin, ja by the way, tiukkapillu tiedätsä kertoo naisen kunnosta, että onko hyvässä kunnossa. Lantiopohjalihasten treenauttamisella on tiedätsä muutenkin positiivinen vaikutus naiseen. Niin ja sekin tässä täytyy vielä todeta että niin mies kuin mies tykkää enemmän tiukemmasta kuin löysästä. Nyt ei kyllä ihan osunut täysin nappiin. Kyllä itseasiassa on niitäkin, muttei tosin kovinkaan paljon, jos kerta loppujen lopuksi kaikenkokoisilla ja melkein kaiken näköisilläkin ihmisilläkin on omat ihailijansa.

Itse olen kuule kans tavannut normikokoisen ihailijoita, pienenkin joskus niilläkin on ihan oikeasti, syystä että niiden mielestä iso taas näyttää pelottavalta tai tuntuu epämiellyttävän kivuliaalta. Toisille taas ei ihan oikeastikkaan ole mitään väliä! Mut joo piti vielä se kertoa että on niitä nyt muitakin keinoja sytyttää nainen. Varsinkin joillain on taas ihan muut fetissit. Kuule tisiman, vaikutat harvinaisen tyhmältä äijältä.

Loukkasko nakkimakkarat noin pahasti ukon itsetuntoa. Voi kuin ikävää ettet voi salilla tai muualla kasvattaa prinnsinakkias yhtään: Aggressiivisuus muuten taitaa olla sulle ongelma. Ohhoh, tais kolahtaa tuo nakkijuttu oikein kunnolla: Tarpeeksi lihavalla on tissit selässäkin ja se ei ole hottia. Mieluummin vaikka lauta kuikelo kuin perunasäkki. Voit omat mieltymyksesi käydä kirjoittamaan toiselle palstalle.

Luuletko että nyt miehet eivät enää halua niitä hoikkia isotissisiä naisia, kun pelästyvät että eivät itse enää kohta kelpaakaan? Rinnat eivät ole pelkkää läskiä. Vaan osa on rintarauhasta. Olen treenannut vartaloni timmiksi, ja teen rintalihaksiakin, paino alipainon puolella, silti rinnat B-C.

Ei isot rinnat tarkota, että on lihava. D Et varmaankaan täytä edellä mainittuja kriteerejä,niin ruvetaan aukomaan päätä Saa kai sitä naiset takaisin sanoa,että tietävät miehetkin missä mennään. Kyllä miehetkin ovat vastanneet "ihannemies"-palstalla takaisin viitaten omiin mieltymyksiinsä,jos naiset ovat myös joskus alentuneet yhtä pinnalliselle tasolle.

Totuus on vain se,että kaikilla ei ole sama ihanne. Taisi vain silti edellä kirjoittaneen lista olla jonkinlainen isku vyön alle,kuin noin reagoit. Tottakai aina aletaan arvostelijoita itseään arvostelemaan kun ei kestetä muiden vaatimuksia. Se ei vain yksinkertaisesti kuulu tämän ketjun aiheeseen, joten jos ei kykene keskustelemaan aiheesta niin voi olla kirjoittamatta koko ketjuun.

En minä todellakaan vedä hernettä nenää siitä, että en ole jonkun ihmisen ihanne. En ole enää teini, joten ymmärrän jo ettei kaikkia voi tai tarvi miellyttää. Sitäpaitsi vastaan kuvaustasi aika pitkälti muiden ominaisuuksien perusteella, mutta en pituuden enkä rikkauden.

Ihanne -palstoilla kuuluu puhua ihanteista. Ei kukaan täytä kriteerejä kun niitä aletaan oikein listaamaan. Ihan yhtä lailla siellä ihannemies -palstalla vaaditaan mahdottomia niinkuin täälläkin.

Mitä väärää pinnallisuudessa on? Sillähän on todella suuri merkitys kun kestävääkin suhdetta lähdetään luomaan. Se, että ulkonäkö on tärkeää ei tarkoita sitä etteivät muut ominaisuudet olisi tärkeitä. Moni ihminen on mukava sen seurassa jonka kanssa itsekin viihtyy. Aika harva on kaunis. Ei se kyllä ollut isku vyön alle varmaan kenellekkään.

Se oli isku väärälle palstalle ja todella katkera vuodatus muutenkin. Jos haluaa puolustella muunlaisia kroppia niin sen voi tehdä, mutta arvostelijoiden haukkuminen ei auta asiaa yhtään. Se luo vain aika typerän kuvan kyseisestä ihmisestä. Ensimmäinen prioriteettisi listalla taitaa olla ulkonäkö ja etkä näytä kestävän sitä,että miehiäkin voi arvostella eikä aina vain naisia. Myönnän kuitenkin sen tosi asian,että monesti ihastutaan ensin ulkonäköön ja sitten vasta rakastutaan sisimpään.

Tietääkseni ketään ei ole alettu nimittelemään tjsp,näpäytetty vain,mutta ainahan saa asioita suurennella Muistutan vain,että tämähän on vapaa palsta,joten koita kestää. Sinä se vain taidat olla se katkera,jos pilke silmäkulmassa vastataan jollekin,jolla on hiukan todellisuudentaju hukassa,niin tilitetään heti katkerana takaisin. Taisi vain sittenkin kolahtaa. Minulla ei ole hätää miestensaannin suhteen,kunhan vain puolustan joskus yleisesti naisia täällä,kai.

Ei tämä ole vapaa palsta. Tämä on ihannenainen -palsta, joten täällä kuuluu puhua naisihanteista, ei mies ihanteista. Kyllä minä luen myös ihannemies -palstaa enkä todellakaan käy haukkumassa siellä naisten ulkonäköä. Minä nimittäin keskustelen aiheesta enkä katkerana itke epäolennaisista asioista. Viestissä ei ollut mitään pilkettä silmäkulmassa. Se oli pelkkä katkera kuitti sille kun joku vaati jotain mitä harvasta naisesta löytyy.

Lopettaisit jo turhan jankkaamisen kun se lienee jo kaikille selvää, että minua ärsyttää se ettei pysytä lainkaan aiheessa. Sama juttu kun lihavista olevassa keskustelussa aletaan aina haukkumaan missejä anorektikoiksi. Täysin epäolennaista ja pelkkää katkeraa vuodatusta.

Eihän se mihinkään ensimmäisen ja toisen luokan kansalaisiin jakoa ole, vaan rumiin ja kauniisiin. Jokainen tämän jaon omassa päässään tekee. Ulkonäkö on kuitenkin vain yksi ominaisuus ihmisessä. Ei se kenenkään ihmisyydestä ole pois, vaikka olisikin ruma.

Suosiosta ja elämänlaadusta todennäköisesti on. Mutta niin on monien muidenkin hyvien ominaisuuksien puutteella omat negatiiviset vaikutuksensa. Turha niitä on kieltää. Ei todellaan näytä halvalle vaan ihan normaali rinnoille. Muutenkaan tissit eivät näytä halvoille, paitsi jos ne on halvalla tehdyt silikoonirinnat. Paljon pienemmät rinnat saisi olla tuon kokoisella naisella.

Kiinteys kunniaan myös rinnoissa. Mielestäni hienot naisen rinnat. Minun mielestäni ei tissien tarvi olla mitkään kiinteät silikoonimöhkäleet jotka eivät liiku.

Erittäin harvassa on hoikat naiset joilla on isot tissit. Sitä paitsi "isot tissit" jotka oletan että aloittajan mukaan ovat noin D tai DD kuppia, eivät ole mitenkään erityisen mukavat kantaa tossa rinnan päällä.

Mulla on DD kuppi ja ei perskutarallaa. En voi juosta, en voi nukkua selälläni tai vatsallani kun en saa henkeä, en voi käyttää avoinaisia toppeja tai paitoja koska te miehet ette katso muuten mua silmiin vaan jonnekkin ihan muualle, en edes löydä sopivia paitoja koska rinnanympärys kiristää ja jos ei kiristä niin on muuten liian iso. Sopivia ja nättejä rintsikoita on aivan mahdoton löytää ja selkä on kipeä koko ajan.

Sulla on poika väärät jonnet kampissa jos ainoa asia mitä naisessa katsot on vartalon muoto. Isolla povella varustettuja hoikkia naisia ei vaan yksinkertaisesti ole ja jos on niin voin kertoa, että eivät he siitä nauti itse kyllä yhtään tai rinnat ovat feikit.

Ois sunkin aika vähän hienosäätää noita sun tottumuksiasi. Kaikki naiset ei ole photoshopattuja keskiaukeama tyttöjä. Eivät isotissiset hyväkuntoiset naiset mitään erittäin harvinaisia ole.

Eivät ehkä ole eiryisen mukavat kantaa, mutta ei tässä mistään mukavuusseikoista nyt naisten kannalta puhuta. En ole ikinä kuullut isotissisen hyväkuntoisen naisen valittavat että mulla on liian isot tissit ja voi kun ikävää kun olen niin hyvän näköinen. Joo ompa rankkaa kun sinulla isot tissit.

Jos haluat juosta osta kunnon urheiluliivit. Varmaan löydät jotain paitoja ja jotkut kiristävät tai eivät yksinkertaisesti mahdu päälle. Sopivia rintaliivejä löydät ihan varmana jos vaan vähän käytät rahaa niihin. Se on oma valitan jos haluaa vähän huonoja rintaliivejä alelaareista ja en kyllä suosittele niitä. Jos selkä tulee kipeäksi tissien kannosta, niin syy on lähes aina huonoissa selkälihaksissa. Eivät rintasi nyt mitään megaluokkaa ole. Suosittelisin ihan perus liikuntaa ja kiinnitä huomioita nimenomaan selkälihaksiisi.

Mitenkö minä voi sanoa tämänlaisia neuvoja. Omalla naisellani on isot rinnat, mutta hän harrastaa liikuntaa. Rintaliivejäkin haemme hänelle yhdessä. Harrastamme liikuntaa myös yhdessä. Olemme puhuneet hänen rinnoistaan tovin jos toisenkin. Lisäksi häntä ärsytti se että kaikki erityisesti miehet, totta kai hänet ensikertaa tavatessaan toljottivat aina sitä yhtä kohtaa hänen vartalostaan, ikään kuin hänessä ei mitään muuta olisikaan kuin ne saamarin tissit.

Itse tämmöisenä vähän persoonallisempia kauneuden piirteitä naisissa arvostavana miehenä, jota se iänikuinen tissit-perse vouhotus jota ihan liian iso edustamastani sukupuolesta harrastaa on aina ärsyttänyt en kyllä yhtään ihmettele, jos joitain isorintaisia naisia risoo se oma rintavarustuksensa. Jätkät todella kuvittelevat olevansa jotain saatana prinssejä jotka voi valita parhaat päältä. Hyi vittu mikä asenne ap.

Mikä sä luulet olevas, kato peiliin. Tämän kirjoitti ei läski hoikka pitkä nainen. Ihan vaan sen takia mainitsin ettei tarvi tulla ilkkumaan jälkeenpäin. Olen sitä mieltä että hoikaksi kutsuttavan naisen rintaliivien ympärysmitta on enintään 70 cm.

Eri juttu sitten taas, kuinka monella on käytössä oikea tai väärä koko Seksiin tyytymättömien miesten mielestä pahinta on kumppanin ylipaino. Lause oli kuin isku palleaan, sillä jäin ihan kirjaimellisesti hengittelemään syvään sisään ja ulos, niin pahalta se tuntui. Mä olen ollut ylipainoinen aina. En ole varmasti koskaan aikuisiällä ollut normaalipainoinen ja on ihan äärimmäisen vähän tilanteita, missä ylipaino olisi haitannut mua.

Siksi olen luullut, että naisten panikoiminen on jotain, mikä liittyy naisen itsetuntoon ja sellainen "helppo" asia, josta murehtia. Mä olen hengaillut aina vaatteissa, jotka tuo esille vartalotyyppini ja oikeasti kukaan tapailemani mies ei ole ikinä sanonut vartalostani mitään pahaa.

Ei sillä, että niitä miehiä monia edes olisi, mutta kuitenkin. Tunnen naisia, jotka paastoavat ennen treffejä ja panikoivat parisuhteessakin kilojaan. Täysin turhaan, olen sanonut. Ja sitten tulee vastaan tutkimus, jonka mukaan naisen ylipaino herättää eniten tyytymättömyyttä seksiä harrastaessa.

Ei edes naisen suhde omaan kehoonsa, naisen itsetunnon puute, vaan naisen ylipaino. Ensimmäinen reaktioni tasaannuttuani tuon tuloksen kuulemisesta oli, että mä en harrasta seksiä enää ikinä kenenkään kanssa. En halua edes tutustua miehiin, jos paino on noin isossa roolissa asiassa, millä ei ole mitään tekemistä painon kanssa. Seksissä ei ole kyse painosta, siinä on kuitenkin kyse luottamuksesta, kommunikoinnista ja nautinnosta.

Pyysin Anna-Mariaa ottamaan musta kuvia alusvaatteissa, jotta näen itseni ulkoapäin. Katsellessani näitä kuvia mun on ihan rehellisesti pakko sanoa, että en koe alemmuutta pienempi painoisia naisia kohtaan. Tai kuori minusta, eihän tuo vartalo kerro paljoakaan siitä millainen olen sängyssä tai muutenkaan. Jos ei ota eteen, se on ihan fine. Mutta se, että seksuaalisuuteni ja siihen liittyvä kanssakäyminen olisi liitoksissa ylipainooni Miten se voisi vaikuttaa epätyydyttävästi?

Tällä kropalla ei varmasti taivuta kaikkein akrobaattisempiin asentoihin, mutta läheisyyttä, nautintoa ja hyväksymisen tunnetta sillä varmasti voi antaa. Ymmärrän, että ihmisillä on erilaisia ulkonäköihanteita, mutta kun kyse on parisuhdeongelmista ja ihminen siis tuttu, ylipainoon takertuminen kuulostaa aivan liian helpolle selitykselle.

Sama kuin sanoisi, että tukan malli tai korvien asento olisi syy seksuaaliseen tyytymättömyyteen. Oudoksi naisten ylipainoon takertumisen tekee myös se, etten ole koskaan kuullut yhdenkään naisen sanovan olevansa tyytymätön miehensä vartaloon. Miksi nimenomaan naisen vartalo on syy seksuaaliseen tyytymättömyyteen?

Seuraava tutkimuksen aihe voisikin olla se miksi naisen ylipaino vaikuttaa kumppanin seksuaaliseen tyytyväisyyteen ja väitän lonkalta, että tässä ei nyt ole kyse siitä, että miehet ovat vain huolissaan kumppanin altistumisesta muille sairauksille tai kansantaloudellisesta näkökulmasta, jota muutamat neropatit haluavat tunkea joka väliin perusteluksi fatshamingille.

Ehkä me ylipainoiset ollaan vaan kautta linjan tosi etovia, kuten kuvista näkyy? Komplekseista puheen ollen pakko laittaa loppuun, etten mäkään ole ollut niistä vapaa. Ylipainon sijaan olen painehtinut enemmän "rumuudestani", joka kaiken järjen mukaan mallihommiakin tehneellä on lähinnä pään sisäinen ongelma. Onneksi iän karttuessa kriiseily on helpottanut, mutta kyllä mun silti tekisi mieli tinderin esittelytekstissä julistaa, että huomaathan nyt varmasti et oon ruma ja lihava, ettei vain tule johdettua ketään harhaan: Näissä kuvissa ei kyllä mitään rumaa ole!

Itsellä vaikuttaa ylipaino seksiin niin, etten kehtaa tehdä kaikkea mitä haluaisin, koska "läskit hyllyy". No mutta eikö se kumppani tiedä et ne hyllyy aina? Tosin tän tutkimuksen jälkeen mulla on kyl vähän sama olo, jos nyt ikinä edes uskallan kenenkään kanssa sänkyyn.

Tietää, mutta hyllyminen häiritsee itseäni. Tuntuu etten ole tarpeeksi.. Tosin eipä tuo mies ole koskaan kesken poistunut. Mä lähden siitä että jos mies ei jostain syystä kestä katsella hyllymistä, voi laittaa silmät kiinni ;. Itsellä on vähän sama ongelma: Kun koko kroppa lyllähtää joka työnnöllä, tulee vähän olo itelle et yök.

Aina mies silti tulee eikä välttämättä huomaa asiaa, mutta itseä se inhottaa. Mä oon aika itsekäs ja jos mua itseäni haittaisi, ehkä mä a yrittäisin muuttaa asennetta sallivammaksi ja rakastavammaksi itseäni kohtaan b jos asennemuutos ei onnistu, muokkaisin vähän kroppaani, jotta siinä olisi ITSELLÄ kiva olla.

Vartalon malli on aivan eri asia kuin hiustyyli tai korvien asento. Lisäksi nykyään moni kauniskin nainen pilaa itsensä isoilla, värikkäillä tatuoinneilla.

Vähän iän ja arvostelukyvyn karttuessa jättää siiderivalaat omaan seuraansa empatiakeskustelemaan ja etsii naisen, jolla on jopa sellainen ihme kuin vyötärö. Useimmat miehet nauttivat siitä, jos nainen on ihannepainoinen, hänellä on pimppi eikä pippeliä, ja hän näyttää muutenkin hyvin naiselliselta, mutta oikeasti naisen hyvä asenne seksiin ja itseen on normaalipainoisillekin miehille yleensä paljon tärkeämpää kuin naisen paino.

Noita vain ei kysytty tutkimuksessa selvästi. Painon pudottaminen normaaliksi voi olla huomaavaista miestä kohtaan, mutta ei sinulla ole mitään velvollisuutta olla niin huomaavainen, jos olet muutenkin kiva ja hyvällä asenteella liikkeellä. Seksikkyys tulee enemmän sisältä, vaikka sitä voikin auttaa ulkoisesti. Sitten on niitäkin miehiä, jotka tykkäävät lievästä ylipainosta, vanhuksista, partnerin pippelistä tai vaikka mistä.

Jokainen saa tykätä siitä, mistä tykkää. Moni tykkää siitä, että naisessa on, mistä pitää kiinni. Itse juuri etsin vähän tukevampia naisia seksiseuraksi ; Saa vastata ilmoitukseen http: Minä luulen, että tutkimuksessa on jälleen saatu tutkimuksen tekijän haluamia tuloksia kysymyksen asettelulla. Jotenkin riipaiseva samalla, kun ei itsekään mallin mittoihin mene.

Mutta toisaalta, jos asia on toiselle osapuolelle ongelma, niin tarviiko sen olla samaa minullekin? Tässä mietin asiaa ehkä enemmän kiintymyksen ja yhteispelin kannalta, että jos toista häiritsee ylipaino, niin pitäisikö silloin laihduttaa toisen takia?

Mulle tuo vaatimus olisi aika kova paikka niellä, koska se liittyy johonkin muuhun kun henkilökemiaan tai ylipäätään mahdollisuuteen harrastaa seksiä, mutta enpä tiedä mitä tekisin jos näin kävisi. Ainakin miettisin pitkään mikä siinä suhteessa on ollut kannatteleva voima, henkilökemia vai ulkonäkö. Olet upea ja todella rohkea nainen!

Tällaiset jutut vetää kyllä ihan sanattomaksi. Opeta tässä nyt sitten tyttärelle, ettei ulkonäöllä ole merkitystä, jos vastakkainen sukupuoli kasvaa ajattelemaan, että todellakin on. Mietin, että onko tämän pävän aikuisia edes opetettu arvostamaan muita ja onko silloin kun me ollaan oltu pieniä ollut edes tapana puhua ihmisten erilaisuudesta ja kunnioittamisesta.

Mua ainakin on jo kotona haukuttu lihavaksi ja kiusattu siitä, niinkään kannustettu että olen hyvä juuri tällaisena. Kauniit kuvat kauniista naisesta. Mielestäni et olisi yhtään "parempi versio" laihduttamalla esim pari kiloa.

Ja sinä olet upea ja rohkea nainen. Ihminen on kaunis aina kun hyväksyy itsensä. Miesten pitäisi tuijottaa jotain muuta kuin pelkkää ulkokuorta. Mä olen luullut, että se ulkonäköön negatiivisesti huomion kiinnittäminen on nimenomaan meidän naisten ongelma, ja että miehet eivät olisi niin tuomitsevia. Tämä muutti siksi vähän katsantokantaa. Mitäs naiset siinä tuijottavat, kun torjuvat kumppania etsivän sinkkumiehen sen takia, että tämä on "liian lyhyt" ja ei "miehen kokoinen"?

Olen itse cm ja naisihanteeni on vartalon puolesta mallia pyöreä, ei hoikka. Koen siis yleisesti ottaen enemmän vetoa pyöreisiin kuin hoikkiin naisiin.

Olen sinkku ja lähestynyt esim. Siis asian, jolle ei voi mitään toisin kuin painolle. Ei sitä syytä torjuntaan tietenkään aina ole suoraan sanottu sitäkin on kuitenkin sattunut, että on , mutta ei siitä mitään epäselvyyttä ole jäänyt.

Netin deittisivuilla huomattava enemmistö naisista vaatii ehdottomasti, että miehen pitää olla vähintään tai cm. Jos ei ole, niin mies tulee täysin sivuutetuksi, hänen kanssaan ei haluta sanaakaan vaihtaa.

Missä tahansa vaan muuallakin seuraa haen, on aina nähtävissä pitkien miesten suosiminen ja lyhyiden miesten syrjintä. Vasta viikonloppunakin yökerhossa olisin halunnut tutustua yhteen pulskaan naiseen, mutta hän katsoi minua siihen malliin, että ilme kertoi "et vois vähempää kiinnostaa", ja kiehnäsi nenäni edessä itseäni selvästi pidempien miesten kimpussa, yritti iskeä heitä ja loppuillasta suorastaan lähenteli.

Eipä yrittänyt kukaan iskeä minua. Tinderissä, kun en pituuttani kuvauksessani mainitse, matcheja kuitenkin tulee, minua on kehuskeltu komeaksi ja on pidetty kiinnostavana, mutta kuinka ollakaan, siinä vaiheessa kun kerron pituuteni, on useammalla naisella sielläkin kiinnostus loppunut kuin seinään juuri sillä hetkellä.

Niin ja jos nyt siitä ulkonäöstä kerron hieman muutakin, niin olen hoikka ja treenattu harrastan voimaharjoittelua. Raamikas ja lihaksikas, mutten mikään bodari kuitenkaan, vaan kuitenkin sellainen ihan tavallisen mallinen. Sellainen normaalin miehekäs kroppa ja ihan ok naamakin. Ja jos nyt vielä hieman kerron lisää, niin esim.

Ja tosiaan ei se lyhyiden miesten syrjintä sinne Tinderiin ja netin deittisivuille rajoitu, vaan ihan sama meininki on livenäkin. Kun niistä yökerhoista poistuessani olen muitakin ihmisiä seuraillut, niin kumman usein lyhyet miehet poistuvat sieltä yksin tai pelkässä miesseurassa, ja moni nainen "sattumalta" juuri jonkun pitkän miehen kanssa.

Olen seurannut vierestä miten lyhyet ja pitkät miehet lähestyvät tasan yhtä itsevarmasti ja fiksusti, ihan samaan malliin naisia, ja ne lyhyet miehet torjutaan, mutta pitkiä miehiä ei. Asialle ei yksinkertaisesti mitään muuta selitystä ole kuin ulkomuoto.

Ja siis ei tietenkään naisten suusta kuule, että he olisivat tyytymättömiä miestensä vartaloihin, koska heidän tyytyväisyytensä ei ole niinkään kiinni sellaisista suht muuttuvaisista seikoista kuten painosta kuten miehillä, vaan painottuu paljon enemmän muuttumattomampiin seikkoihin, joihin mies ei voi itse vaikuttaa, kuten siihen pituuteen. Jos mies on naisen silmissä liian lyhyt, tämä ei koskaan huoli kyseistä miestä kumppanikseen. Jos huolisi, niin sitten voisi ollakin tyytymätön siihen miehensä ulkomuotoon.

Tuossa on paljon totuutta, naiset miehiäkin voimakkaammin viehättyvät nimen omaan geneettisistä ominaisuuksista joita ovat esim. Silloin valinta ulkonäön perusteella on jo tehty, eikä haittaa jos mies vähäsen lihoo. Luin myös lehden sekä Kukan jutun. Meillä on niinpäin, että lihomiseni myötä kaikki seksi on oikeesti ihan loppu. Ja syy ei ole se että miestäni haittaisi asia vaan koska itse en pääse asian yli. Jos olisin mies, oksentaisin mikäli joutuisin itsenilaisen mätisäkin kanssa petipuuhiin.

Joten sinällään tämä tutkimus sai itseni vakuuttuneeksi omasta arviostani. Ymmärrän myös hyvin kun se päivä tulee että miehelläni on uusi suhde. Itse asiassa ihan jo odottelen sitä, en tule yllätetyksi; Ja Bloginpitäjälle peukut, kuvat on hyviä. En osaa tässä asiassa auttaa muuten kuin kehottamalla puhumaan kumppanin kanssa. Kysyin omalta mieheltäni, että haittaako. Vastaus oli todella selkeä "ei haittaa" Kun pari sopii yhteen, seksikin on mahtavaa.

Huonoon seksiin vaikuttaa niin moni muu asia. Tämä on juuri se, mihin mäkin haluan uskoa myös tulevaisuudessa: Minunkin oli heti mielenkiinnosta mentävä miehelleni näyttämään tämä juttu ja kysymään, miten hän asian näkee. Ja totta, olet upea! Itse olen normaalipainon rajoissa, mutta löytyy raskausarpia, löysää nahkaa ja kahden taaperoimetyksen muovaamat ruputissit, joita ylpeydellä kannan. Harva yltää nykypäivän kauneusihanteisiin. Hyvin on miehelle kuitenkin tähän asti kelvannut ; Anni.

Kyllä mua ainakin miesten ulkonäkö mm ylipaino häiritsee kovinkin. Juu, mieltymyksiä on monia. Ajattelen kuitenkin itse, että suhteessa se ulkonäön merkitys pienenee ja tilalle tulee syvempiä arvoja, joten suhde ei kaatuisi ulkonäkömuutoksiin.

Voi vitsi, näitä kuvia katsellessa ensimmäisenä ei tule kyllä mieleen että olet ruma tai lihava. Näytät onnelliselta ja kauniilta. Mutta ahdistavat miehet, itse en ainakaan koskaan ole ajatellut seksin aikana mitenkään toisen ihmisen "vikoja", jos toista haluaa niin mitenkä siinä muka mikään ulkoinen tekijä voi olla enää ongelma.. Jos mies ei mieltymystensä vuoksi halua isompaa typyä jyystää niin, tuskin se niiden kanssa ees petiin päätyy.

Jos niin kuitenkin käy, niin sen naisen dissaaminen ei siinä kohtaa minusta oo ainakaan se ratkaisu. Niin, mullakaan ei ole kokemusta ulkonäön miettimisestä petipuuhissa Hei, näin normaalipainoisena mutta lihaksikkaana miehenä täytyy sanoa että pahinta naisessa ei suinkaan ole ylipaino, vaan seksuaalinen haluttomuus tai seksuaalisen itsetunnon puute.

Sinun ylipainosi on todella vähäistä, en usko että se on ongelma yhdellekään miehelle. Vaimoni laihtui kahden lapsen jälkeen takaisin teinivuosien mittoihinsa ja arpiakaan ei jäänyt. Tekee mieli häntä ihan julmetusti joka päivä, mutta.. Kun seksuaalisuus on vähäistä ja traumaattista ilman muuta syytä kuin kasvatus. Niin eipä paljoa lämmitä. Ehkä kymmenen vuoden päästä sitten. Mulla oli nuorempana aivan megatäydellinen vartalo, jota mulla ei enää nelikymppisenä ole. Nyt kaikki vähän roikkuu, hyllyy ja heiluu vaikkei ylipainoa olekaan , mutta luoja että seksi on hyvää ja mun kumppani on kuitenkin mua reippaasti nuorempi ja sillä on kroppa vimpan päälle treenattu.

Näin paljon en osannut seksistä sellaisena hyväkroppaisena nuorena ja nättinä nauttia ja väitän, että en ollut yhtä nautinnollinen seksikumppanikaan. Luulenkin, että tuossa tutkimuksessa ylipainon ongelmaksi vastanneet ovat todellisuudessa tyytymättömiä aivan muuhun.

Ehkä se ylipaino vaivaa enemmän sen ylipainoisen korvien välissä ja näin vaikuttaa siihen seksielämään. Mutta pidä toi asenne! Mä luulen, että siihen ylipainoon on jotenkin helpompi kiinnittää huomiota kuin niihin asioihin, jotka ei ole näkyviä vaan pään sisällä, henkilökemiassa yms. Mieluummin olisin vartaloltani sinä kuin minä, melkein normaalipainoinen. Kilot eivät siis liity suoraan vartalon kauneuteen.

Miksi pyöreiden ihmisten pitäisi pitää itseään epänormaaleina hoikkiin verrattuna, varsinkaan jos voivat hyvin eikä laihduttamiselle ole tarvetta vaikka jonkin sairauden vuoksi? Meitä on monenmuotoisia, kaikki kauniita ja arvokkaita, ja minusta kaikki kehot ovat normaaleja oman painoisinansa.

Kehonormeista on kirjoitettu paljon ainakin sukupuolentutkimuksen alalla. Eli eri muotoiset naiset päät pystyyn ja ylpeyttä omista muodoista! Mun on pitänyt ihan alleviivata monelle, että en mä ajattele itseäni lihavana tai ylipainoisena oikeastaan koskaan, se ei kiinnosta mua niin paljoa että olisi aikaa ajatella asiaa arjessa.

Fakta silti on, että painoindeksien ja yleisen kauneusihanteen mukaan olen ylipainoinen ja tällaistgen tutkimusten mukana se epävarmuus nostaa päätään. Todella kaunis olet, ja täydellinen juuri omana itsenäsi! Ihan tavallinen normaalipainoinen alemmuuskompleksinen nainen. Jotkut miehethän ovat ihan innoissaan pullukoista naisista. Etsiskelevät isojen tyttöjen seuraa. Upeat kuvat, hyvä teksti. Kai on helpompi miehenkin sanoa, että kun siitä on tullut lihava kuin sanoa että siitä on tullut takakireä nalkuttava akka.

Ja voihan olla, että miehessäkin on tapahtunut muutoksia sitten suhteen alkuhuuman? Entä jos mies on lyhyt, hintelä, kapeaharteinen, heikkoleukainen ja korkeaääninen? Vai satutko juuri sinä pitämään isommista miehistä? Ehkä raamikkaista, tai nallekarhumaisista? Sinä ja kaikki muutkin naiset.

Ylipaino on asia johon voi vaikuttaa, kun taas listaamani asiat ovat geeneissä eikä niille voi tehdä paljoa. Molemmilla sukupuolilla on preferenssinsä jotka ovat biologisia eikä niille voi mitään.

En siis voi lakata hämmästelemästä naisten kaksinaismoralismia. Samaan aikaan vaaditaan että miesten tulisi pitää vain "sisäisestä kauneudesta" - kun naiset itse valitsevat miehiä fyysisen koon ja sosiaalisen statuksen perusteella.

Bloggaajalle sanoisin ettei ole mikään pakko muuttua, mutta ei kannata valittaa asiasta jonka muuttaminen on omissa käsissä jos muutosta haluaa. Päivitäpä tietosi luvun puolelle. Kaikki tietävät että sukupuolella ja seksuaalisilla mieltymyksillä kinks, aktiivisuus jne. Eli siinä osut oikeaan, kun yrität tarkastella asiaa useammasta kulmasta. Tämä teksti ja tekstit joihin se viittaa sortuu samaan äärimmäisen populaariseen yksinkertaistettuun sukupuolittamiseen.

Biologia sitä, biologia tätä. Mies tehdään seksiasioissa jotenkin vähemmän intellektueita ja enemmän mystisen biologian orjia.

Tästäkään ei ole sukupuolen tiimoilta oikeasti mitään todisteita. Nainen on yhtä biologisesti ohjelmoitu kuin mieskin, mutta sitä käytetään vähemmän esim.

Bilogia, kulttuuri ja mieltymykset menevät ristiin ja vaikuttavat toisiinsa. Itseasiassa ympäristöllä voi olla enemmän vaikutusta seksuaalisuuteen kuin "biologialla". Tämä löytyy helposti googlaamalla uusia tieteellisiä artikkeleja. Ylipaino ei ole "oma valinta". Varsinkaan ihmiset, jotka ovat jo pienestä olleet ylipainoisia on "confirmoitu" siihen. Tämäkin johtuu lähinnä ympäristöstä, mutta biologialla on pieni osa. Kukaan ei ole syntyessään lihava, kuten kukaan ei syntyessään vihaa lihavia.

Lihavan ihmisen - tai minkä kokoisen vain - suolistobakteerit ohjaavat ihmisen toimintaa ja tekevät laihduttamisesta psykologisesti vaikeaa, jopa luonnon vastaista. Tästäkin löytyy helposti tietoa vähän googlaamalla tiedeartikkeleja vatsan roolista toisina aivoinamme. Sen sijaan bakteerisi vatsassasi ei ohjaa sinua dissaamaan miehenä "biologisesti" lihavia naisia.

Tällaiset yksioikoiset vanhanaikaiset mielivaltaiset faktoihin perustumattomat mielipiteet, kuten esim. Ne unohtavat, että on ollut aika, jolloin homo sapiens on sukupuolesta riippuumatta tahtonut paritella mahdollisimman monen kanssa.

Tällöin elettiin laumassa, eikä yksiavioisuutta ollut. Myös naisten oli hyvä paritella mahdollisimman monen miehen kanssa, jotta jälkeläisellä olisi mahdollisimman paljon eri taitoja ja "isiä" huolehtimassa. Suosittelen luettavaksesi McNeillin Verkostoituneen ihmiskunnan, joka on esim.

Naisesta tuli yhden miehen nainen, kun omaisuus keksittiin ja laumat hajosivat. Naisesta tuli kodin ja maan kanssa omaisuuttaa yhden perheyksikön omaisuutta. On myös aikoja, jolloin lihava nainen on ollut haluttu ja seksikäs. Mites selität mystisellä miehen tai naisen biologialla tämän ailahtelevuuden?

Se, että asiasta kirjoittaa ei ole kaksinaismoralismia. Jos johonkin naisen elämään liittyvään epä kohtaan kiinnittää huomiota, se ei ole pois miehiltä millään tavalla. Kuten sanoin tekstissänikin, meillä kaikilla on varmasti ulkonäköihanteita. Se kuinka paljon niiden antaa vaikuttaa suhteessa jo valitsemansa kumppanin kanssa on eri juttu.

Mutta tässä on se ongelma että kun katsot mitä asioita eri sukupuolet pitävät haluttavina vastakkaisessa sukupuolessa: Miehille on suhteellisesti tärkeämpää kumppanin kauneus ja hoikkuus, ja kaiken kukkuraksi miehen silmissä n. Naisille on suhteellisesti tärkeämpää miehen fyysinen koko, asema ja saavutukset, ja ylipäätään taitavuus.

Siinä käykin niin että nainen pääsee nuorena valmiiseen pöytään kun miehet kehittävät itseään ja tavoittelevat naisia How to eat the cake and have it too. Taas kerran, haittaisiko naisia jos heidän miehensä muuttuisi suhteen aikana 20cm lyhyemmäksi, reippaasti hintelämmäksi, ja ammatti vaihtuisi toimistopäälliköstä toimistoharjoittelijaan? Naisilla on vaikeuksia hyväksyä tätä, koska he tottuvat nuorina saamaan miehiä ilman vaivannäköä.

Vielä ongelmallisemmaksi tilanne muuttuu jos naiset harrastavat suosiossa olevaa sarjapariutumista jossa muuten vedotaan siihen biologiaan, joka yht´äkkiä onkin taas hyvä asia kun kivikautinen malli hyödyttää naisia ; nuorena juostaan juoksut alfarakastajien kanssa, sitten perustetaan perhe betaelättäjän kanssa, ja lopulta eron jälkeen nautitaan vapaudesta.

Miten meni noin niinku omasta mielestä? Korvanappiini tulleen tiedon mukaan aika monet haluavat panna myös läskejä. Epäilen samaa kuin yks kommentoija tuoss ylempänä, eli että kysymyksenasettelulla on saatu tällaiset aivan paskat "tutkimustulokset", jotka palvelebat vain klikkijournalismin asiaa.

Ja sitä, että naiset olisivat tyytymättömiä itseensä ja kuluttaisivat rahaa laihduttamiseen. Ymmärrän itse, että ylipaino häiritsee miestä, jos sitä ei ole alunperin ollut. Painon nousu ylinormaalirajojen ei kuulu ikääntymiseen kuten rypyt,harmaus, kankeus. Toisaalta tässä tutkiksessa kysyttiin vai miesten mielipidettä. Joten voiko tästä tehdä päätelmää että naisen mielestä mies saa olla minnkä tahansa näköinen.

Ehkä tutkimuksesta voi päätellä, että miehiä haittaa painonmuutos? Tässä sukupuolet ovat hyvin erilaisia. Vaikka kulttuuri vaikuttaa, suurimmaksi osaksi kyse on biologiasta. Mies on geneettisesti ohjelmoitu pitämään naisesta joka vaikuttaa hedelmälliseltä ja terveeltä. Nainen puolestaan yleensä pitää voimasta, jota kuvastaa esim.

Matala ääni viittaa testosteronitasoon ja tuo auktoriteettia eli statusta. Siksi jos nainen lihoo, se olisi sama kuin jos miehen hartiat muuttuisivat kapeammiksi tai mies lyhenisi ajan myötä. Tasan eivät käy onnen lahjat. Nuori nainen elää kultakautta tilanteessa josta miehet haaveilevat; useimpien ei tarvitse kuin odotella miehen aloitetta. Miehille tämä on aina ollut itsestään selvää. Bloggaaja on luonnostaan kaunis, mutta ei ole pitänyt huolta itsestään.

Jos minulle olisi nuorena sanottu että hankkiudu normaalipainoiseksi niin pääset seurustelemaan, olisin hyppinyt viikon tasajalkaa ilosta. Tosiasiassa siihen vaadittiin kovaa treeniä kuntosalilla, hyvä koulutus, hyvä ammatti, hyvä asunto, uudet kaveripiirit, jne. Kommentoin jo ylemmäksi, että miten nämä ihmeelliset vanhentuneet "biologiset faktat" elävät. Että olisimme jotenkin mystisen biologisen voiman alaisia. Sanaa käyetään samalla tavalla kuin sanaa "jumala" perehtymättä siihen mitä se oikeasti tarkoittaa ja sitä käytetään yksinkertaistettuna tekosyynä.

Kaikki muu on kulttuurin ja ympäristön sanelemaa. Joskus juostiin ylipainoisten naisten perässä. On se kumma että miehen biologia on niin aikaansa ja kulttuuriinsa sidottua, että käy aina selittämään ulkoa päin opittuja mieltymyksiä. Nainen hakee myös useita kumppaneita, mutta nainen hakee miehiä, jotka ovat erityisen hyviä jossain, sillä ennen maanviljelyskulttuuria oli käsitys, että mitä useamman lahjakkaan miehen kanssa panet, sitä useammat eväät lapsi saa maailmaan.

Tämä oli myös tapa sitoa moniavioista keräilijälaumaa yhteen. Vasta kun maanviljelys ja omaisuus keksittiin ja lauma vaihtui perheyksiköksi, tuli naisesta yhden miehen nainen. Eli seksuaalisuus ja "bioligia" muuttuu, eikä sen orjia ole kukaan. Lukekaa nyt hyvänen aika uusia tiedeartikkeleita ja kirjoja, älkääkä jauhako populistisia aatteita omiin tarkoitusperiinne räätälöitynä. Olisi kiinnostavaa nähdä tuo tutkimus, koska mä olen ymmärtänyt genetiikan vaikuttavan mm. Voihan olla, että ikäkin tekee jotain, sillä tuossa iässä varmaan ollaan hedelmäisimmillään.

Mihin siis viittaat tutkimuksella, olisko heittää se tutkimus tähän? Kuulostaa muuten aika karulle, että on suhteen takia? Itse en ole valmis moiseen. Huolen pitämisestä sen verran, että olen ollut normaalipainoinen yhden kerran muutaman kuukauden ajan aikuisiälläni.

Se tapahtui vuotiaana opiskeluaikanani, jolloin urheilin 8 kertaa viikossa ja vahdin jokaista suupalaa lähes sairastumiseen asti. Väitän, että tuolloin en pitänyt huolta itsestäni, vaan armollisuus itseä ja omaa kroppaani kohtaan on ollut mulle parasta huolenpitoa. Kun viittaat genetiikkaan, tiedät varmasti että meitä on moneen junaan ihan aineenvaihdunnan ja luonnollisen vartalotyypin takia.

Mistä sä oot löytänyt tuota tietoa, joka jotenkin tukee taas omia näkemyksiäni hyvin: Oon itse toisen alan ihminen, joten en luonnostaan hakeudu tiedetutkimusten pariin, mutta olisi kiinnostavaa kyllä lukea uusimmista tuulista aiheeseen liittyen.

Huomaa että tässä kysyttiin unelmakumppanista, ts. Ja muistutetaan että pituuta ei saa lisää. Miten sen biologian kanssa olikaan, nyymi 9. Hoikkuus oli miesten 1. Ei yllättäen, mitä koulutetumpi ja menestyneempi mies oli, sitä tärkeämpää hänelle oli naisen hoikkuus. Ai niin, tuo oli kivasti sanottu. Mutta älä ole pahoillasi, tämä on miehelle normaalia. Jokainen nainen on arvokas, potentiaalinen synnyttäjä. Ellei mies ole ylivertainen siitosori, ei hänellä ole arvoa ilman tekoja eli saavutuksia ja statusta.

Liikuntaa harrastavana salkunhoitajana olen hyvällä tuurilla KTM, keskitason mies. Mahdollisuudet saada nainen olisivat n. Jos miehet toimisivat kuin naiset, ihmiskunta kuolisi sukupuuttoon: Henkilökohtaisesti mua ei vois vähempää kiinnostaa raha ja status, ei liikuntahulluus eikä mikään muukaan mikä ei ole itselleni tärkeää. Huomattavaa on, että eihän nuo este tutustumiselle ole, mutta kumppanuusasioissa arvostan kyllä enemmän sosiaalisia taitoja, huumoria ja rentoa luonnetta.

Mutta tämä meni nyt vähän sivuraiteelle koko jutun pointista. Ja tuosta ATM-termistä tuli mieleen, että miehenä en lähtisi tuohon PUA-kulttuuriin mukaan, koska se selkeästi vaikuttaa ajatusmalliin niin, että naiset on synnytyskoneita ja miehen silti altavastaajia.

Se ei ainakaan edesauta pariutumista. PUA-oppeja kannattaa soveltaa harkinnalla. Minä opiskelin niitä koska tasoni oli 0, ei auttanut kuin selvittää mistä naiset oikeasti pitävät. Kiltin romanttisen miehen, eli minä ennen, kannattaa perehtyä niihin ehdottomasti. D Ihan samalla tavalla naistenkin kanattaa ottaa selvää asioista jos miestä ei löydy.

Moni kummastelee miksi ylipainoinen nainen A saa miehiä ja itse ei saa edes laihempana, joten ehkä kannattaa miettiä ikää ja vartalotyyppiä. Tai jos seksiä saisi vaikka kuinka, mutta ei suhdetta Need to know basis. Pistän vähän lähinnä tiede. Yli 10 vuotta vanhaa tietoa pitää kuitenkin aina lukea erityisen kriittisesti, peilaten sitä uusiin selvityksiin. Viihdelehtien iltasanomat jne "tiede- ja terveysartikkeleissa" on yleensä se ongelma, että ne keskittyvät asioihin pinnallisesti ilmiöinä ja näennäisinä valmiina totuuksina, eivätkä näe niiden laajempaa syy-seuraus-kontekstia.

Tämä helpottaa asioiden ymmärtämistä, mutta väärin käytettynä voi aiheuttaa typeryyttä. Sarja-avioisuudesta sukupuolesta riippumatta ja "biologisesta" seksuaalisuudesta: Enteerisen hermoston tärkeys on suhteellisen uusi havainto. Näillä näkymin se kuitenkin avaa paljon uusia ovia esim. Tätä ei kuitenkaan tule käyttää tekosyynä vähättelemään lihavuuden tai atopian terveysvaikutuksia ja haittoja. Mutta pitää muistaa, että aivan kaikessa on haittoja, jopa hengittämisessä, jos ollaan oikein "näppäriä".

McNeill on ihan hyvä kaiken sekoittava pähkinä. Se, miten lihavuus liittyy jotenkin naisen kulttuurille sidonnaiseen, keksittyyn "markkina-arvoon" on siis myös paljon monitahoisempi asia kuin että mies ei nyt vain jotenkin biologiesti ohjelmotuna peniksenmuotoisena tahdottomana droidina halua tätä anteeksi.

Seksuaalisuus ja seksi on aivan oma sosiolginen sfäärinsä, joka muuttuu ajan ja kulttuurin myötä. Sen osoittaa jo se, että esim. Ei se siitä johdu, että homoseksuaaleja jotenkin sattumalta syntyisi enemmän sitä salliviin yhteiskuntiin, vaan siitä, että siihen taipuvaisten ihmisten sallitaan seurata tätä yhtä monesta rakkauden muodosta. Sama pätee myös pahassa: Siellä missä laki sallii perheväkivallaan, on enemmän perheväkivaltaa.

Tällainen moraaliton massatoiminta vähenee sattumoisin koulutuksen ja ymmärryksen lisääntyessä. Että vähän järkeä ja monisilmäisyyttä tähän hommaan. Lihavalla naisella voi olla isot tissit ja uuma. Hän voi olla hedelmällinen ja suhteessa yhtä terve kuin normaalipainoinen, jolla voi olla muita, haitallisempia vaivoja. Eli miesdroidit, nyt äkkiä kuolaamaan. Normaalipainoinen nuori hedelmällinen nainen.

Ne ovat juuri näitä näennäisiä mediatotuuksia, joita nyymi ei osaa tulkita laajemmin, sillä ei ymmärrä termin "biologia" ja "sosiologia" merkitystä. Miesten pituuden kanssa voi todeta saman asian kuin naisten tissien, että pitkä mies on luultavasti ollut lahjakkaampi metsästäjä, aivan kuten näennäisesti isotissinen on ollut parempi imettäjä.

Jostain syystä rahan ja statuksen merkitys nähdään varsin yksisilmäisesti. Eihän nainen rahaan rakastu, vaan samoihin asioihin joita heimon johtaja omasi kivikaudella.

Luonteenkin perusteella naiset pitävät sellaisista piirteistä jotka ovat avuksi vallan ja statuksen hankkimisessa - esim.

Heimopäällikkö ja liikemies omaavat vaikutus valtaa muihin ihmisiin, ja täten pystyvät sekä materiaalisen että sosiaalisen pääomansa ansiosta sytyttämään naisen vaiston joka kertoo miehen kyvykkyydestä hankkia resursseja ja vahva asema yhteisössä.

Kysymys onkin, jos kerran kaikki on kulttuuria eikä biologiaa, miksi naiset miehiäkin voimakkaammin ovat jumissa kivikaudella? Näistä kirjoituksista paistaa läpi halu noukkia rusinat pullasta.

Miehet eivät saisi preferoida hoikkia koska se on kulttuurin tulosta, ei nuoria koska se on biologiaa. Sen sijaan naiset saavat preferoida pitkiä koska biologia on luonnollista, tai rikkaita koska sehän on järkevää nykyisessä kulttuurissa, jne. Kaikki naiset ovat kauniita ja yhtä arvokkaita, kaikki naiset ansaitsevat pitkän, komean, menestyvän ja sosiaalisen miehen koska se mies nyt sattui sytyttämään juuri minut.

Toisinsanoen nyymi ihmiettelee miten keräilijäkulttuurissa oltiin jotenkin lähempänä biologiaa, kun taas nyt olemme sosiologisia. Monimutkaiseen sosiologiaan tarvitaan korkeakulttuuri, joka on ollut olemassa yhtä kauan aikaa kuin monimutkainen sosiaalinen hierarkia. Korkeakulttuuri ei aina ole tasa-arvoinen tai toimi sulavasti. Nainen tai mies voi olla monimutkaisesti etu-tai alilyöntiasemassa persektiivistä ja motiiveista riippen.

Blogin artikkelin pointti oli ihmetellä sosiologista ilmiötä, jota mukamas todistetaan oikeiksi randomeilla mielipidekyselyillä. Toiseen ihmiseen ei koskaan ole "oikeutta". Nythän meillä on, kiitos ehkäisyn, tilanne jossa naiset toisaalta haluavat korkeakulttuurin avioliittoineen mutta toisaalta keräilijäkulttuurin jossa paneskellaan ympäriinsä. Tämän dilemman monet naiset haluavat ratkaista jakamalla elämänsä vaiheisiin.

Vapaus Juokusvaihe on kuin keräilijäkulttuuria jossa nainen yrittää hankkia geenejä monelta vahvalta mieheltä, kuitenkin ilman raskautta. Tässä vaiheessa pätee ns. Sitten kun naiset ymmärtävät etteivät kaikki saa alfaa, otetaankin tavismies elättäjäksi ja arkiseksi raatajaksi. Kun lapset ovat isoja, olisikin aika vähän puhua.

..

Isotissisiä miehet lihava alaston mies homoseksuaaliseen

Isotissisiä miehet lihava alaston mies homoseksuaaliseen

Kiva että joku osaa valistaa teinejä. Valaiskaapas joku minua, kun olen pienen ikäni ihmetellyt että mikä teitä mazofiilejä niissä isoissa tisseissä niin rutosti kiinnostaa? Kauneus on aina katsojan silmässä. Olen kyllä samaa mieltä. En todellakaan kuulu tähän "naisella pitää olla mistä pitää kiinni" koulukuntaan. Poikkeukset naisten klooniarmeijan miesmaussa ovat niin harvinaisia että useimmissa tapauksissa voi yleistää huoletta. Minä opiskelin niitä koska tasoni oli 0, ei auttanut kuin selvittää mistä naiset oikeasti pitävät. Kaikki naiset ei ole photoshopattuja keskiaukeama tyttöjä. Tiedättehän sen, että jokin piirre ihmisessä saattaa muuttua todella ärsyttäväksi, kun ensihuuma katoaa. Ja todellakin mielenkiintoista että jaoit ajatuksesi, äläkä loukkaannu tuosta "poikkeava seksuaalisuus" -kommentista, tarkoitin vain sitä, että prosentuaalisesti hyvin harvat kokevat kanssasi samalla tavalla. Viihdelehtien iltasanomat jne "tiede- ja terveysartikkeleissa" on yleensä se ongelma, että ne keskittyvät asioihin pinnallisesti ilmiöinä ja näennäisinä valmiina totuuksina, eivätkä näe niiden laajempaa syy-seuraus-kontekstia. Naisen kuuluu olla kauniin sopusuhtainen - hoikalle naiselle sopivat kiinteät pienet rinnat.

: Isotissisiä miehet lihava alaston mies homoseksuaaliseen

BIGGEST DILDO BONDAGE HOMOSEKSUAALISEEN BDSM 55
Isotissisiä miehet lihava alaston mies homoseksuaaliseen 16
Treffit.suomi24 posti seksi sivustot homo Kotivideo seksi suomi24 seksiseuraa homoseksuaaliseen
ANOPILTA KALUA ESPOON GAY NUORISOASUNNOT 625
Isotissisiä miehet lihava alaston mies homoseksuaaliseen 203